Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Οχι Ολγα προληπτικη προσαγωγη ειναι παντα ΧΟΥΝΤΑ και οχι προστασια !


Η αστυνομια σκεψης θα ειναι παντα καθεστων χουντας Ολγα οσο και να θες να δουλευεις το κοπαδι !
Η στερηση ελευθεριας του λογου η οποια γινεται η αιτια να αποφασιζεις ποιος θα κανει η δεν θα κανει κατι λες και εισαι μπατσος στο minority report δεν ειναι δημοκρατια Ολγα !

Εισαι Ολγα η απολυτη νεο ταξικη μαριονετα , αν θες να μην βαραει αυτος που κραταει την σημαια τους γυρω του μην του κανεις προληπτικη προσαγωγη αλλα τσουβαλιασε τον στρατο που εχετε φτιαξει απο δηθεν αναρχικους και αντιεξουσιαστες …αυτους που μεχρι προχθες ηταν παντα εκει με τα ροπαλα και τις κοκκινες σημαιες να φυλανε αλλες εκδηλωσεις ..!

Τσουβαλιαστε τον δηθεν αυτονομο Ρουβικωνα ..που κυκλοφορει σαν Ζορρο τιμωρος σε κατα επιλογη κριτηριου ηθικα θεματα !!

Το να σπαταλησεις τον χρονο σε οποιονδηποτε ανθρωπο επειδη εσυ εκρινες οτι οι δηλωσεις του ειναι μια μελοντικη πραξη βιας ειναι απλα ΑΡΡΩΣΤΟ … ειναι καθεστωτικη σχιζοφρενεια …!

Οσο για τις δικογραφιες που λες και δουλευεις τον Ελληνα πολιτη , σου μιλαει ο κατα εξοχην ανθρωπος που τον δειξατε με το δαχτυλο για να δικαιολογησετε το σττυλιαρι που εριξαν τα ματ σε γονεις και παιδια στο συλλαλητηριο της αθηνας … η γελιοτητα σας εχει ξεπερασει καθε οριο … ειναι παγκομια ντροπη να δειχνετε αυτη την εικονα στον κοσμο … !

Ειναι απυθμενα ηλιθιο να θελεις Ολγα να πιστεψει ο Ελληνας οτι η αστυνομια περιμενει τους χρηστες του διαδικτυου να ανακοινωσουν τα σχεδια τους ονλινε … να ανακοινωσουν οτι θα κανουν επανασταση και εσυ με βαση αυτη την δηλωση να σχηματισεις την αποψη οτι ενας ανθρωπος ειναι εγκληματιας !

Και εγω Ολγα οταν θυμωνω λεω θα σας γ@Μησω ολους ..αν με συλλαβεις ομως για ποσα πηδηματα θα με κατηγορησεις ..για πολλα ; για ενα ; για κανενα; …

Ελεος με την ανικανοτητα σας , προσπαθειτε να δικαιολογειθητε και ο πηχης δεν παει αλλο κατω επιασε γη η ξευτιλα !

Δεν υπαρχει καμια δημοκρατια στο σεκφθεικες να κανεις κατι παρανομο αρα σε συλλαμβανω … δεν υπαρχει κανενα δικαιωμα μεσα στην δημοκρατια στην απαγορευση της σκεψης .. και Κυρια μου … δεν ειστε ουτε ικανη να γνωριζεται αν μια δηλωση στο ιντερνετ την εκανε ο πραγματικος χρηστης του λογαριασμου η καποιο πληρωμενο τρολ σας ..τι μαλακιες λετε στον Λαο;

Με ποιον τροπο γνωριζετε οτι καποιος εκανε μια δηλωση η δεν εχει δεχθει χακινγκ ο λογαριασμος του στο κατω κατω ;…να δηλαδη φτασουμε στην γελειοτητα οτι τελικα διαβαζετε το ιντερνετ για να μας προστατεψετε …πως γνωριζετε ποιος εκανε την δηλωση η οχι ;..αν μας πειτε οτι ο ελεγχος ειναι και σε σημειο απολυτης γνωσης οτι δεν εχει γινει χακινγκ στο λογαριασμο να το παμε σε αλλο επιπεδο παρακολουθησεις ..που δεν νομιζω οτι και αυτο ανηκει στην δημοκρατια …!!

Και κλεινω με το απλο της προπαγανδας και της δημιουργιας εντυπωσεων που το ροζουλι κομμα σας ειναι μανουλα..εσεις λετε γνωριζεται ..εμεις πως μπορουμε να γνωριζουμε αν αυτες τις δηλωσεις δηθεν βιας και αναταραχης δεν τις κανουν δικα σας εμισθα τρολ με ψευτικους λογαριασμους ωστε με αυτο τον τροπο να εχετε την δικαιολογια της οποιας βιας …Κυρια Ολγα μου ;

Μην απαντησετε οτι δεν εχετε εμισθα τρολ στα κοινωνικα δικτυα δεν θα μπορειτε να το μαζεψετε μετα …αρα ..εμεις πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι Κυρια Ολγα οτι …η χουντα σας δεν εχει φτασει και ξεπερασει τεχνασματα του φασισμου στα καλυτερα του ;…

Εδω ειναι το βιντεο που προσπαθει αριστερο σαιτ να μαζεψει της χθεσινες δηλωσεις ..οτι δηθεν δεν ειπατε οτι μας παρακολουθειτε κοκ…αμαζευτο ειναι Ολγα ..οπως αμαζευτη ειναι και η αλαζονια σας… θελει χαρακτηρα ο ανθρωπος να μπορει να διαχειριστει σωστα την εξουσια …και παιδεια αλλα λεμε τωρα!



Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σας αλλα απο την Ημερα που με δειξατε με το δαχτυλο οτι ειμαι ο υπευθυνος που ριξατε τα ληγμενα χημικα σε παιδακια και δειρατε τους γονεις τους … για μενα κυρια μου ειστε απλα αστεια μεχρι δακρυων!

Ασε που ειναι ανεπανορθωτη προσβολη για μενα που μου κολησατε την ρετσινια οτι ηθελα να μπω στην βουλη αλλα δεν τα καταφερα…αφου βεβαια πρωτα το δηλωσα ονλινε και εδωσα και χαρτες για να γινει ..ΟΝΛΙΝΕ!!… Οταν θα θελησω να μπω θα μπω και δεν θα σας το γραψω στο διαδικτυο ..οπως οποιος θελησει να κανει κατι πραγματικα δεν θα σας το γραψει στο διαδικτυο .. κυρια Gerominory report της πλακας!

Starnger..


katohika

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2Tn71zx
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου