Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ, στην εκπομπή του Κ. Παπαζαφειρίου, από την Κ.Σουφλή. Το ΜΑΤΙ, ήταν η προειδοποίηση και ο εκβιασμός,για την ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;;; «Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ" ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ» (βίντεο)





Ειπώθηκαν και αποκαλύφθηκαν πολλά στην εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ", και στην ραδιοσυχνότητα του METROPOLIS 95,5, εχθές 9 Μαρτίου 2019, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη.



Ήταν μια εκπομπή, αφιερωμένη στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, στο πόρισμα των εισαγγελέων, που προκαλεί οργή και αγανάκτηση, γιατί ρίχνει στα ...μαλακά τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ και τι κρύβεται πίσω από την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 101 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ.




 Αν έβαζα έναν τίτλο, στο πόρισμα των τριών εισαγγελέων για τους 101 νεκρούς στο Μάτι, αυτός θα ήταν:

«Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ" ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ. 
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ»

 

Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσω, πως και στην ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ HELIOS στο Γραμματικό, που βρέθηκα σχεδόν από την πρώτη στιγμή στο χώρο και ως εφημερίδα κάλυψα όλα τα γεγονότα και μάλιστα με παγκόσμιες αποκλειστικότητες, την πρώτη φορά είχαμε τους νεκρούς από την πτώση του αεροσκάφους και την δεύτερη, από την πυρκαγιά…

 

Κι εκεί, όπως και στο ΜΑΤΙ, είχαμε ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ…  

Επί της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ… ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ…






 

Σε 293 σελιδες οι εισαγγελείς, κάλυψαν τις  χιλιάδες σελίδες των μηνύσεων, τις συνομιλίες των αρμοδίων υπηρεσιών, τα εκατοντάδες βίντεο και τις καταθέσεις δεκάδων μαρτύρων.

Και μόνον αυτό αρκεί για να αντιληφθεί και ο πλέον ανίδεος, γιατί μια τέτοια τεράστια ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, αντί να αποτελέσει ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, χαρακτηρίστηκε ως… πλημμέλημα…


Δεν νομίζω να υπηρξε άνθρωπος, που να μην αισθάνθηκε ότι με αυτό το πόρισμα οι εισαγγελείς «σκότωσαν» για δεύτερη φορά τους 101 επισήμως  νεκρους της 23ης Ιουλίου 2018.




 Σε άλλο σημείο της συνέντευξή μου στο κ. Παπαζαφειρίου, εξέφρασα την προσωπική μου  μου εκτίμηση  και μετά από μεγάλη έρευνα όλο αυτό το διάστημα είναι, πως όλη αυτή η ανείπωτη τραγωδία, έχει να κάνει με τον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδας,  την διχοτόμηση του Αιγαίου  στον 25ο  Μεσημβρινό, την Ελληνική ΑΟΖ και την νήσο Στρογγύλη.

Δηλαδή, μια νοητή γραμμή ΘΑΣΟΣ – ΚΑΣΟΣ.


Η Στρογγύλη, επιτρέπει στην Ελλάδα, να εφάπτεται η ΑΟΖ της, με της ΚΎΠΡΟΥ και απαγορεύει να εφάπτεται η ΑΟΖ της Τουρκίας με την Αίγυπτο.




Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά, του ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε στα δήθεν δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο, προετοιμάζοντας την απώλεια της ΑΟΖ του Καστελλόριζου.


Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ, ορίζει τα περί ΑΟΖ.


Δεν θα επεκταθώ στο θέμα, αλλά θα υπενθυμίσω πως ο Κοτζιάς, ζήτησε ΕΙΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Για να υπάρξει έρευνα και κυρίως εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες ζώνες, θα πρέπει να υπάρχει και οριοθέτηση των θαλασσών με τα γειτονικά κράτη. Αυτό είναι προαπαιτούμενο για τις εταιρίες πετρελαίου που θα ενδιαφερθούν για τις έρευνες υδρογονανθράκων.

Εκτιμώ, πως το Μάτι, ήταν η προειδοποίηση και ο εκβιασμός, να κάτσουν καλά όσοι δεν συμμορφώνονται ιδίως στρατιωτικής πλευράς και όσοι δεν συναινούν στην ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.  



Εκτιμώ επίσης, από τα στοιχεία που γνωρίζω, πως χρησιμοποιήθηκαν  προς τούτο στο Μάτι, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ  ΟΠΛΑ.




Ακούστε την εκπομπή εδώ από το 1.17.00' έως το 1.55.00 και από το 2.13.50 - 2.14.05



 Καλλιόπη Σουφλή



attikanea

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2W2euAV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου