Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ζητούν λεφτά από Έλληνες για να «συκοφαντήσουν» τον Τραμπ και να έρθει παγκόσμιος ηγέτης (BINTEO)

Και όμως όλα αυτά συμβαίνουν «κάτω»από την «μύτη» μας.
Η λεγόμενη αριστερόστροφη Νέα Τάξη (ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Βαθύ Κράτος ΗΠΑ και ΝΑΤΟ) βλέπει πως η παγκόσμια εξουσία της απειλείται.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Αυτό που ξεκίνησε στην Ρωσία με τον Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, συνεχίζεται στις ΗΠΑ με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ποιο είναι αυτό;

Η παρεμπόδιση εγκαθίδρυσης παγκόσμιας κυβέρνησης και η ενίσχυση της ιδέας του ισχυρού έθνους-κράτους (Εθνική Δεξιά).

Σε αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιούνται κάθε λογής μέθοδοι.

Μία από αυτές είναι το κίνημα «Avaaz», το οποίο, όπως διατείνεται, κινητοποιεί εκατομμύρια πολίτες από κάθε κοινωνικό στρώμα μέσα από δράσεις πάνω σε φλέγοντα τοπικά, εθνικά και παγκόσμια θέματα, ενώ στηρίζει την Ατζέντα 2030.

Φέρεται να στρέφεται κατά αρχών και εξουσιών, μήπως όμως για να φέρει κάτι άλλο;

Σε παγκόσμια δημοσκόπηση του Avaaz έχει αναφερθεί, μεταξύ άλλων:

Παγκόσμιος ηγέτης των λαών – Παγκόσμια εκστρατεία πολιτών για να εκλεγεί ένας γενικός γραμματέας του ΟΗΕ που θα υπερασπίζεται με σθένος τους λαούς και για να καταπολεμήσουμε το παζάρεμα που κάνουν οι πλούσιες χώρες με τις θέσεις στον ΟΗΕ

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Ποιος να είναι αυτός άραγε;

Η καινούρια δραστηριότητα του Avaaz είναι να «πολεμήσει» τον Τραμπ, μεταξύ των άλλων, και στην Ελλάδα.

Αυτό μάλιστα θέλει να το πετύχει επί χρήμασι.

Για του λόγου το ασφαλές παραθέτουμε τα γραφόμενα του Avaaz σε E-Mail, τα οποία μαζικά αποστέλλονται σε Έλληνες χρήστες του διαδικτύου.

Σε αυτά συκοφαντούν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ ζητούν από πολίτες χρηματικό αντίτιμο, προκειμένου να τον πολεμήσουν.

Διαβάστε:

Ανάλαβε δράση τώρα!

Φίλες και φίλοι,

Το Twitter είναι το επικοινωνιακό όπλο του Τραμπ. Μ' αυτό σπέρνει μίσος και ψέματα – ότι δήθεν οι ΗΠΑ δέχονται εισβολή μεταναστών, ή ότι εκατομμύρια απ' αυτούς ψήφισαν παράνομα.

Αν όμως μπορούσαμε να μεταμορφώσουμε τα τουίτ του Τραμπ σε κύμα αλληλεγγύης;

Φαντάσου αν για κάθε τουίτ του Τραμπ, εκατομμύρια άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο τσοντάραμε από λίγα λεπτά του ευρώ ο καθένας… Κάθε φορά που αποκαλεί τις γυναίκες «σκυλιά», θα χρηματοδοτούμε τον αγώνα για την ισότητα των φύλων. Όταν αρνείται την κλιματική αλλαγή, θα ενισχύουμε την υπεράσπιση του πλανήτη μας. Κι όταν λέει ψέματα, θα χρηματοδοτούμε επαληθευτές και θα αποκαθιστούμε την αλήθεια.

Με κάθε τουίτ του Τραμπ, θα ενισχύουμε τη μάχη ενάντια στον τραμπισμό και την ακροδεξιά παγκοσμίως!

Μια δωρεά μόλις 0,09€ ανά τουίτ μπορεί να κάνει τη διαφορά – και μπορείς να θέσεις ανώτατο όριο, για την περίπτωση που ο Τραμπ ξεφύγει εντελώς στο Twitter 🙂 Πάτα παρακάτω για να θέσεις ένα εβδομαδιαίο όριο – και βοήθησε να στρέψουμε το ισχυρότερο όπλο του Τραμπ εναντίον του!

ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ 1€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ 3€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ 6€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΡΙΟ

Η ιδέα έχει ως εξής: Κάθε φορά που ο Τραμπ τουιτάρει, θα δωρίζεις 0,09€, με ανώτατο όριο το εβδομαδιαίο ποσό που επέλεξες. Οι δωρεές θα εκταμιεύονται κάθε μήνα και θα χρηματοδοτούν τις δράσεις μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον πλανήτη μας, τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία σε όλο τον κόσμο. Θα ξεκινήσεις στηρίζοντας με όσα αντιστοιχούν στο όριο ενός μήνα, για να πιάσουμε αμέσως δουλειά και να απαντήσουμε στα τουίτ του Τραμπ με τρόπο που θα τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Ο παγκόσμιος αγώνας του Avaaz ενάντια στην παραπληροφόρηση, τον εξτρεμισμό και τη ρητορική μίσους μπορεί να είναι η αχίλλειος πτέρνα στην άνοδο της ακροδεξιάς και η ευκαιρία μας για να κρατήσουμε άσβεστη την ελπίδα για ανθρώπινη πρόοδο.

Το Twitter έχει γίνει παράδεισος ακροδεξιάς προπαγάνδας. Αλλά φαντάσου να απαντάγαμε στα τουίτ του Τραμπ, λέγοντάς του πόσα χρήματα μας βοήθησε να συγκεντρώσουμε και τι πρόκειται να κάνουμε μ' αυτά! Κανείς άλλος δεν μπορεί να συντονίσει μια παγκόσμια εκστρατεία τέτοιου βεληνεκούς καλύτερα απ' το Avaaz – λάβε μέρος σήμερα για να μεταμορφώσουμε τα τουίτ του Τραμπ σε μια πανέμορφη θύελλα αλληλεγγύης!

ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ 1€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ 3€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ 6€ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΘΑ ΒΑΛΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΡΙΟ

Η εκστρατεία μας για να εξουδετερώσουμε τα φορτισμένα με μίσος τουίτ του Τραμπ, δεν έχει κομματικό χρώμα. Οι δωρεές που θα συγκεντρώσουμε θα χρηματοδοτήσουν κομματικά ανεξάρτητες δράσεις, και θα βοηθήσουν να δώσουμε μια ισχυρή απάντηση στα τρολ, απαντώντας πρώτα και καλύτερα στον βασιλιά τους!

Με ελπίδα κι αποφασιστικότητα,

Bert, Ricken, Marigona, Camille, Rosa, Jenny κι όλη η ομάδα του Avaaz

Ζητάνε λοιπόν λεφτά από τους πολίτες για να «θάψουν», αν μας επιτρέπεται η λαϊκή ρήση, τον Τραμπ, τον οποίο κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί το διαδίκτυο.

Το AVAAZ όχι μόνο το χρησιμοποιεί αλλά ζητάει και χρήματα.

Ονομάζει «ακροδεξιά» το «δόγμα του πατριωτισμού», το οποίο ανέλυσε με μεστό τρόπο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, από το βήμα του Ο.Η.Ε., ΚΑΙ το «διαβάλλει» με πιθανό τελικό σκοπό, σύμφωνα πάντα με όσα αναγράφονται στην ιστοσελίδα του AVAAZ, «να εκλεγεί ένας παγκόσμιος ηγέτης των λαών».



φωτο: EUROKINISSI


el.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2TEYLen
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου