Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Κατερίνη: Παλμός και αιχμές κατά της κυβέρνησης στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία


Κατερίνη: Παλμός και αιχμές κατά της κυβέρνησης στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
Με αρκετό παλμό και σφοδρές αιχμές κατά της κυβέρνησης από τους ομιλητές στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα το συλλαλητήριο για την Μακεδονία και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών που διοργάνωσε η Πατριωτική Νεολαία της πόλης.
Επικεφαλής του συλλαλητηρίου και κεντρική ομιλήτρια ήταν η Μαριάννα Γεωργιάδου, η κοπέλα που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν πριν λίγες βδομάδες φώναξε "είστε προδότες" μέσα στην ομιλία του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Κατερίνη.


Εκτός από τη νεολαία και τους κατοίκους της πόλης, για το συλλαλητήριο είχαν καταφθάσει και ένα λεωφορείο από Θεσσαλονίκη, ένα από Γιαννιτσά, και ένα βανάκι με 16 άτομα από την Δράμα.


Την εκδήλωση άνοιξε ένα μέλος της Πατριωτικής Νεολαίας το οποίο τόνισε ότι οι νέοι βρίσκονταν εκεί για να φωνάξουν όχι μόνο για τη Μακεδονία αλλά ακόμη και για τους νεκρούς στο Μάτι, κατόπιν διαβάστηκε μήνυμα του Νίκου Λυγερού κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ την σκυτάλη πήρε η Μαριάννα Γεωργιάδου με την δική της ομιλία.


Στη σκηνή ανέβηκε και ένας νεαρός λυράρης ο οποίος τραγούδησε ποντιακά τραγούδια ενώ στο δεύτερο μέρος ακολούθησε πορεία η οποία ξεκίνησε από την οδό 16ης Οκτωβρίου και κατέληξε πάλι στην κεντρική πλατεία για τον αποχαιρετισμό και τη λήξη του συλλαλητηρίου, με επόμενο ραντεβού όπως είπαν οι ομιλητές την Κυριακή 17 Μαρτίου στην Πτολεμαϊδα.



Δείτε επίσης: 


from The Secret Real Truth https://ift.tt/2UvD8td
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου