Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Περίεργη προβοκάτσια βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βόρειο Ήπειρο

Τα αλβανικά ΜΜΕ την αποδίδουν σε "Έλληνες εξτρεμιστές"... Η γνωστή προβοκάτσια της Θεσσαλονίκης που χορογραφήθηκε από τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και έδωσε το έναυσμα για τη σφαγή του Ελληνισμού, αναβιώνει... Το δημοσίευμα που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό...
Κ.Κ

Μετά την εμφάνιση αντι-αλβανικών γκράφιτι στην είσοδο του χωριού της Φοινίκης, η κατάσταση έχει προχωρήσει, γράφει αλβανικό δημοσίευμα...


Παρόμοια συνθήματα (με το Fuck Albania) εμφανίσθηκαν τώρα περισσότερα και μεγαλύτερα. Οι Έλληνες εξτρεμιστές σχεδόν σε... κάθε χωριό ( της ελληνικής μειονότητας) έχουν γράψει αντι-αλβανικά συνθήματα.

Μπορείτε να τα δείτε αυτά εύκολα στους δρόμους, στο σχολείο και ακόμη πιο εμφανές είναι αυτό μπροστά στο δήμο της Φοινίκης, όχι περισσότερο από 10 μέτρα.

Το παράξενο σε όλα αυτά είναι ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση από κανένα θεσμικό όργανο εκεί. Το Κίνημα «Ξύπνα Αλβανέ» πριν από λίγες ημέρες έστειλε επίσημη επιστολή στο δήμο, αλλά αυτό δεν έδωσε ακόμη καμία απάντηση.

Το κίνημα αυτό καλεί τις αστυνομικές αρχές να αντιδράσουν  σε αυτές τις ρατσιστικές επιθέσεις. Κάθε αντι-αλβανική πρακτική δεν εξυπηρετεί κανέναν. Το συνεταιριστικό πνεύμα ή η συνύπαρξη μεταξύ των μειονοτήτων και των Αλβανών πρέπει να είναι σαφής και φυσιολογική, γράφει το δημοσίευμα του sarandaweb.net.



ellinikoforoum

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2XhHPZC
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου