Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;

Ένα από τα διάσημα σουβλατζίδικα της Κωνσταντινουπόλεως, που λέγεται CIGERISTAN (Τζιγεριστάν), με ειδικότητα στα συκωτάκια (από τη λέξη «Τζιγέρι»), είχε επιλέξει ο γιος του Ερντογάν για να γευματίσει. 

Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;6
 

Οι ιδιοκτήτες του Cigeristan, που έχουν τα μούσια και την εμφάνιση ισλαμιστών,  (Ismail και Ali Kember) φωτογραφήθηκαν με τον διάσημο γιο του Ερντογάν και έκτοτε αυτή η φωτογραφία χρησιμοποιείται ως απόδειξη της σχέσεως του Ερντογάν με μέλη της …ISIS! 

Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;2 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;3 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;4 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;5 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;7
Προσοχή λοιπόν. Μία φωτογραφία μόνο και το συμπέρασμα που γράφει από κάτω ένας οποιοσδήποτε βλαμμένος δεν είναι επαρκές αποδεικτικό στοιχείο.

Tην φωτογραφία απάτη αναδημοσίευσε εντέχνως και το ρωσσικό RT, για να πλήξει τον Ερντογάν επικοινωνιακά, μέσω ενός λογαριασμού στο Tweeter, που ανήκει σε μία γυναίκα κουρδικής καταγωγής.
Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;8 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;1

Η Ιστοσελίδα από το Cigeristan είναι εδώ.
Η φωτογραφία του υιού Ερντογάν εδώ.

Και τώρα που ανακαλύψαμε ότι ο γιος του Ερντογάν τρώει συκωτάκια στην Κωνσταντινούπολη, πάμε να δούμε την Ελληνόφωνη δημοσιογραφία του …κ@λου, που βρήκε ευκαιρία να την …«πέσει» στον από καιρό στοχοποιημένο Ερντογάν.

Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;9 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;10 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;11 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;12 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;13 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;14 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;15 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;16 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;17 Ὁ υἱός Ἐρντογάν συνεργάτης τῆς ISIS;18
 

Ούτε 5 λεπτά δεν χρειάστηκαν για να εντοπίσω την πραγματική προέλευση της φωτογραφίας με τα …«ηγετικά στελέχη της ISIS» στην …συκωταριά!!! Αλλά επειδή οι πράκτορες της δημοσιογραφίας πληρώνονται για προπαγάνδα κι όχι για την εύρεση της αλήθειας. σε χρόνο μηδέν αναδημοσίευσαν την πληροφορία-απάτη, χωρίς φυσικά να τους ενδιαφέρει να επαληθεύσουν την ΜΗ είδηση…


Σίγμα

filonoi.gr 

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1MYdUsv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου