Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Νεοταξική εκπαίδευση

Έπεσα σήμερα επάνω σε ένα κινηματογραφικό έργο του 1995. Μπορείτε να το βρείτε στο YouTube με την συνηθισμένη άθλια ανάλυση εικόνας. Είναι μία συνηθισμένη αμερικανιά με τόνους υπερβολής, ανοησίας, ασύνδετων γεγονότων, και με τον συνήθη σκληρό, αμίλητο, μυστηριώδη και αλεξίσφαιρο υπερ-ήρωα που καθαρίζει τους κακούς. Γιατί όμως αναφέρω την βλακώδη ταινία που δεν αντέχω να την δω ολόκληρη παρά την προπόνηση που έχω κάνει στο να βλέπω δεκαετίες τώρα βλακώδεις ταινίες; Ορίστε οι λεπτομέρειες:

- Η ταινία που λέγεται «Ατσάλινα σύνορα» [STEEL FRONTIER] διαδραματίζεται στο 2019.
- Όλα συμβαίνουν μέσα σε μία έρημο.
- Η μουσική επένδυση είναι ανατολίτικη.
- Υπάρχει πολλή και υπερβολικά περιττή βία από τους κακούς προς τους αθώους.
- Οι κακοί που αυτοονομάζονται «καβαλάρηδες του θανάτου» υπηρετούν τον αρχικακό που έχει δημιουργήσει το «Ενωμένο καθεστώς».

Και το κερασάκι στην τούρτα: η σημαία του είναι μαύρη με μία κόκκινη ημισέληνο!

Δείτε την:

Προφανώς δεν έχετε ιδέα τι είναι μία εντύπωση, το πως την δέχεστε αδιαμαρτύρητα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ και το πως αυτή η εντύπωση λειτουργεί μέσα από την υποσυνείδητη μνήμη σας. Το εκ φύσεως μηχανικό μυαλό σας καταγράφει κάποια χαρακτηριστικά «σήματα». Αυτά παραμένουν μέσα στην «διανοητική βιβλιοθήκη» σας και σας επιτρέπουν να αναγνωρίζετε νέα γεγονότα στον εξωτερικό κόσμο. Ένα μικρό παιδί για παράδειγμα μαθαίνει «τι είναι η φωτιά» και μετά μπορεί και να την αναγνωρίσει όταν την ξανασυναντήσει κάποια στιγμή στην ζωή του.

Με λίγα λόγια μπορείτε να εκπαιδευτείτε εκ των προτέρων να «αναγνωρίσετε» γεγονότα που συμβαίνουν πολλά χρόνια μετά από την στιγμή που κατάπιατε την εντύπωση.

Το νεοταξικό Χόλιγουντ έχει γυρίσει χιλιάδες ταινίες όπου έχει «πετάξει» μέσα τέτοιου είδους πληροφορίες. Έτσι για το συγκεκριμένο παράδειγμα (αν είχατε δει το έργο) θα «αναγνωρίσετε» αμέσως στην τηλεόραση τους κακούς τζιχαντιστές.

Τελικά θα δεχθείτε αδιαμαρτύρητα τα όποια μέτρα πρόκειται να λάβουν οι «υπερασπιστές της ελευθερίας», όπως το να σκοτώσουν αδιακρίτως με τα αεροπλάνα τους τον κόσμο στην περιοχή (κυρίως άμαχους βέβαια), να σας αυξήσουν την αστυνόμευση της ζωής σας και να σας δέσουν χειροπόδαρα σε έναν αόριστο φόβο για «κάτι» που μπορεί να έλθει από οπουδήποτε, σε οποιονδήποτε χρόνο και με οποιοδήποτε πρόσωπο.

Το τελικό αποτέλεσμα της μηχανικής αντίδρασής σας ως μηχανικών ανθρώπων στον μπαμπούλα των "κακών ανθρώπων" είναι ότι:
- θα καθόσαστε καλά όταν σας κόβουν την περίθαλψη
- θα είσαστε ευχαριστημένοι που παίρνετε 300 ευρώ
- θα ψηφίσετε πάλι τις «δημοκρατικές δυνάμεις» των Τσίπρα/Μητσοτάκη/όποιου άλλου τύχει
- θα τρέχετε να αγοράζετε γκάτζετ και τούρκικες συνταγές μαγειρικής και γενικά θα είσαστε υπάκουα και πρόθυμα πρόβατα στο νεοταξικό μαντρί, μέχρι να έρθει η ώρα να πάτε στο σφαγείο.


Κορόιδα πρώην άνθρωποι και πρώην Έλληνες… 

πηγή



koukfamily

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2Jbq0Z4
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου