Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

Βυθίζεται στο χάος η Αλβανία!

reuters
Freepen.gr - Οι υποστηρικτές της αντιπολίτευσης της Αλβανίας συγκρούστηκαν με την αστυνομία το Σάββατο επιτιθέμενοι στο Κοινοβούλιο λόγω της κυβέρνησης την οποία κατηγορούν ότι είναι διεφθαρμένη και συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα.
Χιλιάδες υποστηρικτές της κεντροδεξιάς αντιπολίτευσης συγκεντρώθηκαν στην κεντρική λεωφόρο της πρωτεύουσας μπροστά από το γραφείο του πρωθυπουργού Έντι Ράμα για να ζητήσουν την παραίτησή του. Πέταξαν βόμβες καπνού και φωτοβολίδες πίσω από τις γραμμές της αστυνομίας έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού, και πολλοί φώναζαν "Ράμα φύγε"!

Οι διαδηλωτές, υπό την ηγεσία του Δημοκρατικού ηγέτη Lulzim Basha, στη συνέχεια περπάτησαν στο κτίριο του κοινοβουλίου και προσπάθησαν να σπάσουν τις αστυνομικές γραμμές, ρίχνοντας βόμβες καπνού και άλλα αντικείμενα σε αξιωματικούς.

Η αστυνομία τους διασκορπίστηκε με δακρυγόνα και κανόνια νερού. Λίγοι διαδηλωτές τραυματίστηκαν και βρήκαν βοήθεια από άλλους γύρω τους.

Η αντιπολίτευση, της οποίας οι βουλευτές έχουν παραιτηθεί από τις έδρες τους στο κοινοβούλιο, αρνείται να συζητήσει με το Ράμα ζητώντας προσωρινή κυβέρνηση χωρίς αυτόν με σκοπό να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές.


freepen.gr


Εξέγερση στην Αλβανία: Άγριο ξύλο Αλβανών έξω από το κοινοβούλιο – Η αρχή του τέλους για τον Έ.Ράμα

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2TXRl5q
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου