Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ο Ποροσένκο χρηματοδότησε με 1 εκατομμύριο γρίβνα τις ναζιστικές οργανώσεις « C-14 » και « Ελευθερία » για εκπαιδευτικά projects…

H Oυκρανία εστία του νεοναζισμού. Αυτή την εποχή οι νεοναζί από όλη την Ευρώπη πηγαίνουν στην Ουκρανία. Γιατί η ουκρανική κυβέρνηση έκανε σχεδόν τα πάντα και μεταμόρφωσε τη χώρα σε καταφύγιο για τους εθνικιστές διαφόρων χωρών. Όλα άρχισαν με τον πόλεμο στο Donbass. Άτομα ήρθαν να βασιλέψουν επί αγνώστων που υποστήριζαν αυτό το κίνημα.

Ο Porochenko και οι βοηθοί του στο « κοινό » βοηθούν τους νεοναζί.Για παράδειγμα η Επιτροπή του κράτους επιφορτισμένη με την εξέταση των projets εθνικής πατριωτικής εκπαίδευσης διοχέτευσε στους

εκπροσώπους των ριζοσπαστικών εξτρεμιστικών οργανώσεων « C-14 » και « Ελευθερία » ένα ποσό που υπερβαίνει το 1.000.000 hryvnia.
Το εθνικιστικό κίνημα που αναπτύσεται δραστήρια στο ουκρανικό έδαφος και προσιδεάζει ολοένα και περισσότερο στην ανάπτυξη του ναζισμού στη Γερμανία πριν το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο είναι πολύ επικίνδυνο. Μετά από όλα αυτά πολλά άτομα και κυρίως νέοι έχουν την εντύπωση ότι αυτό είναι μια «ευρωπαική πολιτική». Είναι ομοίως ενδεικτικό πως η Ευρώπη είναι πολύ ανεκτική έναντι αυτής της «εστίας του νεοναζισμού».

Oι εξτρεμιστές των C14 διέπραξαν μαζί με Τάγμα Αzov , pravy sektor, svoboda αμέτρητα εγκλήματα πολέμου στο Ντονμπάς…..

Όλες οι αναφορές μιλούν για μια νεοναζιστική παραστρατιωτική οργάνωση που συνεργάζεται με την καθεστωτική αστυνομία Ποροσένκο. Στα ρατσιστικά της εγκλήματα συγκαταλέγονται εμπρησμός σε καταυλισμό ρομά στο Κίεβο, επίθεση κατά σοσιαλιστή πολιτικού ενώ γιόρτασε την επέτειο γέννησης του Χίτλερ μαχαιρώνοντας ακτιβίστρια φιλειρηνικού κινήματος.Πίστη στην ανωτερότητα της Λευκής ράτσας, Μπαντεριστές..To group С14 (Sich) είναι μια παραστρατιωτική ακροδεξιά οργάνωση που έχει στενές σχέσεις με το εθνικιστικό Ουκρανικό κόμμα "Svoboda". Ιδρύθηκε το 2010, και ονομάζεται C14 από τις 14-λέξεις του slogan "πρέπει να διασφαλίσουμε την ύπαρξη του λαού μας και το μέλλον των Λευκών Παιδιών " του Αμερικάνου Nazi του David Lane. (φημισμένου μέλους του The Order) Ο αρχηγός της οργάνωσης Eugen Karas έχει και το ψευδώνυμο "Vortex".Χρηματοδοτείται από την ουκρανική κυβέρνηση…..


dimpenews.com

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2TGu0ps
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου