Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους – Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!


Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!222
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους – Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!
Κι άλλο χτύπημα "ακροδεξιού" που λάτρευε τον Σιωνισμό και την Μασονία και που θεωρούσε απειλή για τον κόσμο ΜΟΝΟ τους μουσουλμάνους …κι όχι τους τοκογλύφους.
Η επίθεση δεν έγινε στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, στο κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας, ούτε σε καμιά μασονική στοά μα ούτε καν σε κάποια συναγωγή! Έγινε σε ένα τζαμί άνανδρα την ώρα που προσευχόντουσαν απλοί μουσουλμάνοι!
50 οι νεκροί στη Νέα Ζηλανδία. Το αντίστοιχο χτύπημα του Breivik στη Νορβηγία είχε σκοπό να στείλει αιματηρό μήνυμα από το Ισραήλ σε όσους διανοήθηκαν να υποστηρίξουν τους Παλαιστίνιους.
Και ξέρετε γιατί βρωμάει Μοσάντ κι αυτό το χτύπημα;
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!
Αυτό το σύμβολο που για κάποιους είναι δήθεν υπερ εθνικιστικό δεν είναι τίποτε άλλο απο το γνωστό 666! Ποτέ εθνικιστές δε θα διάλεγαν ως σύμβολο κάτι νεοταξικό!
Γιατί ήταν άριστα οργανωμένο, υπήρχαν άφθονα όπλα και πυρομαχικά, στόχευσε σε απλούς πολίτες κι όχι στην εξουσία
Την ίδια ώρα το Ισραήλ προχθές βράδυ βομβάρδισε 100 διαφορετικά σημεία στη Γάζα και φυσικά κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό.
Όλος ο πλανήτης έσπευσε να καταδικάσει την "ακροδεξιά" βία…. Επιπλέον ο δράστης συνελήφθη ζωντανός όταν σε άλλες περιπτώσεις εκτελούνται άνθρωποι επειδή απλά κινούνται απειλητικά μ' έναν σουγιά στο χέρι.
Toν τελευταίο καιρό η Νέα Ζηλανδία ψηφίζει συνεχώς ενάντια στα συμφέροντα του Ισραήλ.
Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε πόλεμο κατά της Νέας Ζηλανδίας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στις μέρες μας. Πήραν το μήνυμά τους κι αυτοί όπως οι Νορβηγοί πολιτικοι που έκαναν φιλο-παλαιστινιακές εκδηλώσεις.
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!2Νέα Ζηλανδία μετά το συμβάν απαντάει στο περιστατικό με νέους αυστηρότερους νόμους για τα όπλα (!) λες κι ο πράκτορας δεν θα έβρισκε όπλα αν δεν το επέτρεπε ο νόμος.
Και συγκεκριμένα ήταν μέσα στο σχέδιο της ελίτ να τον εξοπλίσει και να δώσει αυτή τη παράσταση ώστε να περάσουν με μεγαλύτερη ευκολία τους νόμους που αυτοί θέλουν!
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!3Πολύ χρήμα και καθόλου υποχρεώσεις ο "άνεργος" πράκτορας Brendon Tarrant…Είχε να δουλέψει από το 2011. Τα τελευταία χρόνια …ζούσε στο εξωτερικό ξοδεύοντας υποτίθεται χρήματα που κληρονόμησε μετά τον θάνατο του πατέρα του.
Ταξίδευε στον κόσμο, έμενε σε ξενοδοχεία επί μήνες και μετά του ήρθε να καταστρέψει τη ζωή του για να "σώσει" την ανθρωπότητα σκοτώνοντας 50 φτωχούς κι ανώνυμους μουσουλμάνους …και μάλιστα σε άλλη χώρα κι όχι στη δική του. Το ότι είχε πρόσφατα επισκεφτεί και το Ισραήλ μας λέει πάρα πολλά! Ο δολοφόνος της Νέας Ζηλανδίας πιθανότατα, κατά την άποψη μας, εκπαιδεύτηκε στο Ισραήλ το 2017 και το 2018!
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!4Το  αν μπήκαν σε λογαριασμούς του κάποια εκατομμύρια για να εκτελέσει την επίθεση κατά της Νέας Ζηλανδίας …δεν θα το μάθουμε προφανώς .
Όπως και με τον Μπρέιβικ και τη 17Νοε … οι αρχές τον μεταχειρίζονται με ιδιαίτερη προσοχήΑν δεν ήταν όλοι αυτοί προστατευόμενοι μυστικών υπηρεσιών …μέσα στη φυλακή θα τους είχαν κάνει ήδη κομματάκια κρατούμενοι και δεσμοφύλακες μαζί. 
Τον Μπρέιβικ δεν τον έβαλαν να συγκατοικήσει με κάποιον ισοβίτη μερακλή …για να λάβει μαθήματα ανδρισμού… αλλά τον έχουν προστατευμένο από τους ποινικούς σε σουίτα πολυτελείας με χαμάμ και play station.
Το Ισραήλ κάνει επίδειξη με μία ακόμα επιχείρηση τύπου false flag. Ο δράστης είχε και τεράστιες γνώσεις marketing στα social media. Oι διαδικτυακοί κολοσσοί "άργησαν" κλασικά να αντιδράσουν και επέτρεψαν να παίζει για ώρες το βίντεο με τις εκτελέσεις ώστε οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν το μήνυμα. Αντίστοιχα οι αποκεφαλιστές του ISIS είχαν γνώσεις, μηχανήματα κι εμπειρία στο κινηματογραφικό μοντάζ που μόνο στο Hollywood υπάρχει.
Τα βίντεο του ISIS κυκλοφορούσαν κατ ' αποκλειστικότητα από…την Ισραηλινή ιστοσελίδα S.I.T.E.
Το σύστημα μας σερβίρει την πραγματικότητα όπως θέλει και για κατανάλωση …"ως έχει". Απαγορεύονται οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί. Όλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ αναφέρονται στον μακελάρη σταθερά ως "ρατσιστή" ,"ακροδεξιό"και "ναζί" γιατί δεν πρέπει ούτε για πλάκα το μυαλό μας να πάει …στο Ισραήλ.
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!5Θα πρέπει να θεωρήσουμε σύμπτωση ότι ο μακελάρης είχε θέμα με την Τουρκία όπως το Ισραήλ αλλά όχι με τη Σαουδική Αραβία , που ενώ ήταν Αυστραλός …έδρασε στη Νέα Ζηλανδία με την οποία έχει θέμα το Ισραήλ κι είναι θαυμαστής του Breivik που εκτέλεσε 77 φιλοπαλαιστίνιους νεαρούς συμπατριώτες του μόνο και μόνο επειδή Μποϊκόταραν το Ισραήλ.
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!6
Ο Μακελάρης Μπρέιβικ με μασονική αμφίεση!
Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπρέιβικ δήλωνε:
"Οπότε ας πολέμήσουμε στο πλευρό του Ισραήλ, με τα αδέρφια μας τους Σιωνιστές κόντρα σε όλους τους Αντι-Σιωνιστές!
" Λατρεύω να συμμετέχω στην Μεγάλη Μασονική Στοά της Νορβηγίας όπου είμαι επίσημο μέλος!"

Ουδεμία σχέση δεν έχει ούτε ο Μπρέιβικ με Εθνικοσοσιαλισμό λοιπόν αφού ο ίδιος ο Χίτλερ πολέμησε την μασονία και τον Σιωνισμό όσο κανένας άλλος ηγέτης, την ώρα που ο Μπρέιβικ υπερασπίζεται και την Μασονία και τον Σιωνισμό!

Για 12 υπαλλήλους των Rothschild που σκοτώθηκαν στα γραφεία της Liberation και Charlie Hebdo , αν σκοτώθηκαν δηλαδή, …o πλανήτης ολόκληρος σταμάτησε να γυρίζει κι οι κλόουν αρχηγοί κρατών πήγαν στο Παρίσι να παίξουν στην παράσταση Je Suis Charlie. Για τους 50 νεκρούς της Νέας Ζηλανδίας δεν έχει ούτε Je Suis Charlie …ούτε τον Netanyahu να ηγείται σε κάποια πορεία διαμαρτυρίας.
Η επιχείρηση αποπροσανατολισμού θα συνεχιστεί προκειμένου να ρίξουν την ευθύνη στους «ακραίους» και στους «ρατσιστές» ενώ το έγκλημα έχει ξεκάθαρη υπογραφή της Μοσάντ και του Ισραήλ. Όπως δηλαδή έκαναν με τις εκκαθαρίσεις της 17Νοε και της Σέχτας των Επαναστατών. Οι δημοσιογράφοι ήταν οι βασικοί αποπροσανατολιστές εκτελώντας εντολές των ξένων πρεσβειών. Αυτοί μας εμφάνιζαν τα συμβόλαια θανάτου …ως πολιτικές δράσεις με ιδεολογικό υπόβαθρο. Ακόμα και η χρήση της λέξης «Τουρκοφάγος» από τον πράκτορα της Μοσάντ που εκτέλεσε τους Μουσουλμάνους δεν είναι τυχαία. …
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!7
Ο Μπρέιβικ κάνοντας την κομμουνιστική γροθιά!
Δεν είναι λέξη που χρησιμοποιούνοι εθνικιστές αλλά οι ίδιοι οι «αντιρατσιστές» εναντίον όσων βρίζουν την Τουρκία . Συνάδει απόλυτα με την τωρινή κατάσταση των Τουρκο-Ισραηλινών σχέσεων. Τουρκία και Ισραήλ είναι στα μαχαίρια και το ίδιος ο Νετανιάχου απειλεί διαρκώς τον Ερντογάν!
Επιπλέον ακριβώς όπως και με τον Νορβηγό Breivik γίνεται απόπειρα να ταυτιστεί ο δολοφόνος με τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης … ώστε οι ψηφοφόροι να επιστρέψουν στα κλασικά κεντρώα κόμματα και να μην αναζητούν άσκοπα ριζοσπαστικές λύσεις. Κανένας δεν τολμάει να πει την αλήθεια γιατί η αλήθεια δεν πουλάει.
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!8Και μετά το μακελειό της Μοσάντ στη Νέα Ζηλανδία …κυκλοφορεί διαφήμιση της Νέας Τάξης όπως είχε διατυπωθεί από τους Πεφωτισμένους.
Ένας λαός, ένα έθνος , μία σημαία…για να υπάρξει ειρήνη κι αρμονία.
Ξέχασε να αναφέρει ο πεφωτισμένος ότι όλα αυτά προϋποθέτουν και …ΜΙΑ κυβέρνηση, ΕΝΑΝ στρατό και προπάντων… ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
Μαντέψτε ποιοι θα ελέγχουν την εξουσία και για ποιους θα δουλεύουν όλοι οι υπόλοιποι .
Μας λένε πως οι μονοθειστικες θρησκείες πρέπει να ενωθούν σε μια Πανθρησκεία μας λένε, ώστε να πάψει να παράγεται μισαλλοδοξία κι ακροδεξιά παραφροσύνη, διότι, όλες οι εκκλησίες παράγουν φανατισμό και δηλητήριο… εκτός απ'τις συναγωγές και τις μασονικές στοές που παράγουν πολιτισμό.
Ας αναλύσουμε το Μανιφέστο του Μπρέντον Τάραντ το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ: https://anonfile.com/99j6udxcb3/The_Great_Replacement_pdf .
Δεκάδες σελίδες με μεγάλο ιδεολογικό υπόβαθρο και ανάλυση τεκμηριωμένη με πολύ ορθή χρήση του λόγου, από έναν αγράμματο άνθρωπο που δεν έβγαλε καν το λύκειο!
Δεν αναφέρει πουθενά κάτι εχθρικό για το Ισραήλ, τον Σιωνισμό, την Μασονία και αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισαν τον κόσμο τα ΜΜΕ ότι είναι δήθεν εθνικο-σοσιαλιστής!
Στο μανιφέστο του Αδόλφου Χίτλερ οι λέξεις Σιωνισμός ,Εβραισμός, αποτελούν τουλάχιστον το 1/4 του βιβλίου του "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ"!
Η λατρεία του και ο θαυμασμός του για τον Μασόνο Σιωνιστή Breivik δεν κρύβονται!
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!9
Όχι μόνο λέει ο ίδιος πως δεν είναι εθνικοσοσιαλιστής αλλά πιστεύει ότι ο εθνικοσοσιαλισμός έχει πεθάνει! 
Επίσης ισχυρίζεται ότι οι Εβραίοι δεν είναι εχθροί του και πως ο ίδιος δεν είναι αντισημίτης!
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!0Θρασύτατος, ισχυρίζεται ότι ιδεολογικά είναι πιο κοντά με την Κομμουνιστική κυβέρνηση της Κίνας!
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!11Είχαμε δει τον Μπρέιβικ ενώ τα ΜΜΕ τον βαφτίζανε "ναζί" να κάνει κομμουνιστικές γροθιές, τώρα βλέπουμε τον Brenton Harrison Tarrant να δηλώνει ιδεαλογικά κομμουνιστής καθότι αυτό είναι στην ουσία το πολίτευμα της Κίνας!
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!12
Φυσικά ζήτησε τις ευλογίες των Μασόνων Ναϊτών Ιπποτών του Ναού του Σολομώντα και φυσικά τις πήρε όπως ο ίδιος ισχυρίζεται!Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!14
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!13
Φυσικά ως μασόνοι οι Ναίτες Ιππότες λάτρευαν τον Τραγόμορφο Μπαφομέτ!
Οι Ναΐτες Ιππότες είναι ένα διεθνές Τεκτονικό Τάγμα επηρεασμένο από το ιστορικό Τάγμα των Ιπποτών του Ναού και στενά συνδεδεμένο με τον Ελευθεροτεκτονισμό.
Στα μέσα του 17ου αιώνα Ελευθεροτέκτονες άρχισαν να ενσωματώνουν σύμβολα και παραδόσεις του μεσαιωνικού τάγματος των ''Ιπποτών του Ναού''.
Όπως σε όλες τις Τεκτονικές οργανώσεις, για να γίνει κάποιος μέλος του Τάγματος πρέπει να έχει υγιείς ηθικές αξίες, η φήμη του να είναι υποδειγματική και να πιστεύει στο ''Υπέρτατο Όν τον Μ.Α.Τ.Σ.''.
Αυτοί εφηύραν την πιστωτική επιστολή. Αν ένας ταξιδιώτης πλήρωνε τα χρήματα στο ιπποτικό κτήμα της περιοχής του μπορούσε να πάρει το ισότιμο ποσό χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από ένα άλλο ιπποτικό δίκτυο χωρίς να διακινδυνεύσει να τον κλέψουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Τέτοιου είδους δραστηριότητες, μαζί με τους φόρους επί των οικονομικών συναλλαγών, μεταμόρφωσαν τους ιππότες σε τραπεζίτες. Έτσι έφτασαν μέχρι να φυλάσσουν τα ταμεία του γαλλικού κράτους.
Σύμφωνα με ερευνητές, η Γαλλία αντιμετώπισε μια πολύ σοβαρή οικονομική κρίση και ο Φίλιππος ο Ωραίος αποφάσισε να κατηγορήσει τους Ναΐτες ως αιρετικούς προκειμένου να δημεύσει τα υπάρχοντά τους. Μεταξύ των κατηγοριών ήταν και το ότι οι Ναΐτες λάτρευαν ένα είδωλο, το οποίο περιέγραφαν σαν κρανίο ή σαν το πρόσωπο ενός γενειοφόρου, γνωστού ως Μπαφομέτ.
Ο ίδιος ο μεγαλομασόνς ο Άλμπερτ Πάικ αναφέρει την ιστορία τους στο βιβλίο του Morals and Dogma που θα το βρείτε εδώ σε pdf:  https://www.resist.com/Onlinebooks/Pike-MoralsAndDogma.pdf

Επίσης σε ερώτηση για το εαν ανήκει στην Μόσαντ είπε πως ο ίδιος δεν ανήκει αλλά αν παρουσιαστεί μετέπειτα κάποιος που ανήκει αυτό είναι κάτι καλό!
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!15
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!222Το όπλο του Brenton Harrison Tarrant επάνω έχει γραμμένα ονόματα άσχετα με εθνικοσοσιαλισμό! Ούτε ντεγκρέλ, ούτε Χίτλερ!
Αντιθέτως είχε ονόματα "σύγχρονων ηρώων" των ουκρανών (ψευτοναζί) Σιωνιστών!!!!
Όλοι οι Εθνικοσοσιαλιστές σε παγκόσμια κλίμακα, απορρίπτουμε όσους Ουκρανούς ψευτο-εθνικιστές προσκυνάνε τον διεθνή Σιωνισμό, τον Soros, τη CIA, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, την Μόσαντ!
Οι Φιλοδυτικοί Ουκρανοί ΔΕΝ είναι εθνικοσοσιαλιστές γιατι πολύ απλά δεν είναι καν Φυλετιστές! Σε καμία περίπτωση Εθνικοσοσιαλιστές δεν θα μπορούσαν να υμνούν τον ιουδαιο-μπαντερισμό!Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!33
Τα υπόλοιπα για τα της Ουκρανίας θα τα πεί το βίντεο παρακάτω για εμάς!
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!16Το επίσης περίεργο είναι πως ο δράστης ισχυρίστηκε ότι δήθεν πραγματοποίησε μια Σταυροφορία Χριστιανική ενώ ο ίδιος ούτε στη τσάντα ούτε στο όπλο του είχε κανέναν σταυρό ή χριστιανικό σύμβολο!
Αντιθέτως είχε παγανιστικά σύμβολα όπως ο ρούνος στο όπλο του και το σύμβολο του μάυρου ήλιου στη τσάντα του!
Υπενθυμίζουμε ότι, μανία με τη λατρεία του μαύρου ήλιου είχε ο Χάινριχ Χίμλερ τον οποίον ο Χίτλερ κορόιδευε για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Μόνο ο Χάινριχ Χίμλερ χρησιμοποιούσε το σύμβολο αυτό στις αποκρυφιστικές τελετές του στο δικό του κάστρο στο βελφεσμπουργκ.
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!17
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
Οι μασόνοι Ιησουίτες και αυτοί έκαναν επικλήσεις στον μαύρο ήλιο. Τυχαίο;;Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!18
Οι Ιησουίτες ως αρχηγό τους έχουν κάποιον επονομαζόμενο ώς Μαύρο Πάπα!
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!1111
Ο Αρχιτέκτονας του Γ' Ράιχ, Albert Speer, έγραψε στα απομνημονεύματα του ότι ο Χίτλερ ποτέ δεν συμπάθησε τους μυστικισμούς του Χίμλερ.
Κατά τον Albert Speer , ο ίδιος ο Χίτλερ είπε:
"Τι ανοησίες! Επιτέλους φτάσαμε σε μια εποχή που έχει αφήσει όλους τους μυστικισμούς πίσω και αυτός θέλει να ξαναρχίσει πάλι απο την αρχή...
Δεν θέλω να ούτε να το σκέφτομαι οτι μπορεί κάποια μέρα να καταλήξω ένας άγιος των SS. Θα προτιμούσα να γυρίσω πίσω στον τάφο μου! "
— Adolf Hitler quoted in Albert Speer's Inside the Third Reich
Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος!
ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: https://katohika.gr/
Στο 6:53 βλέπουμε πως υπάρχει ήδη ένας γεμάτος γεμιστήρα στο πάτωμα από πριν μπει ο δράστης μέσα στο τζαμί! Ήταν λοιπόν εκεί και τον περίμενε από πριν καν εισβάλλει!!!
Στο 8.32 που σκύβει και παίρνει τον γεμιστήρα και συνεχίζει να πυροβολεί ….!
Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!335Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!3355Ερώτηση… Τόσοι μουσουλμάνοι που συνήθως κοιτάνε πάντα κάτω, δεν είδε κανείς τον γεμιστήρα;;;

Όλο αυτό το show, είχε σαν σκοπό την αθώση του σιωνισμού(στοχοποιώντας ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο που αντιστοιχεί σε πάνω απο 1,5 δις ανθρώπων) αλλά και την δαιμονοποίηση του πραγματικού Εθνικοσοσιαλισμού ! Παρόμοια προσπάθεια γίνεται στην Ουκρανία όπου ο θείος Τζόρτζ Σόρος, η CIA αλλά και η Μόσαντ χρηματοδοτούν έναν Σιωνισμό που απλά τον έντυσαν με Εθνικοσοσιαλιστικό μανδύα.

Μας φυτεύουν τύψεις και ενοχοποίηση για το ότι είμαστε  λευκοί! Και με συμβάντα όπως του Μπρέιβικ και του Ταράνττο καταφέρνουν πολύ καλα! 

Και οι δυο τους ήταν μασονοκινούμενοι και προσκείμενοι στον Σιωνισμό κάνοντας αποτρόπαια εγκλήματα , μιλούσαν συνεχώς για λευκή υπεροχή!!!!

(Κόλπο δαιμονοποίσης του Εθνικοσοσιαλισμού)

Ένας ακόμα στόχος είναι να απαγορεύσουν την νόμιμη οπλοκατοχή γι αυτό το λόγο σκηνοθετούν πολλά ψεύτικα σκηνοθετημένα συμβάντα με δήθεν ψυχοπαθείς που εισβάλλουν σε σχολεία και διάφορα άλλα μέρη και εκτελούν κόσμο! Έτσι οι νεοταξίτες πλέον έχουν κάθε αφορμή να καταργήσουν νόμους υπέρ της οπλοκατοχής σε διάφορες χώρες ουτοσώστε όταν χρειαστεί να πολεμήσει ο κόσμος την Νέα Τάξη στη πράξη να είναι εντελώς αφοπλισμένος!

Επίσης έψαχναν αιτία να φιμώσουν εντελώς το Facebook ! Ολα τα ΜΜΕ μεταδίδουν σήμερα πως υπάρχει νομικό κενό στο Facebook και κατηγορούν τον ίδιο τον νεοταξίτη ιδρυτή του,Ζούγκεμπεργκ, πως αφήνει να διαδίδονται ακραίες ιδεολογίες και πως επέτρεψε τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας να κάνει "ακροδεξιά" προπαγάνδα!

Συνεπώς με την live μετάδοση του φιλοϊσραηλίτη πράκτορα, το Facebook πλέον βρήκε λόγο να γίνει ακόμα πιο καταπιεστικό σε κάθε είδους εθνικιστική ανάρτηση από εδώ και πέρα! 

Ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας ομολογεί πως ζήτησε και πήρε ευλογίες από Μασόνους - Ήταν θαυμαστής του Σιωνιστή Μπρέιβικ!111
Για όσους εξακολουθούν να υποστηρίζουν τις πράξεις του συγκεκριμένου φιλοϊσραηλίτη πράκτορα και υμνητή μασόνων, Μπρέντον Χάρισον Τάραντ , τους παραθέτουμε τις δηλώσεις του πάντα επίκαιρου εθνικοσοσιαλιστή, Χέρμαν Γκαίρινγκ, σχετικά με παρόμοια φαινόμενα που παρατηρούμε σήμερα γύρω μας:
«Φυσικά υπάρχουν πάντα άνθρωποι που αντιπροσωπεύουν έναν τύπο προβοκάτοραπου έχουν έρθει σε εμάς, επειδή φαντάζονται τον εθνικοσοσιαλισμό να είναι κάτι άλλο από ό,τι είναι, που έχουν φανταστικά και μπερδεμένα σχέδια. Τέτοιες υπερβολές μπορούν να βλάψουν το κίνημά μας, δεδομένου ότι κάνουν το κίνημα να φαίνεται γελοίο, και η γελοιότητα είναι πάντα κάτι πιο επιβλαβές.»
Hermann Göring in a 1935 speech, Positives Christentum, 3 Nov. 1935, [cited from Richard Steigmann-Gall's The Holy Reich]


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2JA2jKr
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου