Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ «υφαρπάζουν» ελληνικά εδάφη και το… ανακοινώνουν σε χωριά και πόλεις – Ιδού ο ΧΑΡΤΗΣ με τις «ευλογίες» της Ευρώπης και του Ο.Η.Ε. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΩΡΙΑ στην Θράκη, και ΣΛΑΒΙΚΑ στην Μακεδονία – Όλα αυτά ΞΕΚΑΘΑΡΑ μπροστά στα μάτια μας, παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν προλαβαίνουμε να γράφουμε αρνητικές ειδήσεις, οι οποίες αφορούν τα εθνικά θέματα της χώρας, σε έναν «εφιάλτη» που τελειωμό δεν έχει.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Διαλέξεις με θέμα «Δίγλωσση εκπαίδευση: ζήτημα μειονότητας – διγλωσσία στην Τουρκική / Μουσουλμανική εκπαίδευση μειονοτήτων και διαφορετικές προσεγγίσεις στον κόσμο – προβλήματα και πιθανές λύσεις», διοργάνωσαν τουρκικά σωματεία, σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η «τουρκική μειονότητα», όπως αναφέρουν, στην «δυτική Θράκη».
ΣΤΟΧΟΣ: Η σταδιακή «απεμπλοκή» της ελεύθερης Θράκης από την Ελλάδα.
Σε αυτή την κατεύθυνση, βαρύνουσας σημασίας θεωρείται η παρουσία, σε αυτές τις διαλέξεις, του ειδικού εισηγητή του ΟΗΕ για τα μειονοτικά θέματα.
Το «παρών» από την κυβέρνηση έδωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά.
«Κύρος» Ευρωπαϊκής Ένωσης στις εκδηλώσεις έδωσε η FUEN-Federal Union of European Nationalities (Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων), η οποία τελευταία κινητοποιείται όλο και συχνότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα σε σχέση με την μειονότητα της Θράκης, η οποία ωστόσο δεν είναι «τουρκική», αλλά, βάσει της Συνθήκης της Λωζάννης, «μουσουλμανική» (Πομάκοι, Ρομά, «μαύροι» Έλληνες, τουρκόφρονες).
Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο έχει σκοτεινούς σκοπούς.
«Τα αποτελέσματα και οι συστάσεις του εργαστηρίου και της διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών και εμπειρογνωμόνων για τη δίγλωσση εκπαίδευση θα υποβληθούν στις ελληνικές αρχές», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους οι τουρκικές οργανώσεις.
Πρόκειται για τις:
  • Federation of Western Thrace Turks (ABTTF)
  • Western Thrace Minority University Graduates Association (BTAYTD)
  •  Culture and Education Foundation of Western Thrace Minority (PEKEM),
Δρουν σε συνεργασία με την οργάνωση Federal Union of European Nationalities (FUEN).
Μάλιστα, σύμφωνα με το In.gr, ανήρτησαν και ανακοίνωση η οποία δημοσιεύτηκε μια μέρα μετά τη διάλεξη στην Κομοτηνή, την Ξάνθη και σε αρκετά «χωριά Τούρκων» στην δυτική Θράκη, όπως αναφέρουν. Δεν υπάρχουν χωριά Τούρκων αλλά, ενδεχόμενα, χωριά μουσουλμάνων. Η δήλωση αυτή «κρύβει» προσπάθεια υφαρπαγής ελληνικού εδάφους.
Στις εικόνες που βρήκαμε στον Χρόνο Κομοτηνής δεσπόζει χάρτης που παρουσιάζει την Θράκη «απομονωμένη» στον ελληνικό χάρτη, με πράσινο χρώμα, όπως το χρώμα της σημαίας της δήθεν «ανεξάρτητης Θράκης» που έχουν σχεδιάσει οι Τούρκοι.  
Στο πάνελ των ομιλητών ήταν καλεσμένοι γνωστές «προσωπικότητες» από την Ελλάδα αλλά και εισηγητές από την Τουρκία, την Γερμανία, την Δανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.
Στην διάλεξη μάλιστα δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη σπουδαιότητα της «μητρικής γλώσσας και της δίγλωσσης εκπαίδευσης της τουρκικής κοινότητας της δυτικής Θράκης».
Το σίγουρο είναι ότι Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD), Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρεία Μειονότητας (ΠΕΚΕΜ), «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» υπό την αιγίδα της FUEN – Federal Union of European Nationalities (Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων), διαμορφώνουν ατζέντα πάνω στην μειονοτική εκπαίδευση, με τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ τοπικούς φορείς της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ εκπαίδευσης να μην έχουν γνώμη σε αυτήν.
Δείτε φωτογραφίες με την Θράκη «πράσινη», δηλαδή τουρκική, και το «σύμβολο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω FUEN, να «νομιμοποιεί» την όλη σκευωρία.
Τα ίδια θα κάνουν σύντομα και για την Μακεδονία. Θέλουν να χωρίσουν την Βόρεια Ελλάδα –ΓΙΑ ΑΡΧΗ- σε αυτόνομες περιφέρειες και σε αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιούν Τούρκους και Σκοπιανούς.

xronos.gr

in.gr


Σημαία της Αυτόνομης Κυβέρνησης Δυτικής Θράκης από Wikipedia

in.gr



el.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2TcY7Qa
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου