Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Μονόφθαλμος θεός : η ανώτερη τελετουργία μύησης των πεφωτισμένων επικυρίαρχων


Έχει γίνει κοινό θέαμα πια το χτυπημένο μάτι σε φωτογραφίες διασήμων προσώπων.Προσωπικότητες της παγκόσμιας ελίτ έχουν κατα καιρούς εμφανιστεί με χτυπήματα και μώλωπες κυρίως στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΤΙ τους. Από που προέρχονται όμως αυτά τα χτυπήματα,είναι τυχαίοι τραυματισμοί ή κάτι άλλο βαθύτερα σκοτεινό και μυστήριο;
Ο μονόφθαλμος Ηλιακός θεός του ουρανού
Ο Ώρος –όπως μεταγράφηκε από τους Έλληνες το Hor– ήταν ηλιακός θεός της αιγυπτιακής μυθολογίας.

Το μάτι του Ώρου με το μελάνιασμα
Ταυτιζόταν με τον Απόλλωνα και απεικονίζονταν ως γεράκι ή άνθρωπος με κεφαλή γερακιού.Τα κείμενα των Πυραμίδων τον παρουσιάζουν ως γιο του Ρα (γιος του Ήλιου) και ανηψιό του Σετ (θεός του σκότους-κακού). Η αιώνια αντίθεση μεταξύ ερέβους και φωτός συμβολίζεται με αιώνιες συγκρούσεις, κατά τις οποίες ο μεν Σετ έβγαλε το ένα μάτι του Ώρου, ενώ ο δεύτερος ευνούχισε τον αμείλικτο εχθρό του. Το δικαστήριο των θεών έλυσε τη διαφορά υπέρ του Ώρου, ο οποίος, από το τέλος της δεύτερης δυναστείας εμφανίζεται μόνος και αποκλειστικός θεϊκός πρόγονος των Φαραώ, στο πρωτόκολλο των οποίων αναφέρεται με την επωνυμία Χορ Νουμπτί, «Ώρος, ο νικητής του Σετ».ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΝΩ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.

Πόστερ της ταινίας «οι θεοί της Αιγύπτου» η οποία εξιστορεί τη περιπέτεια του θεού Ώρου με το μάτι του και τη σύγκρουση με τον θείο του Σετ.
Τελέτη δοκιμασίας των πεφωτισμένων;

Γουέστ – Λόπεζ – Ομπάμα
Είναι γνωστό ότι οι σύγχρονες τελετές των μυστικών εταιριών αντλούν τα τυπικά τους από τις αντίστοιχες αρχαίες.Επειδή δε ο θεός Ώρος ταυτίζεται με τον Έλληνα θεό του φωτός Απόλλωνα έχει τεράστια σημασία για τους πεφωτισμένους να αντιγράψουν τελετουργικά τα βήματα της ζωής του ως μονοπάτι υψηλής μύησης.Ένα σημαντικό τελετουργικό λοιπόν είναι η αναπαράσταση της μερικής τύφλωσης του Ώρου από τον Σετ.Αυτό δεν μπορεί να γίνει φυσικά κυριολεκτικά,μπορεί όμως ν'αντικατασταθεί από ένα δυνατό χτύπημα σε ένα από τα δύο μάτια του υποψήφιου προς μύηση.

Ακόμα και διαφημίσεις έχουν επιστρατευτεί για τη διάδοση της Ηλιακής λατρείας.Η ιέρεια Μπιγιόνσε επι το έργον
ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΤ» και συμβολίζει την πρόσκαιρη ήττα του φωτός απο το σκότος αλλά ταυτόχρονα είναι και ο καταλύτης που θα ενεργοποιήσει τις δυνάμεις του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ έτσι ώστε και ο μυημένος ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ-ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Μόνο οι πολύ διάσημοι και πολύ σπουδαίοι λαμβάνουν το χτύπημα

Φραγκίσκος – Βενέδικτος – Φίλιππος

Άφλεκ – Ντάουνι – Γκόσλινγκ
Φαίνεται ότι στη τελετουργία παίρνουν μέρος κυρίως όσοι και όσες γίνονται αρκετά διάσημοι/ες έτσι ώστε να έχουν την απαραίτητη ΛΑΜΨΗ για ν'αναπαραστήσουν το θεό του φωτός.
Ονόματα όπως οι τραγουδιστές/ριες Ντέϊβιντ Μπάουι,Κάνι Γουέστ,Τζένιφερ Λόπεζ,Μπιγιόνσε,Λέϊντι Γκάγκα και Μαντόνα,ο Πάπας Φραγκίσκος και ο πρώην Πάπας Βενέδικτος, οι ηθοποιοί Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ,Μπεν Άφλεκ η Κίμ Καρντάσιαν αλλά και πολιτικοί ηγέτες όπως οι πρώην αμερικανοί πρόεδροι Ομπάμα και Μπους ο πρίγκιπας Φίλιππος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μαντόνα – Καρντάσιαν – Γκάγκα
Μην ξεχνάμε ότι ο Απόλλων είναι ο Θεός των τεχνών και των Βασιλέων.Όσι λοιπόν έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο δημοσιότητας αυτομάτως γίναονται υποψήφιοι για «θεοποίηση»
Αραγε η μόδα των τελευταίων χρόνων να αποκαλούμε ο ένας τον άλλο «θεό-θεά»,»θεούλη» κτλ ,ιδιαίτερα δε σε σχέση με την εξωτερική εμφάνιση και λάμψη του ατόμου σε αντιδιαστολή με την εσωτερική ποιότητα της ψυχής η οποία σχεδόν πια περνά απαρατήρητη, είναι αποτέλεσμα της κρυφής ατζέντας των πεφωτισμένω που ψάχνουν για πίστους ακόλουθους στη θρησκεία του φαίνεσθαι και όχι του είναι;
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΘΕΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ;



from The Secret Real Truth http://bit.ly/2SyHenG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου