Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Πως η Βενεζουέλα έχασε την κυριαρχία της; – Όπως την χάνουμε και εμείς!

http://ift.tt/1rHi4BAΗ Βενεζουέλα αυτή τη στιγμή είναι ένα βήμα πριν το απόλυτο χάος. Μια χώρα πλουτοπαραγωγική και όμως η φτώχεια, η πείνα και η εγκληματικότητα έχει δημιουργήσει μια πρωτόγνωρη ανθρωπιστική κρίση
Η «κομμουνιστική» Βενεζουέλα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, ενώ η κοινωνία βιώνει το απόλυτο χάος.
Άγριο ξύλο στους δρόμους των πόλεων, λεηλασίες επιχειρήσεων και σπιτιών. Ένα βήμα πριν από την αναρχία είναι η Βενεζουέλα μετά τις νέες περικοπές που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Μαδούρο. Από την αγορά λείπουν βασικά αγαθά και οι πολίτες δίνουν μάχες σώμα με σώμα για να εξασφαλίσουν τα αναγκαία.
Η ιστορία της Βενεζουέλα μακρά και πικραμένη. Και σε πολλά "όμοια" με τη δική μας τη νεότερη:
Το 14981499 ο Χριστόφορος Κολόμβος και ο Αλόνσο ντε Οχέδα φτάνουν στη Βενεζουέλα, που κατοικείται από ιθαγενείς ινδιάνους. Το 1521 αρχίζει η ισπανική αποίκιση από τις βορειοανατολικές ακτές. Το 1749 πραγματοποιείται η πρώτη εξέγερση ενάντια στην ισπανική κυριαρχία.
Η Βενεζουέλα εκμεταλλευόμενη την εισβολή του Ναπολέοντα στην Ισπανία εξεγείρεται το 1810 και ανακηρύσσεται ανεξάρτητη το 1811, έχασε όμως μετά την μάχη με τους Ισπανούς. Ο Σιμόν Μπολίβαρ συνέχισε την μάχη, κερδίζοντας το 1819 τους φιλοβασιλικούς και δημιουργώντας την Δημοκρατία της Μεγάλης Κολομβίας (σημερινή Κολομβία, Βενεζουέλα, Ισημερινός και Παναμάς). Το 1821 κέρδισε την μάχη του Καραμπομπό, διασφαλίζοντας την "ανεξαρτησία" της Βενεζουέλας.
 http://ift.tt/1rHi5FE
Η στάση αυτή του "Κρυμμένου Χεριού" 
είναι τεκτονικό σύμβολο. Διαβάστε: Ποιοι διάσημοι «έπιαναν» το στομάχι τους και γιατί
Ο Σιμόν Μπολίβαρ ήταν τέκτονας κι από τότε μάλλον η Βενεζουέλα δεν έπαψε ποτέ, ανεξαρτήτου ιδεολογικού πολιτεύματος, να κυβερνάται από τέκτονες. Δυο χώρες κέρδισαν την "ανεξαρτησία" τους, εμπνευσμένες από τις ιδέες και τα πρότυπα της Γαλλικής Επανάστασης των "πεφωτισμένων".
Φτάνοντας στη σημερινή Βενεζουέλα, είναι κανείς να απορεί γιατί οι πολιτικοί της δεν ασχολήθηκαν με την ντόπια παραγωγή.
Σχήμα λόγου το "να απορεί", γιατί κι εμείς που είχαμε κοντεύουμε τις τελευταίες δεκαετίες να την ξεκάνουμε τελείως και η ιστορία ξεκίνησε από τον άλλο μέγα σοσιαλιστή, τον Αντρέα Παπανδρέου, που επί ημερών του κρατικοποιούσε και μετά έκλεινε τη μια μετά την άλλη τις βιομηχανίες.
Αλλά με το σκεπτικό "εμείς έχουμε πετρέλαιο και μπορούμε να εισάγουμε ό,τι θέλουμε", οι κυβερνήσεις της Βενεζουέλα έδιναν σχεδόν τσάμπα τη βενζίνη στους πολίτες, αλλά εισήγαγαν σχεδόν τα πάντα!

http://ift.tt/1rHi5FG
Τεκτονικός χαιρετισμός μεταξύ Ομπάμα και Τσάβες, χαμόγελα του Μαδούρο

Πέφτει η τιμή πετρελαίου και επέρχεται το απόλυτο χάος.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Η Βενεζουέλα έχει δικό της νόμισμα, αρκετά σκληρό, το οποίο όμως δεν μπορεί καν να τυπώσει γιατί ξέμεινε από ρευστό για να πληρώσει αυτούς που της το τυπώνουν. Στο μεταξύ ο πληθωρισμός τρέχει με χίλια!
Όμως δεν είναι μόνο αυτό! Έχει και συνέχεια. Τι άλλο κακό την βρήκε την καημένη τη Βενεζουέλα; Ό,τι τελευταία και την Ελλάδα: Ξηρασία!
Η ξηρασία τσάκισε την ήδη ταλαιπωρημένη Βενεζουέλα, με αποτέλεσμα να στραγγίξουν τα αποθεματικά των υδάτων και να «αναγκαστεί» η κυβέρνηση Μαδούρο να επιβάλει περικοπές ρεύματος (4 ώρες τη μέρα) και τη λειτουργία των δημόσιων επιχειρήσεων μόνο 2 μέρες τη βδομάδα, για εξοικονόμηση ενέργειας. Μάλιστα συνιστά στις γυναίκες να μην στεγνώνουν τα μαλλιά τους με σεσουάρ για να γίνεται οικονομία!

Ποιος ευθύνεται για την ξηρασία;

Κλιματική Αλλαγή, Ελ Νίνιο, ο Θεός ή… το HAARP;

Φυσικά οι προπαγανδιστές της Κλιματικής Αλλαγής έχουν εδώ εύκολη την απάντηση. Οι "επιστήμονες" τους εξάλλου είχαν προειδοποιήσει για τις επιπτώσεις του Ελ Νίνιο.
Αλλά και ο Τσάβες είχε "προειδοποιήσει για την τεχνολογία που έχουν στα χέρια τους οι ΗΠΑ η οποία είναι ικανή να προκαλέσει διάφορα φαινόμενα. Το 2010 αναφέρθηκε σε αυτή την τεχνολογία δημόσια. Βλέπετε… και οι μασόνοι μπορούν να πάθουν κρίση συνείδησης καθυστερημένα.
Ένα χρόνο μετά, το 2011 ο Τσάβες διαγνώστηκε με καρκίνο και απεβίωσε στις 5 Μαρτίου 2013. Όπως απεβίωσαν από καρκίνο κάμποσοι που δεν άρεσαν πια στους κυβερνώντες τον πλανήτη να κυκλοφορούν, ένας από αυτούς και ο Τεντ Γκάντερσον, πρώην πράκτορας του FBI που είχε πάρει φόρα και μιλούσε για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Άλλος, ο δικός μας Χριστόδουλος, που είχε πάρει φόρα και μιλούσε κατά της παγκοσμιοποίησης.
Η αναφορά του Τσάβες:



Παρά την ξηρασία της όμως, η Βενεζουέλα είχε στις 21 Απριλίου φοβερές πλημμύρες με πολλές καταστροφές. Και ποιος άραγε να ευθύνεται πάλι για αυτές τις πλημμύρες;
Ο Θεός λέει ο Ισραηλίτης αναλυτής!

Ο κύριος αυτός που έχει το κανάλι στο ΥΤ «Israel Bible Prophecy News Analysis & Ezekiel Temple Watch» παρακολουθεί πως πάνε τα πράγματα μέσα από τις προφητείες και τη Βίβλο κ.λ.π. μέχρι να έρθει ο μεσσίας τους και να γίνει το Ισραήλ το κυρίαρχο κράτος στον πλανήτη, σύμφωνα με τις δικές τους γραφές.

Ο κύριος αυτός, λοιπόν, δίνει τη δική του εξήγηση: Η Βενεζουέλα διέκοψε τις διπλωματικές της σχέσεις με το Ισραήλ υποστηρίζοντας τους Παλαιστίνιους και τώρα ο Θεός τους τιμωρεί! Μάλιστα, κυρίες και κύριοι, ο Θεός αγαπά μόνο το Ισραήλ. Αλλά ποιος Θεός; Όχι ο αληθινός, αλλά αυτός που το παίζει Θεός, όπως λέει και ο Τσάβες στο προηγούμενο βίντεο.

Ακούστε τον φοβερό αναλυτή:



Για το τέλος σας αφήνω να απολαύσετε ένα βίντεο που εξηγεί όλη την ιστορία της Βενεζουέλας και πως αυτή κυβερνάται και καταστρέφεται τώρα από τους Ιλλουμινάτι.

Τελικά έχει δίκιο ο Τσίπρας που τους ονομάζει συντρόφους. Σύντροφοι είμαστε εδώ και αιώνες, μαζί μας σκλάβωσαν απελευθερώνοντας μας, το ίδιο κλαμπ, η ίδια οικογένεια των Rothchilds από πίσω και η ίδια πολιτική διαφθορά που ελέγχεται απόλυτα από την ντόπια ελίτ που ολοένα πλουτίζει απομυζώντας τους λαούς της.

Αλλά όπως έχω ξαναπεί, χωρίς να ορίζουμε τον καιρό μας, που είναι το φως μας, το νερό μας και η ενέργεια, εθνική ανεξαρτησία δεν υφίσταται. Κι επειδή έχει πλέον αποδειχθεί ότι δεν υφίσταται, τη λίστα των πολιτικών συνενόχων αυτής της εθνικής προδοσίας, της γενοκτονίας του λαού, συμπληρώνουν τα παπαγαλάκια των μίντια, καιρολόγοι και ακτιβιστές του οργανωμένου & ελεγχόμενου κινήματος, καθώς και όλοι οι πρόθυμοι (βλέπε Ελληνικά Hoaxes) να απομυθοποιήσουν τους χημικούς αεροψεκασμούς και την οπλοποίηση καιρού…
How the Illuminati Destroyed Venezuela




nea.allnewz

triklopodia

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1pRHMkM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου