Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΣΟΚ! Η Αστυνομία γνώριζε για του Φιλοπάππου αλλά δεν έκανε τίποτε...


Agis Veroutis  

Πριν από 6 μήνες είχα μιλήσει με τον αξιωματικό υπηρεσίας του Τμήματος Ασφαλείας της Ακρόπολης, διότι στου Φιλοπάππου είχαν ληστέψει με απειλή μαχαιριού και σπασμένων μπουκαλιών 4 νεαροί αλλοδαποί τον περασμένο Μάρτιο τη μικρή μου κόρη (17 ετών) μαζί με άλλες 4 συμμαθήτριες της, απομεσήμερο.

Οι ληστές ήταν η μια συμμορία από τις δύο που δρουν στην περιοχή εν γνώσει της αστυνομίας, τις οποίες οι αστυνομικοί της περιοχής έχουν συλλάβει επανειλημμένως και έχουν αφεθεί ελεύθεροι από τη δικαιοσύνη ισάριθμες φορές, καθώς δεν θεωρούνταν επικίνδυνοι και τα εγκλήματα που διέπραξαν ήταν κατά της περιουσίας.

Απ όσο κατάφερα να αποσπάσω από τον αξιωματικό υπάρχουν δυο συμμορίες νεαρών αλλοδαπών πιθανόν πακιστανικής καταγωγής οι οποίες δρουν εναλλάξ μέρα παρά μέρα ώστε να μην έχουν κόντρες μεταξύ τους.

Από την αρχή του χρόνου ως την καταγραφή της ληστείας της κόρης μου τον Μάρτιο γίνονται 4-5 ληστείες την ημέρα όπου οι νεαροί επιτίθενται σε κοριτσάκια και τουρίστες και τους αποσπούν πορτοφόλια κινητά και πιστωτικές κάρτες.

Στην ερώτησή μου γιατί δεν υπάρχει συνεχής φρούρηση της περιοχής, εφόσον ξέρουν ότι εκεί γίνονται ληστείες με μαχαίρια καθημερινά, ο αξιωματικός που μίλησα μου είπε ότι για να γίνει αυτό πρέπει να δοθεί εντολή άνωθεν και ως τότε δεν υπήρχε τέτοια εντολή.

Υπόψιν ότι όταν πήγε η κόρη μου με τις συμμαθήτριές της στο τμήμα για να δηλώσει την ληστεία προσπάθησαν να τις αποτρέψουν από το να κάνουν τη δήλωση, και τις είχαν να περιμένουν για ώρες μπας και βαρεθούν και φύγουν. Μετά όταν είδαν ότι οι μικρές δεν θα έφευγαν χωρις να κάνουν τη δήλωση, έκαναν την καταγραφή όχι ως 5 ληστευθείσες ανήλικες αλλά ως 1 περιστατικό.

Όποιος κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου θα είμαι διαθέσιμος ως μάρτυρας για το γεγονός ότι τόσο η ηγεσία της αστυνομίας όσο και της δικαιοσύνης ήξεραν για την δράση δυο συμμοριών νεαρών ληστών στην περιοχή, τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2018 και δεν άσκησαν επαρκώς το καθήκον τους να προστατέψουν τους πολίτες, περιμένοντας πιθανόν να πεθάνει κάποιος πρώτα για να ξυπνήσουν.

Ε, λοιπόν πέθανε!

Υπεύθυνος για τον θάνατο του 25χρονου τουρίστα είναι όποιος γνωρίζοντας για τις ληστείες ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΕΝΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΦΡΟΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ.

Κατά τα άλλα ο Τσίπρας ταξιδεύει με 3 κλούβες αστυνομική προστασία όπου πηγαίνει.


from The Secret Real Truth https://ift.tt/2MVA8CF
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου