Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ, κυρίες και κύριοι της Δικαιοσύνης και των Πολιτικών Κομμάτων.Δημόσιο αίτημα κατάθεσης για κατ' εξακολούθηση εγκλήματα, που είχαν ως αποτέλεσμα να προξενήσουν ιδιαίτερα μεγάλη ζημιά στο Ελληνικό Δημόσιο.




Όταν κάποιος έχει στα χέρια του ατράνταχτα στοιχεία, για σκάνδαλα που είχαν ως αποτέλεσμα να προξενήσουν τεράστια ζημιά στο ελληνικό δημόσιο και κατ' επέκταση στον Ελληνικό Λαό, κάνει την μόνη ενδεδειγμένη κίνηση.Ζητά από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, να τα καταθέσει, ενώ παράλληλα καλεί και τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση.

Αυτό έκανε για πολλοστή φορά, ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, αφού όλες του οι προηγούμενες καταγγελίες και μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στους Οικονομικούς Εισαγγελείς, "χάθηκαν" σε κάποια συρτάρια, ενώ παρά το γεγονός ότι με δικαστικό επιμελητή είχε και κατα το παρελθόν αποστείλει συνταρακτικά στοιχεία, αρνούνταν να του δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου παραλαβής!!!
Βρε τα ... καλόπαιδα της Εισαγγελίας... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...!
Μήπως να θυμηθούμε και τις καταγγελίες που είχε κάνει ο κ. Χατζησάββας, στην πρώην Οικονομική Επιθερωρήτρια, Ελένη Ράϊκου και η μανδάμ τις ... χαντάκωσε;;;Γέμισαν με σκελετούς οι ντουλάπες της... "δικαιοσύνης" 




Τι πρέπει να κάνει λοιπόν ένας έλληνας πολίτης, που έχει όλα τα στοιχεία της ΑΠΑΤΗΣ και των ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ που έχουν κάνει ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, και ουκ έστι αριθμός ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, όταν η "δικαιοσύνη" κωφεύει,εξυπηρετώντας τα πολιτικά αφεντικά της;;;

Μόνη λύση πλέον, το δημόσιο αίτημα κατάθεσης, προκειμένου το θέμα να λάβει μεγάλες διαστάσεις και δημοσιότητα.

Το ίδιο έγγραφο, πήγε με mail, όπως προκύπτει, και στους αρχηγούς όλων των πολιτικών κομμάτων του Κυνοβουλίου.


Εύχομαι να βγω ψεύτρα και να αντιδράσουν και δικαιοσύνη και πολιτικά κόμματα... πολύ φοβάμαι όμως, πως... το αίτημα του κ. ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, θα το φάει το μαύρο σκοτάδι.
Βλέπετε, είναι τόσα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ιδίως των δυο μεγάλων κομμάτων, αλλά και εισαγγελέων και ανακριτών της δικαιοσύνης, που... για μια ακόμη φορά, η ΑΛΗΘΕΙΑ, θα θαφτεί.

Η μόνη πολιτική ομάδα που μπορεί να αναδείξει το θέμα, είναι πλέον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Θα το πράξει;;;
Ας μην προδικάσω το αποτέλεσμα, αν και είμαι απόλυτα σίγουρη γι αυτό...




Όσο για την Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου και με δεδομένη την προϊστορία, θεωρώ πως ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Έχουν τους τρόπους τους... 


Καλλιόπη Σουφλή 

Διαβάστε την δημόσια καταγγελία του κ. ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.













Πηγή: attikanea.blogspot.gr


from The Secret Real Truth http://ift.tt/2tuLw1A
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου