Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

Αυστραλός γερουσιαστής τα λέει «έξω από τα δόντια»: «Ο ένοχος για την σφαγή στη Νέα Ζηλανδία είναι το ίδιο το Ισλάμ»!Ολόκληρη η θρησκεία του Ισλάμ είναι μια βίαιη ιδεολογία του 6ου αιώνα ενός τυράννου μεταμφιεσμένου σε θρησκευτικό ηγέτη , η οποία δικαιολογεί ατελείωτους πολέμους έναντι οποιοιδήποτε αντιτίθεται σε αυτή καλώντας σε δολοφονίες των απίστων και των αποστατών.


Η αλήθεια είναι ότι το Ισλάμ δεν είναι σαν όλες τις άλλες θρησκείες. Είναι το θρησκευτικό ανάλογο του φασισμού.

 Ο πραγματικός λόγος για το σημερινό αιματοκύλισμα στη Νέα Ζηλανδία είναι οι νόμοι της μετανάστευσης που επέτρεψαν σε φανατικούς μουσουλμάνους να έρθουν στη χώρα.


 Τι είχε πει  αυτό το οβραίικο σκουπίδι σιωνιστής και τέκτων 33ου βαθμού, δηλαδή σατανιστής,  Άλμπερτ Πάϊκ;


 
"Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΣΤΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ, ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΡΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ, ΑΦΗΝΟΝΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"!

 
Αυτό ζούμε και αυτό θα ζήσουμε παγκοσμίως και σε ότι μας αφορά και στην Πατρίδα μας.
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ.


ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.


ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Καλλιόπη Σουφλή


Ο Αυστραλός γερουσιαστής Fraser Anning σχολιάζοντας την επίθεση στα δύο τζαμιά στη Νέα Ζηλανδία, αφού καταδικάζει κατ'αρχήν τις επιθέσεις, δεν διστάζει να υπογραμμίσει ότι ο λόγος για τις επιθέσεις αυτές είναι ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των μουσουλμανικών κοινοτήτων σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία και η ίδια η φύση της ισλαμικής θρησκείας.


Χωρίς να «μασήσει τα λόγια του» τονίζει ότι «Ο πραγματικός λόγος για το σημερινό αιματοκύλισμα στη Νέα Ζηλανδία είναι οι νόμοι τη μετανάστευση που επέτρεψαν σε φανατικούς μουσουλμάνους να έρθουν στη χώρα».


Επίσης αναφέρει ότι: «Η αλήθεια είναι ότι το Ισλάμ δεν είναι σαν όλες τις άλλες θρησκείες. Είναι το θρησκευτικό ανάλογο του φασισμού.


Και ακριβώς για αυτό λόγο αν και οι οπαδοί αυτής της βάρβαρης θρησκείας δεν ήταν οι ένοχοι αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό δεν τους κάνει λιγότερο ένοχους.»Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:


«Καταρχάς είμαι απόλυτα κατά κάθε μορφή βίας στην κοινωνίας μας και καταδικάζω απερίφραστα την ενέργεια του οπλοφόρου.


Παρ΄όλα αυτά αν και αυτή η μορφή των εκδικητικών εγκλημάτων δεν μπορεί να  δικαιολογηθεί, αυτό που έρχεται στο προσκήνιο είναι ο αυξανόμενος φόβος στην κοινότητά μας, τόσο στην Αυστραλία όσο και στη Νέα Ζηλανδία για τον αυξανόμενο αριθμό των μουσουλμάνων.


Όπως πάντα οι αριστεροί πολιτικοί και τα ΜΜΕ θα σπεύσουν να ισχυριστούν ότι οι λόγοι για το σημερινό μακελειό οφείλονται στους νόμους για τα όπλα ή όσους έχουν εθνικιστικές θέσεις, αλλά όλα αυτά είναι ανοησίες.


Ο πραγματικός λόγος για το σημερινό αιματοκύλισμα στη Νέα Ζηλανδία είναι οι νόμοι της μετανάστευσης που επέτρεψαν σε φανατικούς μουσουλμάνους να έρθουν στη χώρα.
Ας είμαστε ξεκάθαροι. Αν και οι μουσουλμάνοι είναι τα θύματα σήμερα, συνήθως είναι οι θύτες.
Σε όλο τον κόσμο οι μουσουλμάνοι σκοτώνουν ανθρώπους για την πίστη τους και σε βιομηχανική κλίμακα.


Ολόκληρη η θρησκεία του Ισλάμ είναι μια βίαιη ιδεολογία του 6ου αιώνα ενός τυράννου μεταμφιεσμένου σε θρησκευτικό ηγέτη , η οποία δικαιολογεί ατελείωτους πολέμους έναντι οποιοιδήποτε αντιτίθεται σε αυτή καλώντας σε δολοφονίες των απίστων και των αποστατών.


Η αλήθεια είναι ότι το Ισλάμ δεν είναι σαν όλες τις άλλες θρησκείες. Είναι το θρησκευτικό ανάλογο του φασισμού.


Και ακριβώς για αυτό λόγο αν και οι οπαδοί αυτής της βάρβαρης θρησκείας δεν ήταν οι ένοχοι αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό δεν τους κάνει λιγότερο ένοχους.»


Πηγήattikanea

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2Obx7zB
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου