Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Άρχισαν τα όργανα, απόρροια της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών


Άρχισαν τα όργανα, απόρροια της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών

Γράφει ο Θεοφάνης Θ. Γκατζής
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού

Στις 27 Φεβρουαρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Βεργίνατηλεόρασης μεταδόθηκε η είδηση ότι σε μερικά χωριά της Δυτικής Μακεδονίας (Ξινό Νερό και Μελίτη Φλώρινας) οι κάτοικοι παρατήρησαν καρφωμένα στις εξώπορτες των σπιτιών τους φυλλάδια που ανέγραφαν, στα σλάβικα και...

στα ελληνικά, "Αυτονομία της Μακεδονίας''. Αποστολέας ήταν το VMRO OBEDINETA που ήταν παλιά επαναστατική πολιτική οργάνωση των κομιτατζήδων που επεδίωκαν αρχικά την ανεξαρτησία της Μακεδονίας και τον εκσλαβισμό των κατοίκων της, ώστε να ενσωματωθούν μεταγενέστερα στη Βουλγαρία. Πολιτικοί απόγονοι αυτών είναι η σημερινή αντιπολίτευση των Σκοπίων, που ήταν στην εξουσία από το 2006 έως το 2016.

Επιβεβαιώνονται λοιπόν όλοι εκείνοι που θεωρούν ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι άκρως επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα καθότι, μεταξύ άλλων συνεπειών, αναζωπυρώνει και τις αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπιανών. Τέλος, επιβάλλεται όλοι οι Πιεριείς να λάβουμε μέρος στο συλλαλητήριο, για τη Μακεδονία, που διοργανώνει η Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης την Κυριακή 10/3/19στις 17:30μμ στην πλατεία Ελευθερίας.


ΠΗΓΗ


Δείτε επίσης: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Κυριακή 10 Μαρτίου στις 17:30 στην πλατεία Ελευθερίας

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2EEbAew
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου