Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Δεν θα πιστέψετε τι είπαν: Θέλετε να μάθετε ποια είναι η μεγαλύτερη «ΑΠΕΙΛΗ» για τα ανθρώπινα δικαιώματα;


Του Γιώργου Φαρμάκη

Η ατμοσφαιρική ρύπανση θεωρείται εδώ και καιρό ένα υγειονομικό και περιβαλλοντικό πρόβλημα. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ όμως (εντελώς τυχαία), η ατμοσφαιρική ρύπανση τώρα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ζήτημα…… ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ
Τι δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπόιντ:

«Για να γίνει κατανοητός ο αριθμός των 7 εκατομμυρίων: είναι περισσότεροι θάνατοι ετησίως από όσοι προκαλούνται συνολικά από πολέμους, φόνους, τη φυματίωση, το AIDS, τον HIV και την ελονοσία».
Υποστήριξε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι πεθαίνουν από την ρύπανση.

Έστω ότι τα παραπάνω στοιχεία είναι αληθινά. Την ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν ποιος την έχει; Ποιοι έδωσαν χώρο να δημιουργηθεί το πρόβλημα ώστε μετά σαν ΚΥΡΙΟΙ να έρθουν να δώσουν την λύση;
Ο ειδικός εισηγητής συνεχίζει: «Πρόκειται για μια παγκόσμια κρίση υγείας η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η ατμοσφαιρική ρύπανση παραβιάζει το δικαίωμα στη ζωή, στην υγεία, τα δικαιώματα των παιδιών και το δικαίωμα να ζει κανείς σε ένα υγιές και βιώσιμο περιβάλλον».
«Έχουμε αντιμετωπίσει κάποιους τύπους μόλυνσης σε μερικά μέρη, οπότε πολλή από την ατμοσφαιρική ρύπανση που αντιμετωπίζουμε σήμερα δεν μπορεί κανείς να την μυρίσει ή να την δει. Είναι αυτά τα μικροσκοπικά σωματίδια που εισπνέουν οι άνθρωποι», σημείωσε ο Μπόιντ.

Επειδή κάθε χώρα έχει διαφορετική πηγή μόλυνσης, οι λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος πρέπει να διαφέρουν από μέρος σε μέρος, όμως «γνωρίζουμε ποιες είναι αυτές οι λύσεις», υπογράμμισε ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ.
Σχόλιο: Και εμείς τις γνωρίζουμε τις λύσεις. Μια από αυτή είναι η εξής: Μείωση των ανθρώπινων δραστηριοτήτων και αντικατάσταση των ανθρώπων από «ψυχρούς» ρομποτικούς μηχανισμούς. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό κακά τα ψέματα!!!!

Ένα βασικό ζήτημα είναι να σταματήσει η χρήση άνθρακα για τη λειτουργία των εργοστασίων παραγωγής ενέργειας, κάτι που οι πλούσιες χώρες θα πρέπει να μπορέσουν να κάνουν ως το 2030, ήδη πολλές χώρες από τη Βρετανία ως τον Καναδά έχουν συμφωνήσει να κάνουν αυτή την αλλαγή.
Σχόλιο: Φτάσαμε στο σημείο κλειδί. Ημερομηνία ορόσημο το 2030, γιατί το 2030 συγκεκριμένα;

Απάντηση: Γιατί αυτό έχει ορίσει η Παγκόσμια εξουσία. Για να δούμε λοιπόν, θα εφαρμοστεί πλήρως η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030; Ακόμα και Έλληνας υπουργός, αναφέρθηκε σε αυτήν.
Αν οι κυβερνήσεις δράσουν για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, όχι μόνο θα σώσουν αμέσως ανθρώπινες ζωές, αλλά θα περιορίσουν σημαντικά και την κλιματική αλλαγή, κατέληξε ο Μπόιντ, καθώς τα δύο ζητήματα συνδέονται.
Σχόλιο: Προσέξτε, τώρα πια δεν λένε υπερθέρμανση (τις περισσότερες φορές), λένε κλιματική αλλαγή, αφού οι σφοδρές χιονοθύελλες, τους έχουν «χαλάσει» την ορολογία.

Πληροφορίες: ΑΜΕ/ΜΠΕ

Photo:pexels

el.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2SNZxjY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου