Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Μπακογιάννης στο Sputnik: Θα μπορούσα να συμφωνήσω και με το διάολο! (βίντεο)


«Η συζήτηση που δυστυχώς έχει μπει και στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου κάποιοι επιχειρούν να ιδεολογικοποιήσουν τα πάντα θεωρώ ότι μας οδηγεί πίσω αντί να μας πηγαίνει μπροστά. 


Άρα, προσωπικά, θα μπορούσα να συμφωνήσω και με το διάολο για το καλό της πόλης μου».




Οποία ταυτότης απόψεων με την μάνα του, με τον ... αδελφό του το Κούλη, με τον Τσίπρα, με τον Θεοδωράκη...
ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ...


Καλλιόπη Σουφλή




Έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ μέσα στα δύο πρώτα χρόνια, υπόσχεται ο Κώστας Μπακογιάννης.

Γιατί τον ανησυχεί η απλή αναλογική και γιατί κατηγορεί την κυβέρνηση για σκοπιμότητα.


«Όλοι κρινόμαστε στην πράξη. Εκεί είναι η ουσία», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης σχολιάζοντας την δικαιολογημένη, όπως είπε, καχυποψία των Αθηναίων, «όταν ακούει υποψήφιους δημάρχους πριν από τις εκλογές».




Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Sputnik, δηλώνει περήφανος για το έργο του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και αριθμεί ως πρώτη προτεραιότητά του εφόσον εκλεγεί δήμαρχος Αθήνας, να επιχειρήσει να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών. Δεσμεύεται μάλιστα για έργα ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ μέσα στα δύο πρώτα χρόνια που θα αφορούν υποδομές της πόλης, οδοστρώματα, πεζοδρόμια, συντήρηση και φύλαξη κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου.



«Εκείνο που με απασχολεί πρώτα και πάνω απ' όλα είναι αυτό που ονομάζουμε Πολιτισμό της Καθημερινότητας. Μια πόλη που όπου ζεις καθημερινά σε πολιτισμένες συνθήκες είναι μια πόλη που αναδεικνύει και τα καλύτερα στοιχεία των δημοτών της. 

Θέλουμε και θα το καταφέρουμε να κάνουμε τις υποδομές τις πόλης περισσότερο λειτουργικές, χρήσιμες και ασφαλείς για τον κάτοικο και τον επισκέπτη».




«Θα μπορούσα να συμφωνήσω και με το διάολο για το καλό της πόλης μου»


Απαντώντας σε ερώτηση αν θεωρεί ότι βρίσκεται ιδεολογικά πιο κοντά με κάποιον από τους συνυποψηφίους του, ο κ. Μπακογιάννης είπε ότι νιώθει κοντά σε όσους αγαπούν την Αθήνα και πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει επιτέλους μια δημοκρατική πόλη.

Ανέφερε ότι η ιδεολογικοποίηση των πάντων οδηγεί πίσω και όχι μπροστά και πως εκείνος θα μπορούσε και με το διάολο να συμφωνήσει για το καλό της Αθήνας.


«Η συζήτηση που δυστυχώς έχει μπει και στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου κάποιοι επιχειρούν να ιδεολογικοποιήσουν τα πάντα θεωρώ ότι μας οδηγεί πίσω αντί να μας πηγαίνει μπροστά.

Άρα, προσωπικά, θα μπορούσα να συμφωνήσω και με το διάολο για το καλό της πόλης μου».


ΕΔΩ Η ΜΗΤΕΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!


 



Πηγή



attikanea

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2TVjcTs
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου