Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Αποκάλυψη-βόμβα του el.gr: Γιατί εκσυγχρονίζουν την Αφρική – Το μεγάλο παιχνίδι των Ηνωμένων Εθνών και της Κίνας (ΒΙΝΤΕΟ)


Του Γιώργου Φαρμάκη

Τα Ηνωμένα Έθνη, έχουν θέσει έναν πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο, για να είναι… βιώσιμο το μέλλον (SDGs).
Βιώσιμο μέλλον:

Ισότητα
Καταπολέμηση της πείνας
Αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής
Εκτός από τα 3 παραπάνω βήματα, υπάρχει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό:

Η χρήση της τεχνολογίας, μέχρι και στο τελευταίο χωριό του πλανήτη. Δεν θα σχολιάσουμε για τα περί ισότητας, πείνας και κλιματικής αλλαγής. Είναι γνωστό, ότι πίσω από τις όμορφες λέξεις, κρύβονται οι επιδιώξεις σκοτεινών μυαλών.
Για παράδειγμα, μας λένε ότι θέλουν να καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή, αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι για να την καταπολεμήσουν, οι «φωστήρες» της Νέας Τάξης, Θέλουν να….μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Δείτε το βίντεο:


https://youtu.be/oIJ7bl2mbiI

Ας περάσουμε όμως, στο κύριο θέμα του άρθρου μας

Τα Ηνωμένα Έθνη, θέλουν να εκσυγχρονίσουν τεχνολογικά, την Αφρική. Νεαροί μάλιστα, ήδη βρήκαν τον τρόπο η Ερυθραία αλλά και η Αιθιοπία, να μπουν δυναμικά στον χώρο της τεχνολογίας και επιτέλους οι κάτοικοι των χωρών, αν αποκτήσουν πρόσβαση στο Παγκόσμιο Διαδίκτυο.

Καλό θα πει κανείς: Βέβαια είναι καλό οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες. Από πίσω όμως κρύβεται η προσπάθεια της Νέας Τάξης, να… καλωδιώσει μέχρι και το τελευταίο χωριό του πλανήτη, με σκοπό να έχει τον απόλυτο έλεγχο.
Παρατραβηγμένο το σενάριο;

Δεν είναι σενάριο. Ας σκεφτούμε πόσοι και πόσοι άνθρωποι, κάνουν ότι βλέπουν στο διαδίκτυο. Πόσοι άνθρωποι έχουν τις ίδιες συνήθειες και ακολουθούν το ίδιο μοτίβο κάθε μέρα.
Επίσης, αν δεν δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές στην Αφρική, πως θα πάει το 5G (στην Αφρική). Έχει έρθει ήδη στην Δύση;


https://youtu.be/kDKB6dGXlKc

Μαντέψτε ποιοι αναβαθμίζουν την Αφρική

Νεαροί εφευρέτες, ψάχνουν τρόπους να βελτιώσουν τον κόσμο και να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών, για να έχει ένα «βιώσιμο μέλλον» υποτίθεται, η ανθρωπότητα.
Υπάρχουν ΜΚΟ που έχουν αυτή την δράση και που χρησιμοποιούν τα λαμπρά μυαλά των νέων.
Υπάρχουν ακόμα και βραβεία Που διοργανώνουν ΜΚΟ, για τα παιδιά που έχουν καλές ιδέες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που η Νέα Τάξη, μας είπε ότι υπάρχουν.
Δείτε ενδεικτικά, δύο παραδείγματα:

NFTE Climate Change Challenge Winner: Ομάδα από τις ΗΠΑ, κέρδισε βραβείο επειδή κατάφερε να αναπτύξει μια μέθοδο που βοηθάει τους αγρότες, να μετατρέψουν τις φάρμες τους (που επλήγησαν από την κλιματική αλλαγή), σε επικερδείς και βιώσιμες επιχειρήσεις.

Go Daddy Reliable Internet Challenge Winner: Ομάδα που κέρδισε βραβείο, επειδή βρήκε τον τρόπο να «δώσει τα φώτα του Παγκόσμιου διαδικτύου), στην Αιθιοπία αλλά και στην Ερυθραία, όπως διαβάσατε και παραπάνω.

Εκτός από τις «επεμβάσεις» που κάνουν οι ΜΚΟ, στο παιχνίδι έχει μπει δυναμικά και η Κίνα, η οποία προσπαθεί με «νύχια και με δόντια», να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση της Αφρικανικής Ηπείρου.

Το σχέδιο εμπορικής διασύνδεσης της Κίνας με την Ευρώπη και την Αφρική:


https://youtu.be/hr34MB_vyZ4

Οι εμπορικοί δρόμοι της Κίνας, στην Αφρική:


https://youtu.be/k42eqzZWg5A

Εκτός από τα παραπάνω, ακόμα μια δήθεν υπο-ανάπτυκτη χώρα έχει μπει για τα καλά στον χώρο της τεχνολογίας.

Πρόκειται για την Γκάνα, που είχε αναδείξει το el:


https://youtu.be/nqVwtm8m018


https://youtu.be/9YXAJBh0TgE

Διευκρίνιση: Προφανώς είναι πολύ καλό οι Αφρικανοί να αναπτυχθούν και να μην πεινάνε. Στο άρθρο που μόλις διαβάσατε, απλά εξετάσαμε τους λόγους για τους οποίους, οι κύριοι της Νέας Τάξης του καταναγκασμού και του ελέγχου, προσπαθούν να αναβαθμίσουν την Αφρικανική Ήπειρο.
Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε το εξής: Οι άνθρωποι στην Γκάνα για παράδειγμα, προφανώς δουλεύουν πολύ ώστε να καταφέρουν να εξελιχθούν. Στην σύγχρονη υποτίθεται Ελλάδα, δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα αλλά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, που δεν μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές.
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Πληροφορίες: raimoq.com

Πηγή Φωτογραφίας: Pexels.com


el.gr

from The Secret Real Truth http://bit.ly/2BbMMti
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου