Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Απίστευτες καταστάσεις στην Ελβετία: Ένα άλογο κακοποιείται κάθε τρεις μέρες

http://ift.tt/1OotkL0Διαστάσεις χιονοστοιβάδας παίρνουν τα περιστατικά κτηνοβασίας στην Ελβετία, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι περισσότερα από 10.000 άτομα είναι «επιρρεπή» σε ερωτικές περιπτύξεις με άλογα.

Μόνο για το 2014 καταγράφηκαν επίσημα 1.709 κρούσματα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ένα άλογο κάθε τρεις ημέρες πέφτει θύμα σεξουαλικής επίθεσης, καθώς σημειώθηκαν 105 σχετικά περιστατικά.

Την ίδια ώρα οι φιλοζωικές εκφράζουν φόβους ότι ο πραγματικός αριθμός είναι εξαιρετικά μεγαλύτερος, καθώς τα περισσότερα κρούσματα δεν γίνονται καν γνωστά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οργάνωσης Tier im Recht μόλις ένα στα δέκα κρούσματα που καταγράφονται αφορά επίθεση σε βάρος αλόγου.

Σε μία προσπάθεια να εξηγήσει το φαινόμενο αυτό ο εκπρόσωπος της οργάνωσης εκτιμά πως ο αυξημένος αριθμός περιστατικών με άλογα μπορεί να σχετίζεται με την αυξημένη αίσθηση κινδύνου.

«Για να φτάσεις σε ένα άλογο πρέπει να τρυπώσεις σε έναν σταύλο και άρα ο κίνδυνος να γίνεις τσακωτός είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με μια αντίστοιχη επίθεση σε βάρος ενός κατοικίδιου».

Στην Ελβετία εκτιμάται ότι υπάρχουν 110.000 άλογα που ζουν σε 18.000 φάρμες.
 

tribune.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1MYgw9R
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου