Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019

ΠΑΛΙ; Γερμανικά "ΔΩΡΑΚΙΑ" στήν Βαρντάρσκα του Ζάεφ από τήν ....θεία Άνγκελα ΚΑΣΝΕΡ!

'Τ Ζ Ι Π Α Κ Ι Α'  ΚΑΙ ΜΠΟΤΟΥΛΕΣ....


Το υπουργείο Εσωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας συνεχίζει να δωρίζει (!) εξοπλισμό στο υπουργείο Εσωτερικών της Δημοκρατίας της Βόρειας Μ@λ@κί@ς για τις ανάγκες της συνοριακής αστυνομίας...

Î'ποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΡΚΕΛ ΖÎ'ΕΦ
Î'ποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΡΚΕΛ ΖÎ'ΕΦ

Η τελευταία δωρεά αποτελείται από 20 οχήματα τύπου «Dacia Duster» αξίας 323 χιλιάδων ευρώ και 351 ζεύγη μπότες.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τρίτη δωρεά της Γερμανίας προς τις αστυνομικές μονάδες του υπουργείου Εσωτερικών των Σκοπίων, συνολικής αξίας πάνω από 660 χιλιάδες ευρώ.

Î'ποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΡΚΕΛ ΖÎ'ΕΦ

Μέχρι στιγμής έχουν υπογραφεί διμερείς πράξεις, συμφωνίες και μνημόνια συνεργασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σύντομα πρόκειται να υπογραφεί η συνεργασία των δύο πλευρών για την καταπολέμηση του εγκλήματος.

Σχετική εικόνα

«Όλα τα χρόνια, σχεδόν από την ανεξαρτησία της χώρας μας, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ήταν μία από τις χώρες, χωρίς αναβολές και δισταγμούς, που συνέβαλε τεράστια στην προσπάθειά μας να οικοδομήσουμε μια σταθερή, δημοκρατική και ευημερούσα κοινωνία, ώστε να ετοιμασθεί να γίνει πλήρες μέλος των ευρω-ατλαντικών ενώσεων», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Όλιβερ Σπασόφσκι με την ευκαιρία της παραλαβής της γερμανικής δωρεάς.

'tv21.tv'


https://ift.tt/2Tmk5Fn


odysseiatv

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2NXw8TA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου