Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Για να δούμε αν αντέχετε μερικές βασικές αλήθειες:


Για να δούμε αν αντέχετε μερικές βασικές αλήθειες:

1) Κανένας δημόσιος άρχοντας δεν υλοποιεί έργο χωρίς προσωπικό κέρδος
2) Κανένας πολιτικός δεν έχει μέλλον αν δεν "χαϊδεύει" έστω μία συντεχνία / κοινωνική ομάδα (αγρότες, εργάτες, δημόσιους υπαλλήλους, ένστολους κλπ.)
3) Οι κυβερνήσεις είναι τόσο βραχύβιες που δεν έχει νόημα ο σχεδιασμός
4) Οι περισσότεροι πολιτικοί νοιάζονται περισσότερο για την διαχείριση της εικόνας τους - σε μία κρίση - παρά για τη διαχείριση της κρίσης
5) Τα ψέμματα και οι δηλώσεις πολιτικών "αντρών" δεν έχουν καμία αξία την αμέσως επόμενη μέρα, ενώ θεωρείται αυτονόητο ότι μπορούν να αναιρεθούν πλήρως χωρίς πολιτικό κόστος αρκεί να περάσει ικανός (πολιτικός) χρόνος - δηλαδή 6 μήνες.
6) Μεγαλύτερη ζημιά έκαναν πολιτικοί που δεν έκαναν απολύτως τίποτα, από αυτούς που έκαναν λάθη
7) Οι πολιτικοί μας, έχουν μια άτυπη εσωτερική ιεραρχία που αντικατοπτρίζεται στο αντίπαλο κόμμα με τον αντίστοιχα ιεραρχικά κατάλληλο "αντίπαλο" στα πάνελ των τηλεοράσεων - και σε αυτό συμφωνούν όλα τα κόμματα. Μόνο σε αυτό!
8) Είναι πλέον ευρέως αποδεκτό ότι οι πολιτικοί μας πράττουν ανάλογα με το τι θέλει ο λαός και όχι με το τι πιστεύουν οι ίδιοι ως σωστό.
9) Η εξωτερική εμφάνιση ενός ή μιας πολιτικού, βαρύνει περισσότερο από τη μόρφωσή του/της.
10) Εάν "εκλέγονταν" 300 βουλευτές με τυχαία κλήρωση, θα είχαμε καλύτερη, πιο αντιπροσωπευτική και ίσως πιο τίμια εκπροσώπηση
11) μπόνους αλήθεια: οι περισσότεροι που θα διαβάσετε αυτό, θα συμφωνήσετε κουνώντας το κεφάλι ή μειδιώντας πικρά, αλλά δεν θα μπείτε στον κόπο να αλλάξετε απολύτως τίποτα στον τρόπο επιλογής κόμματος ή πολιτικού στις επόμενες εκλογές.


John Zolotas

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2EQk2sj
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου