Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ιοί και καρκίνος

Γράφει ο Μιχάλης

Τα βακτήρια και οι ιοί υπάρχουν, και για αυτό δεν υπάρχει ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ αμφιβολία [Ποιος θα μας σώσει από τους ειδικούς; (ιατρική έρευνα)].

Ξέρετε όμως ότι οι ιοί προκαλούν και καρκίνο; Πιθανόν ναι αφού τώρα πλέον υπάρχουν πολλά άρθρα στο διαδίκτυο. Εγώ όμως [για να υπερηφανευτώ και λιγάκι] το ήξερα από αυτό τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Όχι δεν είμαι κάποιος τρομερός επιστήμονας. Απλά έτυχε τότε να διαβάσω τα βιβλία ενός συγγραφέα εσωτερισμού, ο οποίος πέθανε το 1977. Σε μία από τις διαλέξεις του, λίγο πριν πεθάνει, αναφέρει επί λέξει τα εξής:

«Τα βακτήρια δημιουργούν πολλές ασθένειες και αυτό φαίνεται στους δοκιμαστικούς σωλήνες. Όσο για τους παθογενείς ιούς, είναι απείρως μικροί, και συνεπώς πιο βλαβεροί.

Ας δούμε τον ιό του καρκίνου για παράδειγμα. Κάποιοι ακόμη πιστεύουν ότι δεν έχει απομονωθεί. Πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι τώρα έχει απομονωθεί στο Ισραήλ. Δεν ξέρουμε με πιο όνομα έχει βαπτιστεί.

Εμείς το ονομάζουμε «καρκίνο» και έχουμε μιλήσει εκτενώς για αυτό. Είναι τόσο μικροσκοπικός που κάποιος χρειάζεται ένα ισχυρό ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για να μπορέσει να το μελετήσει».

Η πληροφορία αυτή μου είχε κάνει τότε μεγάλη εντύπωση. Το δεύτερο που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν η αναφορά στο «πανταχού παρόν» Ισραήλ.
Αν δεν ξέρατε για αυτό το θέμα, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά σχετικά άρθρα. Και αν ξέρετε κάτι για την σχέση του Ισραήλ με την ανακάλυψη των ιών του καρκίνου πολύ θα ήθελα να με πληροφορήσετε σχετικά. 


HPV: γνωρίζουμε αλλά δεν εμβολιάζουμε
Εμβόλιο για τον HPV: Προστασία από τους σχετιζόμενους με τον ιό καρκίνους
Ιός του έρπητα: Οι τύποι που σχετίζονται με την εμφάνιση καρκίνου
Ιός των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων και Καρκίνος της Κεφαλής και του Τραχήλου
Καρκίνος προστάτη: Προκαλείται από ιό
Οι ιοί και τα βακτήρια που προκαλούν καρκίνο
Το 40% των καρκίνων οφείλεται σε ιούς


πηγή



koukfamily

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2TkXZ0U
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου