Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ; (Βίντεο)


Τι σημαίνει η χειρονομία του μακελάρη;;;
666!!!!!!!!!!!
Την ίδια χειρονομία, κάνει και ο Τράμπ...

ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ... ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ...

Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ... ΙΣΛΑΜ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ... Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, Ή Ο ΘΕΟΣ;;; 

Καλλιόπη Σουφλή

 
False flag?  Mk-ultra


Ο Λέον Ζαγκάμι πρόβλεψε τον σκοπευτή της Νέας Ζηλανδίας το 2016



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη


Βλέποντας κανείς με ψυχραιμία τα τραγικά γεγονότα στην Νέα Ζηλανδία το εύλογο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο μακελάρης με την σφαγή που προκάλεσε, προκάλεσε παράλληλα την έξαψη του μίσους των μουσουλμάνων για καθετί χριστιανικό και δημιούργησε προϋποθέσεις αιματηρών εκδικήσεων με άγνωστες προς το παρόν συνέπειες. 



https://zh-prod-1cc738ca-7d3b-4a72-b792-20bd8d8fa069.storage.googleapis.com/s3fs-public/inline-images/mosque%20location.jpg
Εκείνο όμως που είναι το πιο ουσιαστικό σε αυτήν την υπόθεση είναι να εξετάσουμε πάλι με ψυχρό μάτι ποιοι θα ωφελούνταν από όλο αυτό το μακελειό και ποιοι θα κέρδισαν να προκαλέσουν την σφαγή και συνεπώς να την είχαν οργανώσει εδώ και καιρό.


Μήπως ο μακελάρης που είχε περιοδέψει στα Βαλκάνια και στην Τουρκία είναι το όργανο κάποιων κύκλων που επιδιώκουν να οξυνθούν τα χριστιανικά πάθη  μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών. 

Σατανικό τέλειο σχέδιο.

Πρώτη διαπίστωση η φωτογραφία του μακελάρη που βγήκε μέσα στο αυτοκίνητο του που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο αν την εξετάσει κανείς προσεχτικά θα διαπιστώσει ότι είναι σκηνοθετημένη  γιατί φαίνεται σαν να μοντάρανε το πρόσωπο στο σώμα του οδηγού. 



http://www.arabnews.com/sites/default/files/styles/n_670_395/public/main-image/2019/03/15/1490796-1066504792.jpeg?itok=y6dgm8rB
Ο άνθρωπος αυτός έχει μεγάλο παρελθόν όπου του καλλιέργησαν το έδαφος για να προβεί με τέτοιο ψυχρό τρόπο στις εκτελέσεις δεκάδων αθώων ανθρώπων, ποιοι τον εκπαίδευσαν είναι το ερώτημα, υπέστη  Mk-ultra γιατί όπως έχουνε γράψει και πολλά τουρκικά ΜΜΕ το μακελειό αυτό δεν έγινε χωρίς στήριγμα από οργανωμένων κύκλους και πίσω από τον μακελάρη βρίσκονται και άλλα πρόσωπα που το είχαν οργανώσει.

Η υπόθεση θυμίζει το 9/11. Όπου είχε αποκαλυφτεί από πολλούς ερευνητές ότι ήταν μια σχεδιασμένη επιχείρηση σκοτεινών κύκλων για να προκαλέσουν χάος που θα έφερνε μεγαλύτερη αστυνόμευση σε παγκόσμιο επίπεδο από την ελίτ της Νέας Τάξης. 





https://zh-prod-1cc738ca-7d3b-4a72-b792-20bd8d8fa069.storage.googleapis.com/s3fs-public/styles/inline_image_desktop/public/inline-images/tarrant%20white%20power.jpg?itok=aMX3_ebM
Στο παρακάτω βίντεο ερευνητής υποστηρίζει ότι πίσω από το μακελειό της Νέας Ζηλανδίας βρίσκονται οι σιωνιστές Ιλλουμινάτι η οργάνωση Skull and bones 322,  δηλαδή οι ίδιοι κύκλοι που προκάλεσαν την 9/11.

Καθώς και στις 2 σημαδιακές ημερομηνίες του Μαρτίου και του περασμένου Οκτωβρίου την πτώση των 2 αεροπλάνων boing με δεκάδες νεκρούς.

MAGOG – The Mystery of Boeing 737 plane crashes (Skull & Bones) Sacrifice Rituals!



 

Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος: πρόκληση παγκοσμίου τρόμου και φοβίας που προσφέρει τις ευκαιρίες στην παγκόσμια ελίτ με κατασταλτικές επιχειρήσεις υποτίθεται προστασίας τους κόσμου, για να ελέγχει όλο και περισσότερο τον πλανήτη. 

Πολλά ερωτήματα δημιουργούν για τον ίδιο τον μακελάρη για αυτά που είχε γράψει στο facebook όταν είχε επισκεφτεί το Πακιστάν το πόσο καλή και ευγενική και φιλόξενη είναι εκεί οι μουσουλμάνοι.


https://zh-prod-1cc738ca-7d3b-4a72-b792-20bd8d8fa069.storage.googleapis.com/s3fs-public/styles/inline_image_desktop/public/inline-images/tarrant%20guns.jpg?itok=3dh1SoUH
Πολύ πιθανό είναι και αυτό ας μην μας προκαλεί έκπληξη αφού καταδικαστεί και φυλακιστεί μπορεί να ''εξαφανιστεί'' με άλλη identity-ταυτότητα προς άγνωστη κατεύθυνση. 
First Look New Zealand Attacks March 15th Brenton Ben Chaos Illuminati Freemason Symbolism


 

Lawyers' Committee 'Names Names'_False Flag Weekly News 03/15/2019



 

Πόλεμος μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων


Ήταν η τρομοκρατία του τζαμιού της Νέας Ζηλανδίας μια επιχείρηση False flag;
Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το τρομερό γεγονός συνέβη μόλις λίγες μέρες μετά τα επιστημονικά βιβλία του Καθηγητή Kevin MacDonald, του αποκαλούμενου πνευματικού νονού του λευκού εθνικισμού, απαγορεύτηκαν από την Amazon. 

Η σφαγή στη Νέα Ζηλανδία έχει προφανείς δικαιούχους:

(1) Όσοι πιέζουν για περισσότερη λογοκρισία. 
(2) Όσοι πιέζουν για περισσότερη λογοκρισία. 
(3) Όσοι πιέζουν για περισσότερη λογοκρισία.
 (4) Όσοι επιδιώκουν να εμπνεύσουν την (μετα) χριστιανική-εναντίον-μουσουλμανική «σύγκρουση πολιτισμών». 
(5) Όσοι πιέζουν για τον έλεγχο των όπλων.

Σημειώστε ότι και οι πέντε από τις ανωτέρω ομάδες απαντούν στον όρο «οι Σιωνιστές».

Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι αυτά τα γεγονότα συνήθως συμβαίνουν σε έθνη που ο Bibi Netanyahu  μισεί. Η σφαγή του Μπρέιβικ της νέας αντι-σιωνιστικής πτέρυγας του Νορβηγικού Εργατικού Κόμματος ήταν προφανώς ισραηλινές αντιποίνες κατά της Νορβηγίας για τις αντι-σιωνιστικές ενέργειές της. Ομοίως, η σφαγή του Charlie Hebdo συνέβη αφού ο Bibi απειλούσε επανειλημμένα ότι η Γαλλία θα πληγεί από τρομοκρατία αν δεν σταματήσει να περνάει με τους Παλαιστινίους. Και τώρα η Νέα Ζηλανδία – ο σημερινός στόχος της σιωνιστικής οργής λόγω των επίσημων δηλώσεών της που συμπάσχουν με τους ανθρώπους της Γάζας.

Είτε οι Σιωνιστές είτε όχι ενορχηστρώθηκαν άμεσα με τη σφαγή της Νέας Ζηλανδίας, εξακολουθούν να είναι υπεύθυνοι γι 'αυτήν. Ίσως να υπνωτιστούν ο νεοναζιστικός δολοφόνος MK Ultra και να τον εξαπολύσουν. ή ίσως απλώς αφήσουν τη μαζική επιχείρηση ύπνωσης 9/11 να κάνει τη δουλειά της να μεταμορφώσει την ισλαροφοβία μεταξύ γενεών στο δυτικό ασυνείδητο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το έκαναν.

Παρακάτω είναι η ανάλυσή για το πώς έχουν υπνωτίσει τον κόσμο, χυτεύοντας το αίμα των δεκάδων, αν όχι εκατοντάδες εκατομμύρια στη διαδικασία. 

Why Did The New Zealand Terror Attack Happen? – TRUTH EXPOSED


 

Youtube Just CENSORED My New Zealand Mosque Shooting False Flag Attack ILLUMINATI HOAX Exposed Video 

 

New Zealand Mosque Shooting: R. Limbaugh Suggests False Flag, (AUDIO) 

 

THEY ARE CENSORING THIS VIDEO WATCH BEFORE IT'S TOO LATE! 

 

Μακελειό στη Ν.Ζηλανδία, Αλεξιπτωτιστής μας, Νέος Ποινικός Κώδικας 


 

New Zealand Shooting Satanic CERN USA Connection To Donalds VETO Talk Chaos Illuminati freemason Sym 


 
False Flag Operations 2019 


 

 False Flag Operations 2019 Part 2


 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


Πηγή



attikanea


Δείτε επίσης:

Άλλη μία μαριονέτα "εκτελεστής ανθρωποθυσιών", τών ILLUMINATI

Ποιος βρίσκεται πίσω από το Μακελάρη της Ν. Ζηλανδίας! Ποιος πολιτικός διασώθηκε και πάλι ως δια μαγείας!

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2TN4O0h
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου