Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! Ξεσηκώθηκαν ΠΑΛΙ στήν Σάμο!

Î'ποτέλεσμα εικόνας για ξεσηκώθηκαν στην Σάμο οι μαθητές

Παρά το κλίμα σταλινικής τρομοκρατίας που έχουν δημιουργήσει οι 'ελμέδες' ινστρούχτορες του νεοταξίτη Κουτσούμπα (μέ το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ χρυσό 'ROLEX' στόν ..."σοσιαλιστικό" καρπό του), οι μαθητές της Σάμουξεκίνησαν από χθές αποχή από τα μαθήματά τους, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή.
Σχετική εικόνα

Αυτό αποφάσισαν σε γενική συνέλευσή τους οι γονείς των μαθητών του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου, λόγω της έναρξης λειτουργίας «Δομής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης Προσφύγων» (ΔΥΕΠ) με 14 «προσφυγόπουλα» στο συγκεκριμένο σχολικό κτίριο.

Î'ποτέλεσμα εικόνας για ξεσηκώθηκαν στην Σάμο

Επιπλέον, γονείς και μαθητές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 7η Μαρτίου έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, στην οποία καλούν όλους τους συλλόγους γονέων του νησιού.

Î'ποτέλεσμα εικόνας για ξεσηκώθηκαν στην Σάμο

Να τα πάρει ο (ύπατος αρμοστής των ΗΠΑ εν Ελλάδι) Τζέφρυ Πάϊατ στο ("πάμφθηνο" κολλέγιο) 'Deree', στο αμερικάνικο κολλέγιο της Αγίας Παρασκευής (στο οποίο φοίτησε και η κόρη της μεγαλοσοσιαλίστριαςΠαπαρήγα…), όχι στα σχολεία των παιδιών μας!

Σχετική εικόνα


odysseiatv

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2VK7992
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου