Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΜΑΝΟΣ ΔΑΝΕΖΗΣ : “ΟΤΑΝ ΤΟ 1994 ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ο κ. Μάνος Δανέζης είναι καθηγητής αστροφυσικής, μέλος του Σώματος Ομότιμων Καθηγητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και όπως ισχυρίζεται είναι «μεγαλωμένος με τα νάματα της ορθοδοξίας» [βλ. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου, Αστρολογία, θρησκεία η Επιστήμη, Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος 1994].
Μασονίες
Ερευνώντας στο διαδίκτυο,  με ιδιαίτερη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι  ο κ. Δανέζης, σύμφωνα με την ηλεκτρονική διεύθυνση της μασονικής «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» [Πηγή: http://www.grandlodge.gr/o-kosmos-pou-erxetai-n-36.html] έχει  δώσει, το 2010, διαλέξεις-«τεκτονικά σεμινάρια» στην αίθουσα Απόλλων του Τεκτονικού Μεγάρου» 2010 «Ο Κόσμος που Έρχεται – Σειρά τεσσάρων Σεμιναρίων.  Επιστήμη και Νέος Πολιτισμός (10/9)Η πλάνη των αισθήσεων (11/9). Το νέο παράξενο μαθηματικό & φυσικό σύμπαν (13/9). Η ζωή και ο Θάνατος στο Υλικό Σύμπαν» (16/9), όπως επακριβώς αντιγράφουμε.
Επίσης  το άρθρο του κ. Δανέζη «Επιστήμη και Νέος Πολιτισμός» έχει φιλοξενηθεί  στο μασονικό περιοδικό «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος»,  τ. 101/2012, σσ 43-61 [Πηγή: grandlodge.gr].
Επίσης και στην ιστοσελίδα της μασονικής «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» βρίσκεται αναρτημένο το άρθρο: «Επιστήμη και Νέος Πολιτισμός» και με αρχικά Μ.Δ [Πηγή: grandlodge.gr]
Είναι προφανές το ενδιαφέρον της μασονικής σέχτας για το «νέο Πολιτισμό» και τις άλλες απόψεις του κ. Δανέζη.

ΠΗΓΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

https://ift.tt/2TiS4yr


Έρευνα από anopaia-atrapos

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2TiSrsP
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου