Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

ΙΣΠΑΝΙΑ: Απροκάλυπτη χριστιανοφοβία και ισλαμοφιλία από Καταλανούς μαρξιστές

Τα δύο παρακάτω άρθρα περιγράφουν τις χριστιανοφοβικές και φιλο-ισλαμικές δραστηριότητες μιας «οργάνωσης νέων»  Καταλανών μαρξιστών που ονομάζεται "Arran". Η ομάδα στοχεύει τις χριστιανικές εκκλησίες με βανδαλισμούς και γκράφιτι, αλλά αντιτάσσεται σε εκείνους που αντιμετωπίζουν τα τζαμιά με παρόμοιο τρόπο.

Το πρώτο άρθρο είναι πρόσφατο, το δεύτερο είναι από το 2017 και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Arran.

Το πρώτο, από την El Nacional:

Η Arran έχει κρεμάσει ένα πανό στην Παναγία του Montserrat για να καταγγείλει τις σεξουαλικές κακοποιήσεις από την Καθολική Εκκλησία

Η αριστερή οργάνωση νεολαίας υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλανίας, Arran, έχει κρεμάσει πανό στο εσωτερικό της Παναγίας του Montserrat για να καταγγείλει τη «χιονοστιβάδα περιπτώσεων σεξουαλικής κακοποίησης στην Καθολική Εκκλησία».

Στο πανό εμφανίζονται τα πρόσωπα του ηγουμένου της Montserrat,Josep Maria Soler, του επισκόπου της GironaFrancesc Pardo, και του αρχιεπισκόπου της TarragonaJaume Pujol, και λέει: "Ας σας συγχωρέσει ο Θεός σας. Η Εκκλησία είναι κακοποίηση, «machismo» (αντρική υπεροχή) και καθεστώς».

Η Arran έχει ανεβάσει ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορεί να δει κανείς το πανό στην χορωδία (αναλόγιο) του μοναστηριού Montserrat και εξηγεί ότι η ενέργεια αυτή «θέλει να γνωρίσουν όλοι αυτούς τους ενόχους για σεξουαλικές κακοποιήσεις στην Εκκλησία».

Μέσω μιας δημόσιας δήλωσης που κυκλοφόρησε αυτή την Κυριακή, η αριστερή οργάνωση καταγγέλλει «τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και την συγκάλυψή τους μετά, τον ρόλο της Εκκλησίας ως θεμελιώδη πυλώνα του πατριαρχικού συστήματος, με τη νοοτροπία της Καθολικής Εκκλησίας που είναι μισογυνιστική και υπέρ της ανδρικής υπεροχής ως ένα απαραίτητο κομμάτι για το μηχανισμό του «régimen del 78» και τη διαιώνιση αυτού». («régimen del 78» είναι το καθεστώς μετά το 1978 και τον θάνατο του Φράνκο, όταν ορίστηκε ο βασιλιάς εγγυητής της μεταπολίτευσης και της «εθνικής ενότητας»).

Το δεύτερο άρθρο προέρχεται από την Actuall:

Αφού πρώτα επιτέθηκε σε καθολικές και ευαγγελικές εκκλησίες, η σκληροπυρηνική αριστερά υποστηρίζει απροκάλυπτα ένα τζαμί

ΟΙ Καταλανοί αυτονομιστές της CUP, της Candidatura d'UnitatPopular και μια από τις ομάδες που αποτελούν το κόμμα αυτό, η οργάνωση νεολαίας Arran, έχουν δείξει ότι έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουν πιστούς.

24 Αυγούστου 2017. Τίτλος: η Arran και η CUP διαμαρτύρονται για την ισλαμοφοβία και ενθαρρύνουν τη χριστιανοφοβία.

Αυτή την Κυριακή η CUP καταγγέλλει το προσβλητικό γκράφιτι που γράφτηκε σε ένα τζαμί στο Sant Celoni (Βαρκελώνη) με το κείμενο «να πεθάνετε γ*** Moors» (Μαυριτανοί, μωαμεθανοί γενικότερα), ανακοινώνοντας ότι σε 12 ώρες ο τοίχος θα καθαριστεί και θα γραφτεί το σλόγκαν «αγάπη κατά της βαρβαρότητας».

Από το Twitter: 'Αδιαμφισβήτητη καταδίκη του ρατσιστικού γκράφιτι σήμερα στο  Τζαμί Dr Barri. Αύριο στις 12 το μεσημέρι θα σκεπαστούν και θα γραφτεί αγάπη κατά της βαρβαρότητας.

Όπως δήλωσε ο Fernando Díaz Villanueva, τη Δευτέρα η CUPπαρουσίασε δύο φωτογραφίες μελών της οργάνωσής της, που βοηθούν να καλυφθεί το γκράφιτι στο τζαμί, δηλώνοντας: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή φασισμού».

Από το Twitter: 'Όλοι μαζί αποκαταστήσαμε τον τοίχο του τζαμιού. Καταδικάζουμε κάθε μορφή φασισμού. #NoPassaran ']

Η επίθεση στο τζαμί είναι αναμφίβολα ανήθικη, αλλά η στάση τηςCUP μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κολοσσιαία επίδειξη υποκρισίας. Και αυτό γιατί μια από τις ομάδες που σχηματίζουν την CUP είναι η Arran, μια σκληροπυρηνική αριστερή οργάνωση νεολαίας υπέρ της ανεξαρτησίας που έχει πάρει μέρος σε βίαιες πράξεις βανδαλισμού σε διαφορετικά μέρη.

Παραδείγματος χάριν, τον Νοέμβριο του 2013 η Arran επιτέθηκε στην Καθολική εκκλησία της Sant Ot στην Βαρκελώνη, βάφοντας την πρόσοψή της με μωβ χρώμα και αφήνοντας ένα γκράφιτι υπογεγραμμένο από την ομάδα, η οποία μάλιστα καυχιόταν για την επίθεση στον ιστότοπό της, παρουσιάζοντας βίντεο με την δειλή επίθεση, που πραγματοποιήθηκε μέσα στη νύχτα.(Πάνω: φωτογραφία που δημοσίευσε η Arran για την επίθεση στην εκκλησία).
Λίγους μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2014, η Arran επιτέθηκε σε μια ευαγγελική εκκλησία στην Torredembarra (Tarragona), ρίχνοντας βόμβες μπογιάς πάνω στους δύο πρώτους ορόφους του μπροστινού κτηρίου, για τον απλό λόγο ότι οι Ευαγγελικές εκκλησίες υπερασπίζονται το δικαίωμα στη ζωή (είναι κατά των αμβλώσεων) ενώ η Arran υποστηρίζει ότι η δολοφονία μωρών που είναι ακόμα αγέννητα είναι «σωστό». Έπειτα, ξανά, η Arranυπερασπίστηκε την επίθεση στην ιστοσελίδα της.

Τον Νοέμβριο του 2015 η ακροαριστερή οργάνωση έδειξε για άλλη μια φορά με υπερηφάνεια την χριστιανοφοβία της, με ένα γκράφιτι που έκανε στην Premiá del Mar (Βαρκελώνη) με το κείμενο «Η μόνη εκκλησία που φωτίζει είναι αυτή που καίγεται», γραμμένη στα καταλανικά. Για άλλη μια φορά, στην σελίδα της στοFacebook, η Arran καυχήθηκε για το χριστιανοφοβικό γκράφιτι και μάλιστα το δικαιολόγησε μετά την τεράστια κριτική που δέχθηκε.
Τον Σεπτέμβριο του 2016 η οργάνωση επιτέθηκε στη βασιλική τηςSanta María de la Aurora στη Manresa (Βαρκελώνη) με γκράφιτι υπέρ της άμβλωσης, και ας πρόκειται για γοτθικό ναό που έχει ανακηρυχθεί ιστορικό μνημείο.

Το να βγαίνουν τώρα αυτοί οι φανατικοί χριστιανοφοβικοί και να διαμαρτύρονται για την ισλαμοφοβία και να υπερηφανεύονται ότι έχουν «αγάπη» είναι η επιτομή της υποκρισίας. Μια οργάνωση που υπερασπίζεται ανοιχτά τις εγκληματικές επιθέσεις που περιγράφονται παραπάνω κατά χριστιανών και προβαίνει σε πολλαπλές φθορές χώρων λατρείας και δημόσιας περιουσίας πρέπει να κηρυχθεί παράνομη.


Η Arran αυτοπροσδιορίζεται ως μαρξιστική οργάνωση νεολαίας που «δεσμεύεται για την πολιτική και οικονομική ανεξαρτησία και επανένωση των Καταλανικών Χωρών, την επίτευξη του σοσιαλισμού και στην ήττα της πατριαρχίας από μια φεμινιστική προοπτική». Μιλάνε επίσης και για άλλα (περιβαλλοντισμός, "αντιφασισμός", "αντιρατσισμός", "διεθνιστική αλληλεγγύη" κλπ).

ΚΟ: Περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης έχουν συμβεί και σετζαμιά και σε συναγωγές, αλλά οι απανταχού «υπερασπιστές» των δικαιωμάτων έχουν τηρήσει σιγή ιχθύος. Κλασσική αριστερή στάση, θα μου πεις. Όσο για τα περί «πατριαρχίας» και «αντρικής υπεροχής» ο Χριστιανισμός μπροστά στο Ισλάμ (και μπροστά στον Ορθόδοξο Ιουδαϊσμό) μοιάζει με φεμινιστική λέσχη.   


ΚΟ / από εδώ


redskywarning

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2EE42bG
via IFTTT

1 σχόλιο:

 1. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ - Και φτωχός να είσαι, γίνεσαι πλούσιος...
  https://www.youtube.com/watch?v=cc7D201J5VE

  =====================

  Πολλά έχουν γραφτεί για οδηγίες επιβίωσης σε δύσκολους καιρούς (αναταραχές, πόλεμοι, πείνα, επιδημίες κλπ). Πολλές οδηγίες επίσης κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το πως να φτιάξει κανείς ένα "κιτ επιβίωσης" (όπως λέγεται).
  Καλά και χρήσιμα όλα αυτά.

  Εμείς οι πιστοί Χριστιανοί όμως, γνωρίζουμε πολύ καλά, οτι καταρχήν ο Θεός:

  1.δεν επιτρέπει καμία δυσκολία να συμβεί στη ζωή μας, εάν δεν αποβεί αυτή η δυσκολία εν τέλει προς όφελος της ψυχής μας.

  2.οι δυσκολίες που επιτρέπει ο Θεός να συμβούν είναι αυτές που μπορούμε κάθε φορά να αντέξουμε και μαζί με κάθε δυσκολία ο Θεός μας δίνει πάντα και τη λύση, αρκεί να θέλουμε να δούμε τη λύση και

  3.η αντιμετώπιση της δυσκολίας γίνεται πάντα με τη βοήθεια του Θεού, δια πρεσβειών της Παναγίας και των Αγίων μας, με την επίκληση του Ονόματος του Κυρίου μας και με τις δωρεές που μας χαρίζει ο Ουράνιος Πατέρας μας, όντας πάντα φιλεύσπλαχνος.

  Επομένως ο Χριστιανός δεν φοβάται καμία δυσκολία, απλά είναι προετοιμασμένος κατάλληλα, κυρίως πνευματικά, για κάθε δυσκολία που ο Θεός θα επιτρέψει να συμβεί...


  ΑπάντησηΔιαγραφή