Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Παράδεισος των εισαγόμενων εγκληματιών η χώρα μας. Τρόμος και φόβος για τους Έλληνες πολίτες και τεράστιο δημοσιονομικό κόστος


Γράφει ο Πέτρος Καράκης

Παράδεισος των εισαγόμενων εγκληματιών έχει γίνει η χώρα μας, όπου η ανοχή στο έγκλημα και την παραβατικότητα αποτελεί πολιτική επιλογή της ΠΦΑ η οποία έχει μπλέξει την "αριστεροσύνη", με την μπαχαλο- δημοκρατία και την απόλυτη ασυδοσία. Τεράστια πλήθη εγκληματιών από όλο τον κόσμο συρρέουν μαζικά στη χώρα μας. Γνωρίζουν καλά ότι, η ισχύουσα εδώ νομοθεσία και πρακτική είναι εξωφρενικά ελαστικές, έτσι που σε περίπτωση σύλληψής τους οι ποινές είναι ασήμαντες, με βέβαιη προοπτική τη σύντομη αποφυλάκισή τους.
Αντί οι εισαγόμενοι εγκληματίες, που παριστάνουν τους δήθεν πρόσφυγες, να μεταφέρονται αυτόματα στην χώρα προέλευσής τους για να δικαστούν εκεί, το "ανθρωπιστικό" ελληνικό αριστερο-μπαχαλο- καθεστώς, όταν και αν συλληφθούν, τους δικάζει, τους καταδικάζει και πολύ σύντομα τους αφήνει ελεύθερους για να συνεχίσουν το "θεάρεστο" έργο τους.
Αποτέλεσμα : τρόμος και φόβος έχει κυριεύσει όλη την χώρα και ειδικότερα την Αθήνα, από τη δράση των εγκληματικών συμμοριών που στην πλειοψηφία τους είναι παράνομοι μετανάστες και δήθεν πρόσφυγες.
Τεράστιο δημοσιονομικό κόστος για το ελληνικό κράτος και τους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες
Το κόστος για την αστυνόμευση, τις δικαστικές διαδικασίες, τη φυλάκιση, τη σίτιση, την περίθαλψη των εισαγόμενων εγκληματιών είναι τεράστιο. Οι θηριώδεις σχετικές δαπάνες των πολλών δισ., προφανώς περικόπτονται από μισθούς, συντάξεις, επιδόματα των ταλαίπωρων "ιθαγενών" Ελλήνων, αν ληφθεί υπόψη ότι, είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ένα αστρονομικού ύψους πλεόνασμα στον κρατικό προϋπολογισμό της τάξης του 3,5% ετησίως.
Αν επισκεφτεί κανείς ένα αστυνομικό τμήμα της Αθήνας, θα δει έκπληκτος πολυάριθμους "εισαγόμενους" να περιμένουν να τους διαχειριστούν οι ελάχιστοι αστυνομικοί που κάθιδροι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με άθλιες συνθήκες υποδομών.Και όλες οι φυλακές έχουν ξεχειλίσει από παράνομους μετανάστες και δήθεν πρόσφυγες.
Όσο για τα ελληνικά νοσοκομεία, είναι γεμάτα από μετανάστες και δήθεν πρόσφυγες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έρχονται συστηματικά στη χώρα μας, αφού γνωρίζουν ότι εδώ είναι η μοναδική περίπτωση διεθνώς όπου θα έχουν δωρεάν περίθαλψη.
Την ίδια ώρα, Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες δυσκολεύονται να βρουν θέση στα νοσοκομεία που συντηρούν με τις φορολογικές και ασφαλιστικές τους εισφορές.Το ίδιο είναι γνωστό ότι συμβαίνει και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς όπου οι μετανάστες και πρόσφυγες προηγούνται των "ιθαγενών" Ελλήνων, ανεξάρτητα αν οι τελευταίοι είναι εκείνοι που έχουν συνεισφέρει οικονομικά στη δημιουργία και την συντήρησή των δημόσιων αυτών φορέων.Ζούμε ένα θέατρο του παράλογου και μιας ανθελληνικής ροζέ-αριστερής ιδεολοψίας.


ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2VHQlzu
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου