Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Στην εκπομπή του Κ. Παπαζαφειρίου, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, η Καλλιόπη Σουφλή και ο ανώτατος Δικαστής της Ομογένειας Στυλιανός Μανής, έβγαλαν ..."λαβράκια" για Μάτι, Μαραθώνα, Τσιμεντονήσι, ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και... πολλά "ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ" (βίντεο)



 Προσκεκλημένη για πολλοστή φορά εχθές (2-3-19) στην πολύ δημοφιλή αποκαλυπτική εκπομπή του κ. Κώστα Παπαζαφειρίου και στην φιλόξενη ραδιοσυχνότητα του METROPOLIS 95,5, μου δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσω την επικαιρότητα, τόσο στο τοπικό επίπεδο του Δήμου Μαραθώνα και στα όσα συμβαίνουν στο ΜΑΤΙ και στο ξύπνημα του ΕΦΙΑΛΤΗ του ΤΣΙΜΕΝΤΟΝΗΣΙΟΥ, όσο και να αποκαλύψω τα όσα έχουν σχεδιαστεί από τους περιούσιους, για τον αφανισμό της Πατρίδας μας και της Ορθοδοξίας, μέσα από το ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΝΕΝΦΕΛΝΤ.




Ακούστε το βίντεο που ακολουθεί από το 1.42.00 έως 2.02.30. (κάντε κλικ εδώ)

 


Σας προτείνω να ακούσετε προσεκτικά, και τα όσα αναφέρει ο ανώτατος δικαστικός  κ. Στυλιανός Μανής, ομογενής μας στην Αμερική, σε σχέση με το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ στο ΜΑΤΙ, την πρώην (;;;;;) Αμερικανική Βάση στην Νέα Μάκρη και  με τον αγωγό πετρελαίου που θα περάσει από την χώρα μας, καθώς και στις δηλώσεις του τούρκου υπουργού εξωτερικών. (στο 2.10.00΄), γιατί ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.

 


Προσέξτε και την αναφορά του στα όσα γίνονται τις μέρες αυτές στο Φόρουμ των Δελφών, γιατί… ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ…! 

(κλικ εδώ)

 

Στο 2.16.07, ραδιοφωνική παρέμβαση έκανε και η κ. Κική Κλειαρά στην οποία είχα προηγουμένως αναφερθεί σε σχέση με την φερόμενη προσφυγή της στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βάση της  οποίας όπως είχε δηλώσει στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, θα ανατρεπόταν … «Η Συμφωνία των Πρεσπών»!!!!!!!! (κλικ εδώ)

 

Θυμίζω και αφιερώνω στην κ. Κλειαρά, τα λεχθέντα του Τζώρτζ Όργουελ και να της δηλώσω πως είμαι δημοσιογράφος και ουδέποτε έκανα ... δημόσιες σχέσεις... τις απεχθάνομαι...

 


Στα όσα διαστρεβλωμένα και ψεύδη αναφέρθηκε η εν λόγω κυρία,  θα απαντήσω τα εξής:


 

Στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ και στο tag ΚΙΚΗ ΚΛΕΙΑΡΑ, βρίσκονται αποτυπωμένα και τα βίντεο, και τα όσα έχουν γράψει σχολιαστές  στην σελίδα της, που δηλώνουν για τον παππού της και κυρίως τα όσα η ίδια έχει δηλώσει στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, ότι «η εκδοθείσα απόφαση του Δικαστηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την έχει δικαιώσει και ανατρέπει την Συμφωνία των Πρεσπών»!!!!!!!!

 

Θα συμβούλευα την κ. Κλειαρά, όταν αναφέρεται στο όνομά μου, να προσέχει πολύ, γιατί εκτίθεται και τα στοιχεία, ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ και οι ακροατές και οι αναγνώστες, δεν είναι ηλίθιοι, όπως ίσως φαντάζεται η ίδια...

 


Θα απαντήσω επίσης στην κ. Κλειαρά, ότι με πολλή χαρά θα δεχθώ την μήνυσή της, για να γελάσει μετά ο κάθε πικραμένος, καθότι είναι γνωστόν αφενός μεν, πως μια προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, παίρνει από δυο έως τρια χρόνια για να εκδοθεί και σχεδόν άλλα τόσα χρόνια για να καθαρογραφεί και να αναρτηθεί στον ιστότοπο του Δικαστηρίου, αφετέρου δε, γιατί θα μου δώσει την ευκαιρία να... "ανοίξει το πακέτο" και δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα ...

Όσο για τους αγώνες που ισχυρίζεται πως δίνει για την Μακεδονία... άλλοι δίνουν αγώνες με ανιδιοτέλεια κι άλλοι δίνουν αγώνες και τους εξαργυρώνουν...

 

ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ, κυρία Κλειαρά...

ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ.




ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2ENqnVm
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου