Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Λογική … το ‘‘μόνο’’ που διαθέτουμε (;) !!


γράφει ο Παλαιός

ς ξεκινήσουμε λοιπόν από το, προηγουμένως, τιθέν ερώτημα :
«Τι είναι αυτό (το διαφορετικό/ιδιαίτερο) που έδωσαν οι Έλληνες στην ανθρωπότητα και για το οποίο πρέπει και οφείλει αυτή παντοτινή ευγνωμοσύνη ;;»
– – – – – παρένθεση – – – – –
Όμως προτού πάμε εκεί ας θυμηθούμε κάτι που έχουμε επαναλάβει πολλές φορές στο παρελθόν.
Υπενθύμηση προς ξεχασιάρηδες :
Φροντίστε να διαβάζετε αφού αφαιρέσετε ή τουλάχιστον χαμηλώσετε αισθητά τα προσωπικά σας φίλτρα, ώστε να αντιλαμβάνεσθε το πραγματικό νόημα/πνεύμα των παρατιθεμένων και όχι αυτό που νομίζετε ή θα θέλατε … και όταν θα έχετε πλήρως αντιληφθεί και κατανοήσει τα εκτιθέμενα, τότε μπορείτε να ανασύρετε ξανά τα φίλτρα σας και να προβείτε σε κριτική … ίσως τότε και να έχει αξία η όποια συμφωνία, διαφωνία ή αντίρρησή σας.
– – – – – τέλος παρένθεσης – – – – –
Για να μην το παιδεύουμε … αυτό το ιδιαίτερο (και δεν αναφέρομαι βεβαίως στην γνώση περί του ''Κόσμου Φυλακή'', καθώς και την έννοια της Ελευθερίας -που και βεβαίως και είναι σωστά, ώς ακόλουθα και επόμενα όμως- αλλά στην βάση αυτών, καθώς και κάθε άλλης πτυχής) που έδωσαν οι Έλληνες, πέρα από κάθε τι άλλο, και το οποίο δυστυχώς φρόντισαν να ξεχάσουν (;) πρώτοι απ' όλους αυτοί οι ίδιοι, είναι · η ανάπτυξη και η χρήση της Λογικής … καθώς και ο τρόπος Σκέψεως και Συν-λογισμού. Αυτό είναι στο οποίο φρόντισαν να δώσουν βαρύτητα, να επιστήσουν την προσοχή και να δουλέψουν, και στο οποίο μπορούσαν/ούν να στηριχτούν όλα τα υπόλοιπα … ιδέες, έννοιες, επιστήμες, φιλοσοφία, ανάπτυξη, πολιτισμός και λοιπά … ακόμη και η γνώση περί του ''Κόσμου Φυλακή'', και τελικά η δραπέτευση απ' αυτόν και η πραγμάτωση της Ουσιαστικής και Αληθούς Ελευθερίας, αφού είναι (ίσως) το μοναδικό στοιχείο το οποίο ως άνθρωποι διαθέτουμε, και που η χρήση του μπορεί από την μιά να κάνει την ζωήν μας εδώ καλύτερη και πιό ανεκτή, και από την άλλη να μας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγουμε από το μπουρδέλο αυτού του σκατόκοσμου.
Αλλά … για μιά στιγμή !! … τι έγινε ;; … άρχισε κιόλας η οχλαγωγία ;;
Τι είπατε ;; … διαθέτουμε κι άλλα (ένστικτο, εσωτερική φωνή, διαίσθηση, μνήμες κλπ. κλπ.) εκτός της Λογικής ;;
Εντάξει … εντάξει … μην φάτε … έχουμε Γλάρο σούπα !! … αμέ … αμέ … τι νομίσατε, έτσι θα σας αφήσουμε ;;
Και ποιός σας είπε, ρε μανάρια μου, ότι όλα αυτά που λέτε (σκέψεις, ένστικτο, διαισθήσεις, εσωτερικές φωνές, μνήμες και λοιπά) είναι δικά σας και όχι περάσματα, προβολές ή εμφυτεύσεις από κάποιους άλλους ;; 
Πλάκα θα έχει να νομίζετε κάτι τέτοιο !! … ότι όντως όλα αυτά (σκέψεις, αισθήματα, συναισθήματα, αναμνήσεις, έξεις, παρορμήσεις, ένστικτα, διαισθήσεις κλπ. κλπ.) είναι πραγματικά πάντα δικά σας και όχι κάποιων άλλων !! … και αν μέχρι στιγμής δεν έχετε παρατηρήσει και διαπιστώσει, έστω και για κάποιες μόνο φορές, ότι, κάτι τέτοιο συμβαίνει, και κάποια από τα παραπάνω αναφερθέντα, νιώσατε ότι δεν ήταν δικό σας … τότε φίλοι μου καλοί … φίλοι μου αγαπημένοι, δεν έχετε απλώς πολύ δρόμο μπροστά σας, αλλά για την ώρα είστε κυριολεκτικώς για τα μπάζα !! … αλλά μην το βάζετε κάτω, ακόμη και τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε, με άγρυπνη παρατήρηση, εξετάζοντας, κρίνοντας, συγκρίνοντας και αναλύοντας κατά πόσον όλα αυτά που συμβαίνουν και σας διακατέχουν είναι παράγωγα και δικές σας εκφάνσεις … και ίσως έτσι να κερδίσετε το δικαίωμα να είστε στην ομήγυρη αυτών που παλεύουν το ξύπνημα !! … ορίστε λοιπόν … ο δρόμος είναι ανοικτός για όσους φερέλπιδες !!
Βέβαια θα μπορούσατε να αντιτείνετε ότι μικρή αξία και σημασία έχετε, ώστε κάποιοι να ασχοληθούν μαζί σας !! … εντάξει δεν λέω, αυτό στέκει εν μέρει … αλλά μόνο εν μέρει !! … όμως δεν έχουμε τον χρόνο ν' ασχοληθούμε τώρα με δαύτο … κάντε κάτι και μόνοι σας !!
Για κουνηθείτε λίγο και αρχίστε να ψάχνετε … τι γίνεται και τι υπάρχει πέρα απ' αυτά που πιάνουν οι όποιες αισθήσεις σας … ψάξτε να μάθετε τι κυκλοφορεί στον εξωαισθητικό χώρο, στις άλλες διαστάσεις … και ποιά η σχέση όλων αυτών μαζί μας και τότε ελάτε να μιλήσετε για δικά σας πράγματα (σκέψεις, αισθήματα, συναισθήματα, έξεις, παρορμήσεις κλπ. κλπ.). 
Έεεε ρε γέλιο που έχει να πέσει !!
Αλλά ας πάρουμε και μιάν ακόμη πτυχή του θέματος … 
Τι γίνεται με τους ανθρώπους δίπλα σας, σε κάποια ανώγα ή υπώγα, στα κελάρια κάποιων ινστιτούτων, μυστικών και λοιπών εταιρειών κλπ. κλπ. ;;
Βέβαια, και σωστά πάλι θα σημειώσετε, ότι, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί κάποιος με την πλέμπα, δηλαδή μαζί σας, όπως είπαμε και παραπάνω, διότι ποιά αξία έχετε, πόσο σημαντικοί είστε, ώστε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον ;; … εκτός πιά και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, και συμπεριληφθείτε σαν υποκείμενα κάποιου πειράματος, ή κάποιος γείτονας σας βρήκε πρόχειρους και πειραματίζεται ή εξασκείται 'πάνω σας !! 
Όμως κακά τα ψέματα … δυστυχώς δεν είμαστε παρά μπάλες μπιλιάρδου,υποκείμενοι στις ορέξεις και τα παιχνίδια ενός μεγάλου συρφετού άλλων οντοτήτων, πέρα απ' ότι παιχνίδια παίζουμε μεταξύ μας σαν ανθρωπότητα !!
Και ΝΑΙ, δεν λέω … ίσως κάποια στιγμή … μετά από τιτάνιο αγώνα … κάποια από τα παραπάνω να είναι ξεκάθαρα δικά μας, να είμαστε εμείς που έχουμε τον έλεγχο και όχι άλλοι, … για την ώρα πάντως, και για το σύνολο των ανθρώπων, εξαιρέσει πολλοί λίγων, αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει … και στο μόνο που κατά κάποιο τρόπο μπορούμε να στηριχτούμε και έχουμε έλεγχο, είναι η ΛΟΓΙΚΗ μας !! … εάν όμως μάθαμε πώς, και κατά δεύτερον προσπαθούμε και επιμένουμε, να την χρησιμοποιούμε, βεβαίως. Αλλά ακόμη και αργότερα, όταν η πατρότητα όσων είπαμε παραπάνω (σκέψεις, αισθήματα, συναισθήματα, αναμνήσεις, έξεις, παρορμήσεις, ένστικτα, διαισθήσεις κλπ. κλπ.) θα είμαστε σχετικά ή και απόλυτα σίγουροι ότι είναι δικιά μας … ακόμη και τότε … η Λογική θα είναι πάλι αυτή με την οποία θα μπορούμε να ελέγξουμε την εγκυρότητα και την ορθότητά τους. 
Μέχρι πάντως να καταφέρουμε να ξεσκεπάσουμε και να ξυπνήσουμε την ''Θεία Σπίθα'',το κομμάτι του Θείου μέσα μαςπραγματική Εσωτερική Φωνή και Εν-θύμηση, δεν πρόκειται να υπάρξει, και για τίποτε, εκτός της Λογικής, δεν θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι είναι δικό μας και δεν προέρχεται από κάπου αλλού, από κάποιους άλλους. 
Τι νομίζετε ;; … έτσι και ως έτυχε, έχει ονομασθεί αυτό το μπουρδέλο ''Κόσμος της Πλάνης'' ;; 
Όπου ο μοναδικός τρόπος να ξεφύγουμε, κάποια στιγμή, από δαύτον, είναι μόνο μέσω της ΛΟΓΙΚΗΣ [[μένει να μιλήσουμε γι' αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον]], ενώ με οποιονδήποτε άλλον τρόπο δεν πρόκειται να το καταφέρουμε, και απλά θα κλωθογυρίζουμε συνεχώς εντός του, αλλάζοντας ίσως, μόνο επίπεδα (δωμάτια, ή άντε στην καλύτερη περίπτωση ορόφους).
Διότι για ποιόν λόγο λέτε να επέμεναν τόσο πολύ, κάποιοι από τους πραγματικούς Δασκάλους και αρκετοί από τους μεγάλους Φιλοσόφους μας, στην χρήση της ΛΟΓΙΚΗΣ ;; … καλά … θα τα πούμε παρακάτω.
Πολιτισμό, φιλοσοφία, ιδέες, τέχνες και επιστήμη, ίσως βέβαια όχι με τον τρόπο, για τον σκοπό, στο ίδιο μέτρο-βαθμό και πλούτο, ανέπτυξαν και άλλοι Λαοί (όσο και αν αυτό βαράει άσχημα στ' αυτιά μερικών ηλιθίων, που δεν λένε να προσγειωθούν, και νομίζουν ότι μόνο οι Έλληνες το έκαναν)… Κινέζοι, Ινδοί, Πέρσες κλπ. κλπ. ακόμη και τα σημερινά Δυτικά φρόκαλα !! … πιό όμως το αποτέλεσμα όλων αυτών ;; … όλα αυτά ήλθαν και παρήλθαν ή θα παρέλθουν, τίποτε δεν έμεινε και δεν θα μείνει, όπου δεν υπάρχεικαι δεν συνεχίζει να υπάρχει (χωρίς να αφαιρεθεί) βάση στήριξης, κακή μας ώρα όπως έγινε εδώ στο γ-ελαδιστάν, έστω και αν κάποιοι το πάλεψαν μέχρις εσχάτων, πληρώνοντάς το με διώξεις, δολοφονίες, σκοτωμούς και λοιπά,  και πήγαμε ωραία και καλά στον διάολο !! … και από την κορυφή πέσαμε στον πάτο, όπου μάλιστα προσπαθούμε σκάβοντας (φοβούμενοι μήπως και μας πάρει κάποιος τα πρωτεία … από την ανάποδη) να πάμε ακόμα παρακάτω.
Τι νομίζετε ότι έκαναν, όλοι εκείνοι οι Φιλόσοφοι, –ναι ντέ αυτούς που οι ντενεκέδες του γ-ελαδιστάν κυνήγησαν και εξόντωσαν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- Σωκράτης, Πρωταγόρας και λοιποί και λοιποί ;; … να διδάξουν απλά μερικά πράγματα (αυτό που πολλοί θεωρείτε/ούν το ύψιστο όλων -φιλοσοφία- ;;) ή το πρώτιστο όλων, αυτό που πάνω του (θα) στήριζαν τα υπόλοιπα ;; … δηλαδή, την χρήση της Λογικής και την ανάπτυξη του τρόπου Σκέψεως και Συν-λογισμού ;;
Διότι ποιά φιλοσοφία, ποιές επιστήμες κλπ. μπορούν να αναπτυχθούν και έχουν αξία ή χρησιμότητα εάν δεν στηρίζονται στην Λογική ;;
Τι προσπαθούσε και έκανε ο Σωκράτης με την μέθοδο της Μαιευτικής ;; … να φτάσει σε κάποια παραδοχή, να περάσει αυτό ή το άλλο, ή να μπολιάσει και να αναπτύξει τα θεμέλια της Λογικής στον/ους συνομιλούντες ;;
Τι έκανε ο Πρωταγόρας ;; … νοιαζόταν αν οι κοπρίτες απο-δέχονταν θεούς και άλλα κουραφέξαλα ή τους έδειχνε ότι αυτές οι μπούρδες δεν είχαν Λογική ;;
Χέστηκαν, και οι δυό, για την όποια φιλοσοφία, ετούτη ή εκείνη την απο/παρα-δοχή …όσο δεν στηριζόταν στην Σκέψη και την Λογική !! … παρομοίως χέστηκαν και ένα σωρό άλλοι, γι' αυτά που νόμιζαν (με το κλούβιο τους κεφάλι), όλα τα φρόκαλα του καιρού τους, ότι έλεγαν !! 
… Χέστηκε παρομοίως ο Ηράκλειτος για τον ανταγωνισμό των αντιθέτων, για το αν ο πόλεμος-σύγκρουση είναι πατήρ-αρχή πάντων, αν … αν … αν !! 
… Χέστηκαν τόσοι και τόσοι άλλοι προσωκρατικοί και μετασωκρατικοί φιλόσοφοι,για το ένα ή για το άλλο !! 
… Γιά την ανάπτυξη της Λογικής, της Σκέψεως και του Συν-λογισμού (ο καθένας με τον τρόπο του, μέσω και διά μέσου αυτών που δίδασκαν … άσχετα αν το κατάφεραν ή έκαναν και λάθη), στο γ-ελαδικό πόπολο, πάσχιζαν !! 
… Να επαναφέρουν την σύνδεση με την Σκέψη και την Λογική, ήταν το κύριο μέλημά τουςαυτά με τα οποία οι γ-ελαδέληνες είχαν πρό πολλού πάρει διαζύγιο … και που δυστυχώς, με τα οποία, συνεχίζουμε χιλιετίες τώρα να βρισκόμαστε σε διάσταση, χωρίς ακόμη να υπάρχουν έστω κάποια δείγματα ότι θα ξεφύγουμε, (στο παρόν ή έστω στο κοντινό μέλλον, γιατί στο μακρινό δεν προβλέπεται εάν δεν κάνουμε κάτι, τώρα άμεσα, στο +5 που πλέον βρισκόμαστε, καθόσον τότε μέλλον για την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν θα υπάρχει) από την μαλακία που μας δέρνει … και να επανακτήσουμε την σύνδεση !!
Άδικα πάσχισαν, να σταματήσουν τον κατήφορο, που είχαμε πάρει σαν Λαός, όλα είς μάτην !! … άδικος κόπος !! … και μάλιστα πληρωμένος με πολύ κόπο, πόνο και αίμα !! … έτσι που τελικά αφού είδαν κι αποείδαν, πήραν την άγουσα γι' άλλους τόπους και λαούς … προσφέροντας εκεί τα φώτα τους (και έτσι επέζησαν πολλά … στην ανατολή), αφού οι εδώ ντενεκέδες … δεν τα ήθελαν, και τα νόμιζαν βάρος και περιττά !! … λέγοντας ότι εδαύτοι ξέρανε καλύτερα !! … τόσο μα τόσο πολύ καλύτερα που πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο, για δυόμισι χιλιετίες τώρα (στην γνωστή και μόνο ιστορία … αφήνοντας έξω κάθε τί προηγούμενο … γιατί ναι … υπάρχουν και προηγούμενα) και γίναμε γιουσουφάκια, μιά του ενός και μιά του άλλου !! … συνεχίζοντας μέχρι σήμερα (και δεν γνωρίζω για πόσο καιρό ακόμη θα συνεχίσει η ίδια κατάσταση … ή αν τελικά αυτό θα είναι στο διηνεκές) να προσφέρουμε τις ίδιες υπηρεσίες … τουρλοκωληδόν … γονατιστοί στα τέσσερα !!
Αλλά ρε παιδί μου … έχω μιάν απορία … ''πώς γίνεται, με τέτοιο πήδημα που μας ρίχνουν, να έχουμε ανάγκη ξεβουλωτήρων … (BruxLax) Μπρούξ-λάξ και των συναφών ;; και να μας πρήζουν τα βοθροκάναλα με δαύτα ;; … λέτε, μήπως, για τούτο, επειδή βγήκαμε πολύ δυσκοίλιοι, να μας κουβαλάνε εδώ τα πιθήκια … και τα εν λόγω γκουβερνοτσόλια να μας συστήνουν «μπρούμυτα και να κάνουμε πώς κοιμόμαστε ;;»''
Και για να μην μακρηγορώ, όλα ή τουλάχιστον τα περισσότερα από τα επόμενα άρθρα μου, ασχέτως το που θα αναφέρονται, σε ένα και μόνο πράγμα θα στοχεύουν … την παρακίνηση πρός ''Σκέψη'' και εί δυνατόν την ανάπτυξη της ''Λογικής'' !! … και μην τρέξουν πάλι, κάποιοι προπέτες, να αρχίσουν τις γνωστές μαλακίες, 1ον διότι, δεν θα αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα (ποσώς με ενδιαφέρει κάποιος ηλίθιος) ώστε να το θεωρήσει προσωπικό, αλλά γενικώς, και κατά 2ον διότι, εάν ο Ελλαδικός Λαός διέθετε''Λογική'' [ μάλλον, συγκεκριμένα, ψήγμα Λογικής … έστω αυτήν την πολύ απλή Λογική της Μαϊμούς ] τότε, ούτε ως Έθνος, αλλά και ούτε ώς Χώρα, θα είχαμε πάθει όσα πάθαμε κατά το παρελθόν, και βεβαίως ούτε αυτά που βιώνουμε στην εποχήν μας, [ αλλά όπως φαίνεται, μάλλον, ούτε αυτήν, την απλή Μαϊμουδίσια Λογική, δεν διαθέτουμε σαν Λαός ] έτσι που πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο, όπου τα πράγματα δείχνουν ότι καμμία σχέση δεν έχουμε με οτιδήποτε θέλουμε να λέμε … Ελλάδα και Ελληνισμό … και μάλλον είμαστε κυριολεκτικά για τα … μπάζα !!
… έεεεεε … πώς … τί … δυσανασχετείτε … δεν σας αρέσει … και αρχίσατε να ωρύεστε και να φωνασκείτε ;;
Χέστηκα … μανάρια μου !! 
… και έχω να 'πώ, σε όσους μην έχοντας να αντιτάξουν πραγματικά κάτι και θελήσουν να κάνουν πνεύμα, συστήνοντας πάνες και διάφορα άλλα, να τα κρατήσουν για τους εαυτούς των, καθώς σε λίγο με την πρωκτοδιεύρυνση που θα υποστούν, εκόντες άκοντες -κανείς δεν θα ξεφύγει- θα τα χρειαστούν πρός ιδίαν χρήση !!
… θα συνιστούσα επίσης να γίνουν πιό «συμπονετικοί», πρός τους συνανθρώπους των, και να αρχίσουν να ζυγίζουν και να εξετάζουν ενδελεχώς τα λεγόμενά τους, ώστε να μην γίνονται υπαίτιοι του εν λόγω φαινομένου στους διαβάζοντας ή ακούοντάς τους … με την πρόκλησην ασταματήτου γέλωτος (γέλωτος βαθμού ακράτειας), ένεκα των εκτοξευομένων μπουρδοπομφολύγων τους .
Εάν βεβαίως εσείς (κάποιοι εσείς τέλος-πάντων) έχετε διαφορετική άποψη, και μπορείτε ξεκάθαρα και τεκμηριωμένα  [[ διότι δεν έχει καμμία αξία το να φωνασκείτε λέγοντας διάφορα, εάν δεν μπορείτε αυτά που λέτε να τα στηρίξετε, ενώ ταυτοχρόνως τα υπάρχοντα στοιχεία και οι καταστάσεις αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο ]]  να αποδείξετε πώς γίνεται να έχουν συμβεί όλα αυτά που συνέβησαν, κατά τις 2,5 τελευταίες χιλιετίες (για να μην σας βάζω δύσκολα … στο τι έγινε σε προηγούμενες εποχές) μέχρι και σε όσα συμβαίνουν ακόμη και σήμερα επί των ημερών μας ;;  
… πώς γίνεται να έχουν γίνει/ονται όλα αυτά, εάν διαθέταμε έστω και την πολύ απλή Λογική της Μαϊμούς ;; … και πώς γίνεται να έχουμε καταντήσει κυριολεκτικά για τα μπάζα, εάν το κολοκύθι που έχουμε για κεφάλι δεν το είχαμε απλά για ισορροπία και δεν ήταν γεμάτο σκατό και φουσκί ;;
Αυτό που λέω, ξέρω ότι χτυπάει άσχημα, και δεν αρέσει, αλλά, μπορώ να στηρίξω ξεκάθαρα και απόλυτα ότι … '' αυτός ο κοπρολαός, πλέον, είναι κατιμάς και ξεγάνωτος ντενεκές !! και γενικώς καμμία σχέση δεν έχει τώρα πιά με Ελλάδα – εξαιρέσει ελαχίστων σποραδικών και μεμονωμένων-ατομικών περιπτώσεων''.
Εάν και αφού, έστω μερικοί (πολλοί ή και όλοι … αδιάφορο), διαφωνείτε, αποδείξτε με έργα, εδώ και τώρα … και όχι του αγίου μπούτσου ανήμερα, ότι αυτοί που είναι και θέλουν να ονομάζονται -την σήμερον έστω, καθώς το παρελθόν δυστυχώς δεν αλλάζει … και ότι έγινε έγινε- Έλληνες, δεν είναι απλά ξεγάνωτοι ντενεκέδες (και αναφέρομαι στο σύνολο και όχι σε κάποιες μονάδες, αφού πάντα θα υπάρχουν, έστω κάποιες λίγες, εξαιρέσεις), αλλά πραγματικοί Έλληνες/ιδες.
Και αυθόρμητα βεβαίως θα προκύψει το ερώτημα, στα κεφάλια κάποιων, που διατηρούν, ακόμα, κάποιο επίπεδο σκέψεως και λογικής :
«… και … έτσι που το τοποθετείς, ρε Παλαιέ, 
… δηλαδή σαν Έθνος είμαστε τελειωμένοι ;;
… αλλά τότε, τι σκατά προσπαθείς να κάνεις ;; 
… να γανώσεις ντενεκέδες ;;»
Ναι !! 
… ΑΝ συνεχίσουμε, αφήσουμε για κάποιο ακόμα διάστημα τα πράγματα να πορευθούν στον δρόμο που έχουν πάρει … τότε ΝΑΙ !! … είμαστε τελειωμένοι μιά για πάντα … ολοκληρωτικά  και αμετάκλητα !! … και δυστυχώς χωρίς καμμία πλέον δυνατότητα επανάκαμψης.
Όμως … αυτό μπορούμε, ακόμη και στο +5, να το αποφύγουμε !! 
… όπου το ερώτημα που πλέον τίθεται είναι   '' το θέλουμε ;; '' 
… Αν το θέλουμε, με πράξεις και όχι με κούφια λόγια, και δουλέψουμε σκληρά … τότε όχι μόνο μπορούμε να αναστρέψουμε την πορεία, αλλά και να φτιάξουμε ξανά, την Πάλαι Ποτέ Ελλάδα … το καμάρι και τον φάρο της οικουμένης !!
Έτσι, όχι μόνο προσπαθώ να γανώσω τους ντενεκέδες … αλλά, κατά πρώτον, να τους μετατρέψω σε κάτι πολύτιμο !! … όχι σε επιχρυσωμένους, αλλά σε απόλυτα ξεκάθαρο ατόφιο χρυσάφι !! [[ … ντενεκέδες μεν, αλλά χρυσούς ]] … μέχρι να μπορέσει να πάρει εμπρός η απο-ντενεκεδοποίηση/Ελλήνιση !! 
Και γιά να μην παιδεύεστε ψάχνοντας, το πώς μπορεί αυτό να γίνει, θα σας δώσω ξεκάθαρη απάντηση : 
Με το να ανακτήσουμε αυτό που φροντίσαμε (ή κάποιοι άλλοι φρόντισαν για 'μάς) να ξεχάσουμε !! … την χρήση της Λογικής … την ανάπτυξη και τον τρόπο Σκέψεως και Συν-λογισμού !!
* * * * *
Εάν … όλα ή πολλά απ' αυτά που είπα παραπάνω, δεν αρέσουν … τότε ας αποδείξουμε το αντίθετο … εάν το μπορούμε και το θέλουμε βεβαίως-βεβαίως !!
Το πιάσατε … λεβέντες και λεβέντισσες ;;
… άντε να σας 'δώ το λοιπόν !!
 / /  =


ΕργΔημΕργ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2RWQqNP
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου