Το εργοστάσιο, αν και αρχικά κατασκευάστηκε για την παραγωγή κυρίως φρέσκου γάλακτος τελικά έφτασε να παράγει γάλα υψηλής παστερίωσης και μακράς διαρκείας, καθώς η ΦΑΓΕ, ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας του, αποφάσισε να εγκαταλείψει την κατηγορία του «φρέσκου».
Έτσι έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με διάφορες εταιρείες για να πωλήσει το σύνολο των ακινήτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισμού που σχετίζονται με την εγκατάσταση του Αμυνταίου.
Η εταιρεία, πάντως, συνεχίζει να έχει επιτυχημένη πορεία στο εξωτερικό την οποία χρωστά στο γιαούρτι, προϊόν που κερδίζει συνεχώς μερίδια αγοράς.
Η εταιρεία σκοπεύει να επικεντρωθεί στο γιαούρτι πρωτίστως και στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της διεθνούς αγοράς, αλλά και στα τυροκομικά.
financialbox.gr
from The Secret Real Truth http://ift.tt/1V4haJL
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου