Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Γιώργος Γεωργιάδης: "Η Ελλάδα έχει εξαγοράσει την ενέργεια στα Σκόπια, τα πετρέλαια, τα ορυχεία, την διατροφή στα σούπερ μάρκετ, τις βιοτεχνίες, μπαίνει τώρα δυναμικά στις κατασκευές και τον τραπεζικό τομέα, θα αναδιοργανώσει τον στρατό της Βόρειας Μακεδονίας, θα εκπαιδεύσει τους αξιωματικούς της, θα τους μάθει και Ελληνικά, η Ελλάδα ελέγχει όλο τον τουριστικό κλάδο της Βόρειας Μακεδονία ς με 1.700.000 αφίξεις τουριστών της Βόρειας Μακεδονίας στην Μακεδονία, η Ελλάδα ελέγχει όλο το διαμετακομιστικό εμπόριο της Βόρειας Μακεδονίας με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η Ελλάδα σφραγίζει με την Πολεμική της Αεροπορία τα εναέρια μήκη και πλάτη του ουρανού της Βόρειας Μακεδονίας, η Ελλάδα θα ελέγχει απόλυτα κάθε βήμα της ευρωπαϊκής προοπτικής της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ".
ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΑΦΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΑΛΒΑΝΩΝ; Οι Έλληνες επιχειρηματίες δίνουν δουλειά σε βουλγαροαλβανούς, την στιγμή που οι άνεργοι νέοι στην Ελλάδα είναι 50% και ο Τσίπρας εξεδίωξε στο εξωτερικό 500.000 νέους Έλληνες επιστήμονες.


"Έχουμε» όλη τη Βόρεια Μακεδονία και ασχολείστε με… ετικέτες σε κρασιά"!
9 Μαρτίου 2019, τμήμα ειδήσεων tribune.gr
Από τα Σκόπια όπου βρίσκεται σε αποστολή της ΕΡΤ3, ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης σχολίασε στο Facebook.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Η Ελλάδα έχει εξαγοράσει την ενέργεια στα Σκόπια, τα πετρέλαια, τα ορυχεία, την διατροφή στα σούπερ μάρκετ, τις βιοτεχνίες, μπαίνει τώρα δυναμικά στις κατασκευές και τον τραπεζικό τομέα, θα αναδιοργανώσει τον στρατό της Βόρειας Μακεδονίας, θα εκπαιδεύσει τους αξιωματικούς της, θα τους μάθει και Ελληνικά, η Ελλάδα ελέγχει όλο τον τουριστικό κλάδο της Βόρειας Μακεδονία ς με 1.700.000 αφίξεις τουριστών της Βόρειας Μακεδονίας στην Μακεδονία, η Ελλάδα ελέγχει όλο το διαμετακομιστικό εμπόριο της Βόρειας Μακεδονίας με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η Ελλάδα σφραγίζει με την Πολεμική της Αεροπορία τα εναέρια μήκη και πλάτη του ουρανού της Βόρειας Μακεδονίας, η Ελλάδα θα ελέγχει απόλυτα κάθε βήμα της ευρωπαϊκής προοπτικής της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ.
»Αλλά εδώ κάποια σάιτ κραυγάζουν ότι οι γείτονες μας έχουν πινακίδες με «Μακεδονικά κρασιά» σε εκθέσεις και μας απειλούν και μας εμπαίζουν.
»Στην Τουρκία που μας απειλεί με την στρατιά του Αιγαίου που κατέχει την μισή Κύπρο είναι υπεύθυνη για δέκα Γενοκτονίες ρημάζει όλα τα μνημεία μας, διεκδικεί τουρκική μειονότητα στην Θράκη είναι Σάββατο και πάμε για ψώνια.
»Ακούστε.
»Πριν την Συμφωνία όταν οι γείτονες έβαζαν ταμπέλα Μακεδονία σε αγώνες ή εκθέσεις φωνάζαμε, γελούσαν μαζί μας όλοι οι ξένοι και με το ζόρι βάζαμε το FYROM, όπου το «Μ» δεν ήταν η μελιτζάνα ούτε η μπανάνα.
»Τώρα αν κάποιος φορέας όχι η κυβέρνηση που ακόμα παίζει το παιχνίδι της Δεξιάς Αντιπολίτευσης σηκώνει μια πινακίδα σε ελάχιστες ώρες την κατεβάζουν γιατί έχουν υπογράψει και μας λένε και συγγνώμη.
»Και όλοι οι ξένοι μας δίνουν δίκιο και δεν γελάνε.
»Έχουμε συνεννοηθεί;
»Δεν μπορώ Έλληνες με φοβικότητα και παντελή έλλειψη αυτοπεποίθησης.
»Δεν είναι Ελλάδα αυτό.
»Προσέξτε το λίγο.
»Τι εικόνα δίνετε
»Μας εκθέτετε όλους…».
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΦΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΑΛΒΑΝΩΝ;

Οι Έλληνες επιχειρηματίες δίνουν δουλειά σε βουλγαροαλβανούς, την στιγμή που οι άνεργοι νέοι στην Ελλάδα είναι 50% και ο Τσίπρας εξεδίωξε στο εξωτερικό 500.000 νέους Έλληνες επιστήμονες.


ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ":
ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΓΛΩΣΣΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

«Το Euronews βρέθηκε στη Γευγελή και το News 24/7 μεταφέρει το ρεπορτάζ:

Σε αυτή την μικρή πόλη των 15.000 κατοίκων, λειτουργούν 28 ελληνικές επιχειρήσεις, δίνοντας δουλειά σε εκατοντάδες εργαζόμενους.
Οι περισσότεροι κάτοικοι εδώ μιλάνε ελληνικά.
Όπως ο Ίλκο Προκοπιέβικ, που έχει περάσει και τα 18 χρόνια του εργασιακού του βίου σε ελληνικές επιχειρήσεις.
« Για το όνομα υπάρχουν άλλοι που πρέπει να μιλάνε. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας» μας είπε και συμπλήρωσε: « Φυσικά θα ήταν καλό για όλους να βρεθεί μία λύση στο θέμα του ονόματος, μία καλή λύση».
Σε μία πόλη όπου ο βασικός μισθός δεν ξεπερνάει τα 250 ευρώ, όπως είναι η Γευγελή, η πολιτική περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Τον Ίλκο τον συνάντησε η αποστολή του Euronews σε μία ελληνική εταιρεία ενδυμάτων που απασχολεί 300 άτομα προσωπικό.
«Μετακόμισε» το 2004 για να επιβιώσει.
Ο διευθυντής της, Γιάννης Κίακος λέει ότι θα προτιμούσε αυτή η επιχείρηση να βρίσκεται στην Ελλάδα και να απασχολεί εκεί όλο αυτό το προσωπικό, αλλά το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα δεν ευνοεί κάτι τέτοιο. Και δεν βλέπει να αλλάζει κάτι στο άμεσο μέλλον».

Το κρατίδιο των Σκοπίων είναι ένα τεχνητό κατασκεύασμα των κομμουνιστών. Πόσο θα αντέξει σαν ανεξάρτητο κράτος; Για να διαλύσει την Ελλάδα ο Σόρος και η Μέρκελ, μας επέβαλαν σαν πρωθυπουργό τον Τσίπρα, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό να γεμίσει την Ελλάδα λαθρομετανάστες, (που τους δίνουν σήμερα σωρηδόν την Ελληνική ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου), έτσι ώστε η επακολουθούσα ετερογένεια του πληθυσμού της να δημιουργήσει αστάθεια, διαλυτικές τάσεις και κατακερματισμό της πατρίδας μας. Το «κράτος» των Σκοπίων είναι ήδη πολυφυλετικό και σε 20 χρόνια το πολύ θα διαλυθεί.
Από τους 2.200.000 κατοίκους του 700.000 είναι αλβανοί με αλβανική εθνική συνείδηση, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι με μεγάλη γεννητικότητα (ή μέση οικογένεια έχει 4 παιδιά). Με αυτόν τον ρυθμό σε 20 χρόνια οι αλβανοί των Σκοπίων θα είναι η μεγαλύτερη εθνοτική ομάδα με 1.500.000 άτομα.
Οι Έλληνες, οι κρυπτοέλληνες και οι Ελληνίζοντες (αυτόχθονες Έλληνες Μακεδόνες, Έλληνες βλάχοι, Σαρακατσάνοι), είναι η δεύτερη εθνοτική ομάδα με 700.000. άτομα. Η Τρίτη ομάδα είναι οι Βούλγαροι και οι βουλγαρίζοντες με 600.000 άτομα, με χαμηλή γεννητικότητα. Πολλοί από αυτούς (περίπου 350.000) απέκτησαν ήδη καθαρά βουλγαρικά διαβατήρια. Οι υπόλοιποι είναι τούρκοι, γύφτοι, σέρβοι κλπ. Λοιπόν, όσο και αν θέλει ο Σόρος, όσα κεφάλαια και αν δώσει, για πόσο θα αντέξει αυτό το κατασκεύασμα;
Ακόμη και σήμερα η οικονομία του στηρίζεται κατά το ένα τρίτο από την Ελλάδα. Αν αποχωρήσουν μαζικά οι έλληνες επιχειρηματίες την άλλη ημέρα θα χρεοκοπήσει και θα καταρρεύσει.
Τώρα για όσον αφορά τα κέρδη την εμπορική και οικονομική δραστηριότητα κλπ.
Δεν πρέπει να φοβόμαστε, εμείς οι Έλληνες, σε όλους τους τομείς και ειδικά στον οικονομικό τομέα, κανένα. Αν αφήσουν οι πράκτορες πολιτικοί μας και οι βρωμεροί κομμουνιστές τον Ελληνικό λαό ελεύθερο να επιχειρήσει, θα τους διαλύσουμε όλους στην κονίστρα της οικονομίας. Κοιτάξτε τι κάνουμε στην εμπορική ναυτιλία, σε ένα τομέα που δεν μπορούν να αναμιχθούν οι έλληνες πολιτικοί και οι κομμουνιστές.
Πάρτε άλλο παράδειγμα τον 17ο και 18ο αιώνα, όταν δεν υπήρχαν έλληνες πολιτικοί, «ελληνικό κράτος» και κομμουνιστές για να εμποδίζουν την επιχειρηματικότητα των Ελλήνων.
Η οικογένεια Σίνα χτυπούσε στα ίσα τους Ρότσιλντ στην Βιέννη και στην Βουδαπέστη.
Η οικογένεια Δούμπα κυριαρχούσε στην κεντρική Ευρώπη και δεν άφηνε να ξεμυτίσει κανένας Σόρος.
Οι Έλληνες κυριαρχούσαν σαν επιχειρηματίες, έμποροι, επιστήμονες μουσικοί. Γίνονταν Δούκες, βαρόνοι, υπουργοί, πρωθυπουργοί σε όλα τα κράτη της Ευρώπης. Μπορώ να αναφέρω εκατοντάδες παραδείγματα.
Γιατί να φοβόμαστε τον ανταγωνισμό. Η ράτσα μας ήταν και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ δημιουργική και δραστήρια. Αρκεί να απαλλαγούμε από δύο πράγματα: από τους έλληνες πολιτικούς και τους κομμουνιστές.O Ελληνικός λαός είναι σπουδαίος λαός. Το Ελληνικό οικονομικό και εμπορικό δαιμόνιο (αν αφεθεί ελεύθερο από πολιτικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις), μπορεί να θριαμβεύσει πάλι. Όπως στον 17ο και 18ο αιώνα η Αυστροουγγαρία και όλη η κεντρική Ευρώπη είχε κατακτηθεί οικονομικά και εμπορικά από τους Έλληνες Μοσχοπολίτες, τους Έλληνες Κοζανίτες, τους Έλληνες Γιαννιώτες, έτσι και σήμερα μπορεί να επαναληφθεί αυτό το σενάριο. Οι δραστήριοι Έλληνες Μακεδόνες και Ηπειρώτες έμποροι με τα χρήματα που κέρδισαν στην Ευρώπη και με τις δωρεές τους, προετοίμασαν την πνευματική και ιδεολογική αναγέννηση του Ελληνικού λαού, τον Ελληνικό διαφωτισμό και την Επανάσταση του Γένους. Αυτοί οι άξιοι Έλληνες δώρισαν όλα τα πλούτη τους στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ και στον Ελληνικό λαό και έδωσαν το παράδειγμα αργότερα στους πλούσιους Σιωνιστές να δημιουργήσουν το κράτος του Ισραήλ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΙ.

Οι έλληνες έμποροι που εργάστηκαν για την προετοιμασία της Επαναστάσεως του 1821 δρούσαν στην Κεντρική Ευρώπη, γύρω από τον Δούναβι και προέρχονταν από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπως λ.χ. την Κωνσταντινούπολη, την Τραπεζούντα, τη Σινώπη, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη, τη Θεσσαλονίκη, τη Φιλιππούπολη, το Μελένικο, τον Τίρναβο, το Αρβανιτοχώρι κ.λπ., αλλά και από τα εμπορικά κέντρα του Αιγαίου και του Ιονίου Πελάγους.
Στις αρχές του 19ου αιώνα, το εμπόριο στον Δούναβη και στη Μαύρη Θάλασσα αποκτά ιδιαίτερη σημασία, όπου σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι Έλληνες των νήσων του Ιονίου, εγκατεστημένοι κυρίως στα παραδουνάβια λιμάνια του Γαλατσίου και της Βραΐλας, είτε στις εκβολές του Δούναβη, στον Σουλινά και στην Τούλτσεα. Σε ένα πρώτο στάδιο αυτοί ήρθαν ως άγγλοι πολίτες αργότερα απέκτησαν την ελληνική ή τη ρουμανική υπηκοότητα.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ 289 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

Μετά το 1846 η ρωσική κυβέρνηση παίρνει μέτρα για τη βελτίωση του πλου μεταξύ Γαλατσίου και Οδησσού, που συνέδεε τα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας. Ο Constantin Buşe διαπιστώνει το γεγονός πως, ενώ στο Γαλάτσι το 1837 βρίσκονταν 152 ελληνικά πλοία, ύστερα από μερικά χρόνια ο αριθ¬μός τους είχε φτάσει στα 289.
Στα τέλη του 19ου αιώνα πολλοί Έλληνες εγκαθίστανται και στη Βεσσαραβία, κυρίως στα λιμάνια Reni και Ismail, και έχουν το μονοπώλιο στο εμπόριο δημητριακών στον Προύθο. Τα δημητριακά έρχονταν από τη Ρωσία και την Ουκρανία μέσω του Προύθου και φτάνοντας στο Γαλάτσι και τη Βραΐλα τα φόρτωναν σε αγγλικά πλοία μεγάλου εκτοπίσματος και τα μετέφεραν στην Αγγλία, Γαλλία, Αυστρία, αλλά και στην Κωνσταντινούπολη και στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την περίοδο εκείνην άλλοι Έλληνες από τα νησιά Αίγινα, του Ιονίου Πελάγους (Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθος) και του Αιγαίου (Μύκονος, Άνδρος, Νάξος, Πάρος, κ.λπ.), όπως και από την Πάτρα και το Ναύπλιο, εγκαθίστανται στη Βεσσαραβία, κυρίως στο Ismail και Reni, όπως προκύπτει από τον κώδικα του έλληνα υποπρό¬ξενου στο Ismail, που ήταν γραμμένος ο τόπος αναχώρησης των εμπορευμάτων και ο χρόνος άφιξής τους στη Βεσσαραβία (συγκεκριμένα τα τέλη του 19ου αιώνα). Μερικοί από αυτούς διατηρούσαν και τις κατοικίες τους στο Γαλάτσι, στη Βράιλα, στην Τούλτσεα (Tulcea) ή στον Σουλινά.

Η «ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.
ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ (ΤΟΥΡΚΙΚΑ) ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ.

ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΕΛΛΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΤΑΜΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ , Η ΙΣΧΥΣ, ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ.

Το μεγαλεπήβολο σχέδιο να συνδεθεί η Βρετανική, η Αυστριακή, η Ουγγρική και η Σερβική πρωτεύουσα με την Θεσσαλονίκη, μέσω ενός καναλιού που θα ενώνει τους ποταμούς Δούναβη και Μοράβα με τον Αξιό ποταμό, μπορεί να διαμορφώσει το ελληνικό λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε ένα βασικό κέντρο για τη μεταφορά των εμπορευμάτων προς την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη και να μετατρέψει την Θεσσαλονίκη σε οικονομική και εμπορική πρωτεύουσα της Μεσογείου.
Στόχος του έργου είναι η διασύνδεση της Μεσογείου με την Κεντρική Ευρώπη μέσω υδάτινων δρόμων, έτσι ώστε τα φορτία να μεταφέρονται από τις αγορές της Κίνας συντομότερα και με χαμηλότερο κόστος.


ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΟΥΝΑΒΙΣ – ΜΟΡΑΒΑΣ – ΑΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Οι υποστηρικτές του καναλιού Αξιός - Μοράβας - Δούναβης επισημαίνουν ότι με το συγκεκριμένο έργο ενισχύεται η μεταφορά προϊόντων στις αγορές της Κεντρικής και της Βόρειας Ευρώπης αλλά και του Καυκάσου και της Μαύρης Θάλασσας, ενώ υποβαθμίζεται αισθητά ο ρόλος των θαλάσσιων μεταφορών και ο στρατηγικός χαρακτήρας των Στενών του Βοσπόρου.


Πριν μερικά χρόνια ταξίδεψα σε όλο το Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Η Νεκρά Θάλασσα χάνεται, τα νερά της λιγοστεύουν.
Η καταπληκτική πρόταση των εβραίων. Σκέφτονται να κάνουν ένα κανάλι που να συνδέει την Μεσόγειο με την Νεκρά Θάλασσα. Επειδή η Νεκρά θάλασσα είναι εκατοντάδες μέτρα υπό την επιφάνεια της θάλασσας θα την γεμίζουν με νερό από την Μεσόγειο.
Επίσης σκέφτονται αγωγούς από την κεντρική Ασία, την Μεσοποταμία, την Βαβυλώνα κλπ που θα καταλήγουν στην Χάιφα. «Θα κάνουμε την Χάιφα, λεν με ενθουσιασμό, το Ρόττερνταμ της Μέσης Ανατολής».
Έχουν γιγαντιαία σχέδια, δεν είναι φοβικοί και μίζεροι.


ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»:
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018
ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Ο ΠΛΩΤΟΣ ΑΞΙΟΣ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ – ΡΗΝΟΣ – ΚΟΛΩΝΙΑ – ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ - ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ ΑΞΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Το έργο θα αλλάξει για πάντα την γεωστρατηγική σημασία της Θεσσαλονίκης.

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018
TO ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΥΘΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ, ΔΥΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΛΟΓΟΙ ΥΨΗΛΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΡΩΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3.000 ΜΕΤΡΑ ΒΡΑΧΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΕΥΠΡΟΣΒΛΗΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ;

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΙAΜΒΕΥΣΕΙ ΠΑΛΙ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΙAΜΒΕΥΣΕΙ ΠΑΛΙ. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ: ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.


ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».

H σημερινή Aθήνα, σαν πρωτεύουσα του νεώτερου ελληνικού κράτους, κατάντησε ένας αδηφάγος καρκίνος, ένας καρκίνος 5.000.000 ατόμων, που δεν παράγουν απολύτως τίποτε, ενώ
αντιθέτως απομυζούν και δηλητηριάζουν όλη την ικμάδα του ελληνικού λαού και πίνουν το αίμα του και τρών τις σάρκες του. Ο καρκίνος αυτός γίνεται σήμερα και αλλογενής καρκίνος.
Οι αυτόχθονες Έλληνες κάτοικοι των Αθηνών πεθαίνουν και αντικαθίστανται, μεθοδευμένα από την κυβέρνηση και με χρήματα του Σόρος, από άτομα 200 βαρβάρων εθνοτήτων.
Το 2021, 200 ακριβώς χρόνια μετά την Επανάσταση του Γένους, να ανακηρυχθεί πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους η Πέλλα της Μακεδονίας. Να μεταφερθούν εκεί η προεδρία της Δημοκρατίας, η έδρα του πρωθυπουργού και της κυβερνήσεως, όλα τα υπουργεία, η βουλή, οι έδρες των κεντρικών δικαστικών αρχών και όλος ο ανώτερος διοικητικός ιστός της χώρας.
Οι τεράστιες γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές αλλαγές που θα προκύψουν, με την ανακήρυξη της Πέλλας σαν της νέας Ελληνικής πρωτεύουσας, είναι αυτονόητες.
Η περιοχή της Πέλλας συγκεντρώνει τεράστια πλεονεκτήματα για την Ελλάδα, αν γίνει εκεί η πρωτεύουσά της.
Ιστορικά η πόλη Πέλλα υπήρξε για κάποιο διάστημα η πρωτεύουσα πόλη ολόκληρης της Ελλάδος.
Γεωγραφικά βρίσκεται στην καλύτερη περιοχή, τόσο σαν σύμβολο, όσον και σαν εύκολο και βατό σημείο διοικητικής πρόσβασης. Με τις αναμενόμενες ανακατατάξεις και αλλαγές των συνόρων στο εγγύς μέλλον και όταν η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ, θα έχει και όλο το απαραίτητο στρατηγικό βάθος.
Έχοντας το Ελληνικό Γένος πρωτεύουσα την Πέλλα υποδηλώνει τις ευρύτερες βλέψεις του, αποκτά συνείδηση της αυτοκρατορικής προοπτικής του, ΚΟΒΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥ, αναδιαμορφώνει και επαυξάνει την μεγάλη ιδέα της ιστορικής του αποστολής, δίνει άλλο αέρα και διαφορετική αυτοπεποίθηση στην Ελληνική ψυχή.
Κοντά στον κωμόπολη Πέλλα και με έμβλημα τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας πρωτεύουσας της Ελλάδος, μπορεί να χτιστεί μία υπέροχη ρυμοτομικά νέα πόλη, με θαυμάσια αρχιτεκτονική, εύκολα προσβάσιμη, με ωραία πάρκα και τεράστιες λεωφόρους, γεμάτη πράσινο και άριστη ποιότητα διαμονής και ζωής, εφάμιλλη των καλύτερων ευρωπαϊκών πόλεων.
Ποτέ δεν θα έχει πρόβλημα υδρεύσεως, αποχετεύσεως και ενέργειας.
Είναι μία τεράστια πεδινή περιοχή, δίπλα σε τέσσερεις ποταμούς, σχετικά κοντά σε προστατευμένη θάλασσα, Στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας θα γίνει το μεγαλύτερο ποτάμιο και θαλάσσιο λιμάνι της Μεσογείου. στις εκβολές του Αξιού. Το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης στην πεδιάδα της Πέλλας. Το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο (Αριστοτέλειον Περιπατητικόν Πανεπιστήμιον) στα Στάγειρα Χαλκιδικής.

Η ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ (ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ) ΑΠΟ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ 4.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

Το τρεχούμενο πόσιμο νερό είναι το πιο ζωτικό και απαραίτητο υλικό για τον άνθρωπο. Έτσι όλες οι σωστές πρωτεύουσες του κόσμου χτίστηκαν δίπλα σε ένα ποτάμι. Η Ρώμη, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Μόναχο, η Μόσχα, η Βιέννη, η Βουδαπέστη, το Βελιγράδι, η Λισσαβόνα, η Νέα Υόρκη, η Ουάσιγκτον, το Πεκίνο, το Κάιρο, ΟΛΕΣ οι κύριες πόλεις, έχουν άφθονο τρεχούμενο πόσιμο νερό.
Το τερατώδες απάνθρωπο πολεοδομικό συγκρότημα των 5.000.000 κατοίκων που λέγεται ΑΘΗΝΑ, δεν έχει νερό και παίρνει πόσιμο νερό από την άλλη μεριά της Ελλάδος, την Αιτωλοακαρνανία.
Ποιές απίθανες καταστάσεις θα προκύψουν στο μέλλον σ' αυτό το πολεοδομικό τερατούργημα;
Στην Ελλάδα έχουμε βροχές και πνιγόμαστε από πλημμύρες, έχουμε πυρκαγιές και καιγόμαστε από τις φλόγες, έχουμε σεισμούς και πεθαίνουμε από τις κακοτεχνίες. Ορισμένες γειτονιές των Αθηνών χαρακτηρίζονται από τους ειδικούς πολεοδόμους, σαν από τις πιο πυκνότερες κατοικήσιμες ζώνες του κόσμου. Δεν το βλέπουν αυτό οι «έλληνες πολιτικοί»;
Η πυκνότητα του πληθυσμού σε ορισμένα μέρη των Αθηνών είναι χειρότερη και από του Χονγκ Κονγκ.
Η Αττική με το ζόρι μπορεί να φιλοξενήσει 500.000 Έλληνες. Σήμερα βρίσκονται εκεί και "εργάζονται" 5.000.000 άνθρωποι.
Εάν προκύψουν δολοφονικές πυρκαγιές σε αττικά δάση, αλλά και σε πολυκατοικίες, από ξένους πράκτορες, αν γίνει επανάσταση λαθρομεταναστών κλπ οι οδοί διαφυγής των 5.000.000 κατοίκων της Αττικής είναι ανύπαρκτοι. Υπάρχουν μόνο δύο επικίνδυνοι δρόμοι εξόδου, ένας προς την Κορινθία και ένας προς την Θήβα (πευκώδης - Μαλακάσα).
Στην Αττική υπάρχουν διυλιστήρια πετρελαίου με τεράστιες εύφλεκτες δεξαμενές σε απόσταση 5 χιλιομέτρων, από την πυκνότερη κατοικήσιμη ζώνη του κόσμου.
Μα επιτέλους τρελάθηκαν τελείως αυτοί οι "ελληνες" πολιτικοί;


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2TKwlzI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου