Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

432Hz vs 440Hz: μύθοι & αλήθειες... (Γιά ΠΟΛΥ απαιτητικούς και γνώστες).


Γίνεται πολύς λόγος, ειδικά τα τελευταία χρόνια για τις ευεργετικές συνέπειες των 432Hz στη μουσική. 
Οι γνώμες είναι πολλές, το ίδιο και οι συζητήσεις, οι διαφωνίες αλλά και η ανταλλαγή επιχειρημάτων στα διάφορα μουσικά forum εδώ και χρόνια. 

Τα 440 Hertz ορίστηκαν ως 'αναφορά' στη ρύθμιση της μουσική και το κούρδισμα των οργάνων ήδη από το 1953 από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) και από τότε κυριάρχησε στη 'ρύθμιση' της σύγχρονης μουσικής. 

Î'ποτέλεσμα εικόνας για 440 ΗΖÎ'ποτέλεσμα εικόνας για 440 ΗΖ

Παρ΄όλα αυτά οι διαφωνίες των υποστηρικτών της άποψης ότι η συχνότητα "Α" του Βέρντι (έτσι ήταν γνωστή η συχνότητα A=432 Hz) που πρέσβευαν ότι το 'κούρδισμα' στα 432 Hz είναι μια εναλλακτική ρύθμιση μαθηματικά σύμφωνη με το Σύμπαν, δεν έπαψαν ποτέ να υφίστανται, αντιθέτως δείχνουν να κερδίζουν ολοένα και περισσότερους οπαδούς τα τελευταία χρόνια, καθώς με μια απλή εφαρμογή, ο καθένας μπορεί να κουρδίσει στα 432HZ οποιοδήποτε μουσικό κομμάτι επιθυμεί. Ας δούμε όμως εν τάχει τα βασικά χαρακτηριστικά της συχνότητας A=432 Hz, μέσα από τα ακόλουθα αποσπασματικά επιχειρήματα (άλλοτε ουσιαστικά, άλλοτε εφήμερα και άλλοτε γραφικά) των υποστηρικτών της συχνότητας "Α" του Βέρντι…

440 Hertz με πιστοποίηση ISO
Η πλειοψηφία της παγκόσμιας μουσικής έχει ρυθμιστεί στα 440 hertz από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), που την ενέκρινε το 1953. 
Οι πρόσφατες επανα-ανακαλύψεις της παλμικής / ταλάντωσης στη φύση του Σύμπαντος δείχνουν ότι το πρότυπο των σύγχρονων συναυλιών διεθνώς μπορεί να δημιουργήσει μια νοσηρή δράση ή αντικοινωνική συμπεριφορά στη συνείδηση των ανθρώπων.

Η συχνότητα A=432 Hz, που είναι γνωστή ως η "Α" του Βέρντι είναι μια εναλλακτική ρύθμιση η οποία είναι μαθηματικά σύμφωνη με το Σύμπαν. 
Η Μουσική με βάση τα 432Hz μεταδίδει ευεργετική θεραπευτική ενέργεια, διότι είναι ένας καθαρός ήχος μαθηματικής θεμελιώδους σημασίας για τη φύση.

Î'ποτέλεσμα εικόνας για 440 ΗΖ


Υπάρχει μια θεωρία ότι η μετάβαση από τα 432Hz στα 440Hz υπαγορεύτηκε από τη Ναζιστική προπαγάνδα από τον υπουργό Joseph Goebbels. 
Την χρησιμοποίησε για να κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται και να αισθάνονται με ένα ορισμένο τρόπο, και να τους κρατά φυλακισμένους σε ένα ορισμένο πεδίο συνείδησης. 
Στην συνέχεια, γύρω στο 1940 οι ΗΠΑ επέβαλαν τα 440Hz σε όλο τον κόσμο, και τελικά το 1953 έγινε ISO 16-πρότυπο.

Τι είναι τα 440 Hz;
Τα 440Hz είναι ένα αφύσικο πρότυπο συχνότητας και συντονισμού, το οποίο αφαιρεί τη συμμετρία των ιερών δονήσεων με μια χροιά που έχει κηρύξει τον πόλεμο στο υποσυνείδητο μυαλό του δυτικού ανθρώπου.

Σε ένα έγγραφο με τίτλο «Μουσική Αίρεση Ελέγχου», ο Δρ Leonard Horowitz γράφει: «Η μονοπώληση της μουσικής βιομηχανίας χαρακτηρίζεται από αυτή την επιβαλλόμενη συχνότητα που μετατρέπει τους πληθυσμούς σε κοπάδι που "βόσκει" σε μεγαλύτερη επιθετικότητα, ψυχοκοινωνική διέγερση, και συναισθηματικές διαταραχές οι οποίες προδιαθέτουν τους ανθρώπους σε σωματικές ασθένειες...». 

Απλά χρειάζεται να βγείτε στο δρόμο και να ρίξετε μια ματιά γύρω. 
Τι βλέπετε; 
Παιδιά του σχολείου, νέους ενήλικες στο δρόμο τους για να εργαστούν, μια γυναίκα σπρώχνει το μωρό της σε ένα καροτσάκι, ένας άνδρας πηγαίνει βόλτα το σκύλο του - και τι έχουν όλοι από κοινού; iPods και MP3 Players! 
Ευφυές, έτσι δεν είναι;

«Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά του Σύμπαντος, σκεφτείτε με τους όρους της ενέργειας, της συχνότητας και των δονήσεων.» -Nikola Tesla...

Αυτές οι δυνάμεις που υπάρχουν μειώνουν με επιτυχία τις δονήσεις όχι μόνο της νέας γενιάς αλλά και των υπολοίπων από εμάς. 
Αυτές οι καταστροφικές συχνότητες παρασύρουν τις σκέψεις προς την κατεύθυνση της διαταραχής, την έλλειψη αρμονίας και την διχόνοια. Επιπλέον, θα προκαλέσουν την διέγερση του ελεγκτικού οργάνου του σώματος - τον εγκέφαλο - σε δυσαρμονικό συντονισμό, ο οποίος δημιουργεί τελικά την αρρώστια και τον πόλεμο. 

Η διαφορά μεταξύ 432 Ηz και 440 Ηz. Ακούστε αυτό, και καταλάβετε...

Η κρυμμένη δύναμη της Παγκόσμιας Συχνότητας και κραδασμών
Η Συχνότητες και οι κραδασμοί κατέχουν μια πάρα πολύ σημαντική ακόμη κρυφή δύναμη και μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή μας, την υγεία μας, την κοινωνία μας και τον κόσμο μας. 
Η επιστήμη της Κυματικής (που σημαίνει τη μελέτη του ορατού ήχου και της  δ ο ν ή σ ε ω ς ) αποδεικνύει ότι η συχνότητα και η δόνηση είναι τα βασικά κλείδια και η οργανωτική βάση για τη δημιουργία όλης της ύλης και της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη.

Όταν τα ηχητικά κύματα κινούνται μέσω ενός φυσικού μέσου (άμμου, αέρα, νερού, κλπ.), η συχνότητα των κυμάτων έχει άμεση επίπτωση στις δομές που δημιουργούνται από τα ηχητικά κύματα καθώς περνούν μέσα από το συγκεκριμένο μέσο.

Για να κατανοήσετε καλύτερα τη δύναμη της συχνότητας του ήχου, δείτε το ακόλουθο βίντεο...

«Αν κάποιος επιθυμεί να γνωρίζει εάν ένα βασίλειο κυβερνάται καλά, αν το ήθος του είναι καλό ή κακό, η ποιότητα της μουσικής του, θα παράσχει την απάντηση.» -Κομφούκιος

Η μουσική έχει μια κρυφή δύναμη να επηρεάσει το μυαλό μας, το σώμα μας, τις σκέψεις μας, και την κοινωνία μας. Όταν η μουσική βασίζεται σε ένα πρότυπο ρύθμισης και σκόπιμα αφαιρεθεί από τις φυσικές αρμονικές που βρίσκονται στη φύση, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι η ψυχική δηλητηρίαση του μαζικού νου της ανθρωπότητας.

Όπως το Ντοκιμαντέρ Kymatica του (2009) λέει: «Η επανα-ανακαλυφθήσα γνώση της επιστήμης του ήχου δείχνει ότι ο ήχος είναι κάτι περισσότερο από απλά δονητικά σήματα, όχι μόνο ο ήχος δεν αλληλεπιδρά με τη ζωή, αλλά την συντηρεί και την αναπτύσσει. Λειτουργεί ως αγωγός της συνειδητής πρόθεσης μεταξύ των ανθρώπων, κοινωνιών και ολόκληρων πολιτισμών.»

-------------------------------------

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΩΣ, ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ 3 'ΒΙΝΤΕΟ' ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Πηγές:

Attuned Vibrations (attunedvibrations.com)
The Importance of 432 Hz Music (omega432.com)
The Rockefeller Foundation's War on Consciousness through Imposition Of 440 Hz Standard Tuning (medicalveritas.org) (Ελληνική Μετάφραση)
Water Sound Images (watersoundimages.com)
The Missing Secrets Of Nikola Tesla (knowledgeoftoday.org)

Βιβλιογραφία:

The Healing Forces of Music: History, Theory, and Practice
Cymatics: A Study of Wave Phenomena & Vibration
The 440 Enigma: The Musical Conspiracy to Separate Mankind from the Divine
Nassim Haramein - Sacred Geometry and Unified Fields
How ancient Solfeggio Frequencies are Empowering Personal and Planetary Transformation!
Revealed: The Part of Our Brains That Makes Us Like New Music


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Δανάη Πλειάδεια
Πηγή niversalblessing.blogspot.gr
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike


https://ift.tt/2UpbWMH


odysseiatv

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2CbQWBY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου