Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Οι μολότοφ σκοτώνουν


Η κυβέρνηση σχεδιάζει να εξυπηρετήσει την άκρα Αριστερά και τον χώρο που κινείται πέριξ της τρομοκρατίας με τη μετατροπή του κακουργήματος της κατασκευής και της κατοχής βομβών μολότοφ σε πλημμέλημα. Επίσης, προωθεί και την αλλαγή του πλαισίου της ποινής για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Φυσικά, ό,τι εξυπηρετεί τον σκοτεινό χώρο του παρακράτους, της τρομοκρατίας και της πολιτικής βίας βλάπτει την ελληνική κοινωνία. Αν αρχίσουν να «πέφτουν στα μαλακά» όσοι επιδεικνύουν τόσο έντονη, δολοφονική, αντικοινωνική συμπεριφορά, θα επιταχυνθεί περαιτέρω η μετατροπή της Ελλάδας σε μπανανία, όπου οι νομοταγείς πολίτες θα βρίσκονται στο έλεος των δυνάμεων της ανομίας και της παρακμής.

Είναι αυτονόητο ότι οι Ελληνες δεν θέλουν να γίνει ευκολότερη και ποινικά «ανέξοδη» η δράση των μπαχαλάκηδων που δεν διστάζουν να πλήξουν τη σωματική ακεραιότητα και να καταστρέψουν τις περιουσίες συνανθρώπων τους για να ικανοποιήσουν τα απωθημένα τους και να εκτελέσουν τις εντολές των χειριστών τους.

Η πατρίδα μας έχει υποφέρει πολύ από την ένοπλη βία της Αριστεράς και δεν είναι λίγοι οι τρομοκράτες που ξεκίνησαν στα «τσικό» του χώρου εκσφενδονίζοντας βόμβες μολότοφ.

Οντως, όταν ρίχνει κάποιος μια βόμβα μολότοφ έχει ανθρωποκτόνο πρόθεση και έχει προετοιμάσει το έγκλημά του. Οι μολότοφ παρασκευάζονται σε αυτοσχέδια εργαστήρια, δεν... φυτρώνουν στους δρόμους. Γι' αυτόν τον λόγο όχι μόνο δεν πρέπει να αλλάξει επί το επιεικέστερο ο νόμος που αφορά όσους παρασκευάζουν, μεταφέρουν και ρίχνουν τέτοιες βόμβες, αλλά η Βουλή οφείλει να μεριμνήσει για τη θεσμοθέτηση αυστηρότερης ποινικής μεταχείρισης των δραστών.

Και κάποια ονόματα που δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ: Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών (και το αγέννητο μωράκι που βρισκόταν στα σπλάχνα της), Επαμεινώνδας Τσάκαλης, 36 ετών, και Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, είναι συνάνθρωποί μας που έχασαν τις ζωές τους όταν στυγνοί δολοφόνοι, προερχόμενοι από τον γνωστό χώρο (των υποτιθέμενων «αγνώστων» στις Αρχές), έριξαν βόμβες μολότοφ στην τράπεζα Μαρφίν και προκάλεσαν πυρκαγιά.

Ο σεβασμός στη μνήμη τους επιβάλλει διαρκή επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2uigp8N
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου