Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

«ΣΕΙΣΜΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, ημέρα καρναβαλιού με τον λαό να έχει ξεχυθεί στους δρόμους να γιορτάσει.

Η Κατερίνη όμως δεν γιορτάζει το καρναβάλι, η Κατερίνη ξεχύθηκε στους δρόμους με συλλαλητήρια κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών, υπερασπιζόμενη την Μακεδονία μας.


Η συμμετοχή αυτή την φορά τού κόσμου, μικρών και μεγάλων, καθώς και από άλλες πόλεις τής Βορείου Ελλάδος και συγκεκριμένα τής Μακεδονίας που βρέθηκαν στην Κατερίνη, θύμιζε εποχές μεγάλων κομμάτων όπου χιλιάδες λαού κατέκλειναν τούς δρόμους. Έτσι και σήμερα καρφίτσα δεν έπεφτε με συνέπεια το μήνυμα που περνάει η νεολαία μας και όχι μόνο, να φτάνει στα αυτιά των κυβερνητών που πρόδωσαν την Μακεδονία μας παραδίδοντας την στους Σκοπιανούς και κατ' επέκτασιν στους ξένους εχθρούς τής Ελλάδας που επιδιώκουν να την υποδουλώσουν και να κατασπαράξουν τον Εθνικό μας πλούτο.
Μετά από ομιλίες των νέων από την εξέδρα τής Πλατείας, η πορεία άρχισε από την οδό 16ης Οκτωβρίου, περνώντας από την Ζαλόγγου έως το Συντριβάνι και από εκεί συνεχίζοντας στον πεζόδρομο Μεγάλου Αλεξάνδρου κατέληξαν και πάλι στην Πλατεία Ελευθερίας συνεχίζοντας το Συλλαλητήριο.
Κύρια γνωρίσματα συνθημάτων, ήσαν ο Εθνικός μας Ύμνος και η Μακεδονία Ξακουστή όπου οι προδότες προσπαθούν δια Νόμου να την απαγορεύσουν να ακούγεται πλέον.

Δεν θα τους περάσει όμως όπως η νεολαία μας διακηρύττει με τά συχνά Συλλαλητήρια. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την ερχόμενη Κυριακή 17 Μαρτίου στην πόλη τής Πτολεμαΐδας όπου θα κατακλύσουν και πάλι οι νέοι μας τούς δρόμους τής πόλης για να βροντοφωνάξουν ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική και μόνο Ελληνική.
Και το μήνυμα τούτο οι νέοι μας το μεταδίδουν και σε κάθε ξενόγλωσσο με την επιγραφή σε πανό που λέει ότι:

«MACEDONIANS CAN ONLY BE GREEKS», «Μακεδόνες μπορούν να είναι μόνο οι Έλληνες». Παρακολουθήστε το Μέγα Συλλαλητήριο τής Κατερίνης σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.

Στο ρεπορτάζ στην κάμερα και στο μοντάζ είναι ο Γιώργος Οικονομίδης για την διαδικτυακή Pieria.tv





yiorgosthalassis

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2O4Fvkh
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου