Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Προς Ε.Αχτσιόγλου: «Nτροπή σας, είστε προδότες της πατρίδας... Οι αληθινοί Μακεδόνες θα εκδικηθούν»


«Nτροπή σας, είστε προδότες της πατρίδας. Η προδοσία δεν θα περάσει. Οι αληθινοί Μακεδόνες θα εκδικηθούν» της είπε, με την Ε.Αχτσιόγλου να κοιτά αμήχανα και κάποιους από την παράταξη της να προσπαθούν να απωθήσουν την νεαρή γυναίκα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η υπουργός Εργασίας κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τις αντιδράσεις του κόσμου για τη Συνθήκη των Πρεσπών. Τότε η νεαρή κοπέλα διέκοψε την υπουργό και έκανε λόγο για προδοσία και εκδίκηση της Μακεδονίας.

Νωρίτερα, διαμαρτυρία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποίησαν μέλη της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, στον Λευκό Πύργο, με αφορμή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλήτρια την Εφη Αχτσιόγλου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν τους άφησαν να πλησιάσουν τον χώρο της εκδήλωσης, ενώ φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία και ζήτησαν τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η κ. Αχτσιόγλου ήταν η κεντρική ομιλήτρια σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο «Τα εργασιακά δικαιώματα στη νέα εποχή».



from The Secret Real Truth https://ift.tt/2HePJxa
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου