Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..


ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..

Πες της ότι τα παιδιά της, που κρυβόταν πίσω από την φούστα της όταν λυγερή και περήφανη περπατούσε στα συντρίμμια της Ιστορίας, θέλουν να την κουρέψουν γουλί και να την κρεμάσουν από το σχοινί του καμπαναριού.

Κάθε φορά που θα τινάζεται το κορμί της να χτυπάει η καμπάνα όχι για αυτήν, αλλά για τα όνειρα που έθαψε με τα ίδια της τα χέρια πριν ακόμα ανδρωθούν.

Πήγαινε πες στην Δικαιοσύνη ότι δεν μπορεί να κρύβεται για πολύ πια. Όσο και να την προστατεύουν οι σωματοφύλακες της ανανδρίας κουτσαίνει από την αριστερή πλευρά και ξεχωρίζει στο πλήθος. Της έμεινε κουσούρι από τότε που έκλεβε από την ζυγαριά και τα' χωνε στις τσέπες της τα δίκια των ερήμην καταδικασμένων.

Τέλος, πήγαινε πες στην Ελευθερία ότι θα την βγάλει καθαρή. Όχι γιατί στάθηκε ως έπρεπε αλλά γιατί οι πέτρες που μας έβαζε να κουβαλάμε στον ανήφορο των Αξιών έγιναν μία-μία, οι τοίχοι του σπιτιού που μέσα κοιμάται η Ελπίδα μας.


Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε ...https://www.facebook.com/EgoTaElegaEseisDenMeAkougate/videos/617805738695180/

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2H8UHvA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου