Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Μην το αφήσεις για αύριο.


Μην το αφήσεις για αύριο.

Dimitris Nomikos

Θα σου γίνω κουραστικός. Όταν αυτό συμβεί, σε παρακαλώ μην αποστρέψεις το βλέμμα σου από εμένα. Ίσως να μην συγχρονιζόμαστε, και οι κώδικές μας να είναι διαφορετικοί, αλλά αυτό ποτέ δεν πειράζει. Παράλληλοι ήταν πάντα οι δρόμοι μας και σε διαφορετικά εδάφη τα πόδια μας πατούνε.
Ξέρω μόνο ότι νοιάζομαι για σένα, και ότι νοιάζεσαι για μένα, όσο και αν κάποιες στιγμές μας σκεπάζει το πέπλο του θυμού. Έχε στο νου σου ότι ακόμα και μέσα στην αγάπη χωράνε οι εκρήξεις, γιατί γνωρίζω ότι αύριο θα σου χαμογελάσω και θα μου χαμογελάσεις και εσύ πάλι πλατιά. Αναγνωρίζω ότι στη μετάφραση είναι το πρόβλημά μας και όχι στα ουσιώδη.
Θα έρθει και η στιγμή, που δεν θα ειδωθούμε για χρόνο μεγάλο. Άσε με να σου μιλήσω τώρα που είμαστε μαζί, έστω και αν δεν δώσεις σημασία σε ότι και να λέω. Αύριο, ίσως να μην είναι εύκολη η ομιλία, ή να μην υπάρχουν εύκαιρα αυτιά για να ακούσουν. Σήμερα, δώσε χώρο από το χώρο σου και χρόνο από το χρόνο σου ώστε να μην μείνουν ανείπωτα τα λόγια. Πρόλαβέ με πριν γίνω μια φωτογραφία σε ένα κάδρο.
Μην το αφήσεις για αύριο. Υπάρχουν φορές που το αύριο δεν έρχεται ποτέ. Αυτήν την κουβέντα που την σιγοπασπατεύεις στα χείλη σου, ξεστόμισε την να πάρει, τώρα που υπάρχουν τα αυτιά για να την ακούσουν. Όλοι την έχουν ανάγκη όσο και αν το παίζουν σκληροί προκειμένου να καλύψουν την ευαισθησία τους. Μια λέξη είναι αυτή που χρειάζεται να ακούει όλη η ανθρωπότητα, και ας μην αλληλεπιδράσουμε μεταξύ μας σε τίποτα άλλο.
Μια λέξη που θέλω τόσο πολύ να την ακούω, αλλά που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη να μάθω να την εκφράζω και να στη λέω εγώ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ
Αυτό το κείμενο, μπορεί να το έχει γράψει ένα μωρό στους γονείς του, ένας ηλικιωμένος στα παιδιά του, ένας έφηβος στους δικούς του, ένας γονέας στο παιδί του, ένας εραστής στην ερωμένη του, δυο φίλοι μεταξύ τους, και όλοι οι άνθρωποι που σχετίζονται συναισθηματικά μεταξύ τους.

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2TJCbB8
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου