Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Τι δεν κατάλαβες; Κυβέρνηση είμαστε ό,τι θέλουμε κάνουμε. Όπως και όταν είμαστε αντιπολίτευση.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο

Tο καλό τους το "χαρτί" είναι οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και όχι το ΚΚΕ. Το καλό τους το "χαρτί" είναι ο "υπόγειος" κομμουνιστικός υπόκοσμος και όχι το φανερό κομμουνιστικό κόμμα που τον "παράγει". Εδώ βρίσκεται και όλο το μυστικό. Ενώ το ΚΚΕ, ως μηχανισμός, δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές είναι πάντα στη διάθεσή τους και μπορούν ανενδοίαστα και χωρίς καμία αντίρρηση να επιχειρήσουν όλων των ειδών τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων. Με αυτούς οι σιωνιστές μπορούν πάντα να εφαρμόσουν τη γνωστή δοκιμασμένη συνταγή στην Ελλάδα: ...Δωσίλογοι και κομμουνιστές μαζί δεν κινδυνεύουν ΠΟΤΕ, γιατί είναι συνένοχοι στα ΠΑΝΤΑ.

Ο Μητσοτάκης και οι σταλινικοί έκαναν το "βρόμικο" '89 και δεν υπάρχει κίνδυνος με την απλή αντιστροφή των ρόλων: ...Σταλινικοί και ένας Μητσοτάκης θα κάνουν το "εμετικό" 2018. Το λεπτό σημείο εδώ είναι κάτι, το οποίο φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι το απόλυτα σημαντικό για την περίπτωση. Ενώ οι όροι τής εξίσωσης είναι οι ίδιοι, η σειρά τους σε αυτήν την εξίσωση είναι διαφορετική ...και αυτό είναι σημαντικό. Ενώ δηλαδή το "άθροισμα" Δωσίλογοι + Σταλινικοί είναι ίσο με το Σταλινικοί + Δωσίλογοι, ταυτόχρονα το αποτέλεσμα είναι και διαφορετικό.

 Ο πολιτικός υπόκοσμος του κομμουνισμού στο σύνολό του βγήκε σήμερα στο προσκήνιο, χωρίς να υπάρχει το "μυστήριο" που τον προστάτευε μέχρι τώρα. Έγινε εμφανής σε όλες του τις διαστάσεις και βέβαια στην ποιότητά του. Καθημερινά δείχνει το απάνθρωπο, ανηλεές και προπάντων ανθελληνικό του πρόσωπο ...Με μια ηγεσία τόσο άθλια, η οποία εκπλήσσει ακόμα κι αυτούς, οι οποίοι γνώριζαν περί τίνος πρόκειται ...Μια ηγεσία καθαρά κομμουνιστική και κραυγαλέα μισελληνική. Αυτή η ηγεσία κάνει με προθυμία ό,τι της επιβάλουν τα αφεντικά της, χωρίς να έχει κανέναν απολύτως φόβο και κανένα άγχος απέναντι στο υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο.

Λογικό είναι αυτό, γιατί, όπως εξηγήσαμε, κίνδυνος από τον προδοτικό πολιτικό κόσμο δεν υπάρχει. Μεταξύ συνενόχων δεν υπάρχει ούτε η αμφιβολία ούτε ο φόβος. Μόνον τον ελληνικό λαό φοβούνται οι κομμουνιστές και όχι τη Ντόρα ή τον αδερφό της ...Ο λαός είναι το πρόβλημά τους και αυτό είναι το ΡΙΣΚΟ στο οποίο αναφερόμαστε και το οποίο είναι αναπόφευκτο και βέβαια υπερεπικίνδυνο γι' αυτούς ...Ο λαός είναι το πρόβλημά τους, τον οποίο δεν μπορείς ν' αποφεύγεις για πάντα όσες διμοιρίες των ΜΑΤ κι αν σέρνεις μαζί σου σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκειμένου να μην σε πλησιάζει κανένας άλλος πέρα από τους "κλακαδόρους" που έχει ανάγκη η προπαγάνδα...της οποίας βέβαια η αποτελεσματικότητα διαρκώς φθίνει.



eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/05/alites-prodotes-kommounistes.html


perimajestic

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2TlnvZ2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου