Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

Δυο λόγια για τον Σταυρό...Ο Σταυρός 11μισι μέτρων, πλάτος 5,25, υψώθηκε στη Μυτιλήνη. Οι 36 συλληφθέντες της ανέγερσης είναι ελεύθεροι. Στον Σταυρό θα τοποθετηθεί κάμερα συνδεδεμένη με υπολογιστή και τρία κινητά τηλέφωνα. Δεν ετελέσθη καμία οικοδομική εργασία για την ανέγερσή του, οπότε δεν υπόκειται σε κανένα νόμο της πολεοδομίας κι είναι εξίσου παράνομος με το άγαλμα της Ελευθερίας που τοποθετήθηκε στο νησί πριν από 100 χρόνια. Ο Σταυρός μεταφέρθηκε από τη Χίο στη Μυτιλήνη καθόλα νόμιμα χωρίς να τον αντιληφθούν οι υπηρεσίες του ανθελληνικού και αντίχριστου "ελληνικού κράτους", γιατί ήταν επίτηδες ανάμεσα σε παλιοσίδερα. Όλη η επιχείρηση ενισχύθηκε οικονομικά από πολλούς πατριώτες Χίου και Μυτιλήνης και Έλληνες του εξωτερικού οι οποίοι δηλώνουν πως αν πειραχθεί ο Σταυρός.. θα έρθουν κατά χιλιάδες στην Ελλάδα και θα βουλιάξουν κυριολεκτικά με την παρουσία τους το νησί.


Όλα αυτά τα ευχάριστα τα μάθαμε από βίντεο που ανέβασε στο facebook (EΔΩ και ΕΔΩ), το κυρίως Υπεύθυνο άτομο όλης της επιχείρησης, και γράφουμε την λέξη υπεύθυνο με Υ κεφαλαίο γιατί την υπευθυνότητα, τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα συν όλα τα άλλα χαρίσματα που διέπουν αυτό το πατριωτόπουλο.. τον Λεωνίδα Βοριά, αν τα είχαν άλλα χίλια άτομα στην Ελλάδα, τότε η πατρίδα μας θα ήταν μια χώρα ηθικά καθαρή, ελεύθερη και δυνατή. 

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΕΩΝΙΔΑ! ΆΞΙΟΣ!!!ΥΓ. Στη βάση του Σταυρού εικονίζεται δίπλα στην Γαλανόλευκη και ο Ταξιάρχης του Μανταμάδου.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΩΡΑ.....

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2H0wZlP
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου