Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Επιδότηση μελισσοκομίας 2016: Πόσα μελίσσια χρειάζονται, τι χρήματα δίνουν & οι προυποθέσεις

http://ift.tt/1PkDSMAΜια νέα επιδότηση θα τρέξει για το 2016 που σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσει αρκετά χρήματα στους μελισσοκόμος. Πρόκειται για το πρόγραμμα του νέου αγρότη, στο οποίο περιλαμβάνονται και οι μελισσοκόμοι και μπορεί κάποιος να εισπράξει αρκετά χρήματα, για μια δυνατή ώθηση!
Το ποσό που θα δοθεί σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έφτασαν στο blog μας, θα είναι περίπου 17.000 ευρώ και τα μελίσσια που θα πρέπει να έχει ο δικαιούχος ανέρχονται στα 130 σε αριθμό. Εναλλακτικά για όσους θέλουν να εισπράξουν την επιδότηση ως αγρότες (και όχι σαν μελισσοκόμοι) θα πρέπει να δηλώσουν ότι εκμεταλλεύνται τουλάχιστον 17 στρέμματα γής με βρώσιμους καρπούς. Τα κτήματα μπορεί να είναι είτε ιδιόκτητα είτε ενοικιαζόμενα.

Άλλη απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει δηλωθεί ποτέ στο παρελθόν άλλη αγροτική εκμετάλλευση, και γύρω από το όνομα του δικαιούχου να μην υπάρχει άλλη πηγή εσόδων απο αγροτική ενασχόληση.

Ο δικαιούχος πρέπει να μείνει για τουλάχιστον 10 χρόνια στον ίδιο τόπο διαμονής, και αν σπάσει κάποιον από τους όρους θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα πίσω.

Άλλες πληροφορίες για την επιδότηση
Ο μελισσοκόμος θα πρέπει να ασφαλισμένος στον ΟΓΑ μετά από την είσπραξη για 10 χρόνια και να φαίνεται ως αγρότης. Επίσης δεν μπορεί να δουλέψει σε άλλο χώρο και να κολλήσει ένσημα.

Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχω μέχρι στιγμής.
Ευελπιστώ σύντομα να έχω να σας πω περισσότερα

Ορεινή Μέλισσα

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1TeKZ7i
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου