Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Η συνέντευξη που «παίχθηκε» στο Πανελλήνιο και η λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε


Εκεί κρύβεται ο Διάβολος: Στις λεπτομέρειες...
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Στις 25. Φεβρουαρίου είχαμε γράψει με κεφαλαία γράμματα για την Μακεδονία:

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ «ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ BBC ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Διά του λόγου το ασφαλές θυμηθείτε ΕΔΩ!

Σε μία συνέντευξη στον δημοσιογράφο, Νίκο Παπαχελά, που πέρασε στα ψιλά γράμματα, ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Νίκολα Ντιμιτρόφ, με τρόπο κουτοπόνηρο και πολιτικάντικο, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Ζω και αναπνέω με τη συμφωνία των Πρεσπών εδώ και μήνες… Επίσης μερικές φορές τη βλέπω στα όνειρά μου. Έτσι βλέπω ολοζώντανο το άρθρο 4, παράγραφος 3 της συμφωνίας, που λέει ότι συμφωνήσαμε να μην παρεμβαίνουμε στις εσωτερικές υποθέσεις του άλλου. Το άρθρο του BBC και τα ζητήματα που ήγειρε είναι κάτι για τον ελληνικό εσωτερικό πολιτικό διάλογο, ίσως είναι ζήτημα διεθνών υποχρεώσεων».

Όπως δηλαδή σας γράψαμε: Τα Σκόπια ΔΕΝ θα παρέμβουν για «μακεδονική εθνική μειονότητα» και άρα εδάφη στην Ελλάδα.

Αυτοί που θα παρέμβουν θα είναι πολίτες της χώρας, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως «εθνικά μακεδόνες», εγείροντας θέματα δήθεν περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τα οποία όπως
προσέθεσε , με υποχθόνιο τρόπο, στην κουβέντα ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ, εντάσσονται στο πλαίσιο υποτιθέμενων διεθνών υποχρεώσεων της Ελλάδας.




Σε αυτή την κατεύθυνση μοιράστηκαν φυλλάδια που κάνουν λόγο για αυτονομία της Μακεδονίας από «άγνωστους κύκλους» στην Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, το προβοκατόρικο και ανορθόγραφο φυλλάδιο που διακινούν ύποπτοι κύκλοι σε χωριά της Φλώρινας και των Σερρών γράφει «ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ». Ακόμη γράφει και «μπράκα Μακεντόνσκι», δηλαδή «αδέλφια Μακεδόνες».

Τα σχόλια δικά σας:




ΦΩΤΟ: pexels.com


el.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2HfK89N
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου