Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Το τρένο-«αστραπή» που θα οδηγήσει εκατομμύρια ανθρώπων στον παγκόσμιο ηγέτη - ΒΙΝΤΕΟ


Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Υπό κατασκευή το «τρένο-αστραπή», το οποίο θα μεταφέρει εκατομμύρια πολίτες στον Τρίτο Ναό για την στέψη του παγκόσμιου ηγέτη.
Για πρώτη φορά σε περίπου 2.000 χρόνια, από την εποχή του Δεύτερου Ναού στην Ιερουσαλήμ, εκπονήθηκαν σχέδια από την ισραηλινή κυβέρνηση, προκειμένου να κατασκευαστούν ιδανικές υποδομές για τους Εβραίους που θέλουν να κάνουν το υποχρεωτικό προσκύνημα στον Τρίτο Ναό της Ιερουσαλήμ.
Όπως σχολιάζουν, εβραϊκά μέσα ενημέρωσης, «ο Γιαχβέ προστάσει στην Βίβλο τους Εβραίους να προσέρχονται στον Ναό τρεις φορές τον χρόνο».
Ο Τρίτος Ναός θα χρειαστεί λειτουργικές υποδομές, προκειμένου να διευκολύνει την μεταφορά εκατομμυρίων Εβραίων στην Ιερουσαλήμ κατά την διάρκεια και μετά από αυτά τα προσκυνήματα.  
Ο ισραηλινός υπουργός Μεταφορών, Yisroel Katz, σχεδιάζει την επέκταση της σιδηροδρομικής γραμμής από το αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ απευθείας στο Δυτικό Τείχος.
Μάλιστα η τελευταία στάση θα ονομάζεται «Δυτικό Τείχος, Όρος του Ναού», όπου θα αναγερθεί ο Τρίτος Ναός στέψης του παγκόσμιου ηγέτη, του ενσαρκωμένου Γιαχβέ, όπως πιστεύουν οι Εβραίοι.
Σημειώνεται πως στην Ιερουσαλήμ, η Νέα Τάξη επιδιώκει να ανακηρύξει παγκόσμια κυβέρνηση στο πλαίσιο της απόλυτης εφαρμογής της παγκοσμιοποίησης.
Ο Yaakov Hayman, επικεφαλής της Οργάνωσης Φίλων του Ναού σημείωσε πως τα σχέδια του υπουργείου Μεταφορών είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα.
«Περιμένουμε εκατομμύρια Εβραίους στο Όρος του Ναού, πριν ακόμα αναγερθεί ο Τρίτος. Επομένως η μεταφορά προς τον Ναό θα προκαλέσει μποτιλιάρισμα. Πρέπει να ανοίξουμε περισσότερες διόδους προς το Όρος του Ναού», τόνισε, μιλώντας στο Breaking Israel News.
Όπως βλέπετε τα πάντα ετοιμάζονται για την έλευση του παγκόσμιου ηγέτη. Ακόμα και το πώς θα μεταφερθούν εκεί τα εκατομμύρια των ανθρώπων, που δεν θα είναι μόνο Εβραίοι αλλά θα ανήκουν σε όλες τις θρησκείες και τις ιδεολογίες, προκειμένου να υποβάλλουν τα σέβη τους στον «παγκόσμιο βασιλιά».
Η Ιερουσαλήμ θα ζήσει «μεγάλες στιγμές»!
Η κατασκευή του τρένου «express» από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ έχει ξεκινήσει από το 2015. Πλέον η τελευταία στάση του τρένου θα οδηγεί στον Τρίτο Ναό  και τον «Αντίχριστο».
Η ώρα πλησιάζει…












ΠΗΓΗ

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2usrZvY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου