Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Όσο οι πολίτες γιορτάζουν την πρωτομαγιά, η «τύχη» τους δουλεύει (Βίντεο)


Αναβρασμός επικρατεί σε όλη την χώρα, αφού οι πρώτοι εκδρομείς της "πρωτομαγιάς" έχουν ήδη ξεκινήσει.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των Θεσσαλονικέων

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Μουδανιών, καθώς από χθες το απόγευμα ξεκίνησε η πρώτη έξοδος των Θεσσαλονικέων προς τη Χαλκιδική εν όψει του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα διόδια των Μαλγάρων στο ρεύμα εξόδου. Το πρωί -μάλιστα- δημιουργήθηκε μεγάλη ουρά αυτοκινήτων και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν την ελεύθερη διέλευση ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.

Τέλος, αυξημένη είναι και η κίνηση προς Καβάλα τόσο από την Εγνατία Οδό, όσο και από την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Καβάλας. Η έξοδος των εκδρομέων γίνεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ δυνάμεις της Τροχαίας περιπολούν και βρίσκονται σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου.

Όσοι λοιπόν οι πολίτες ταξιδεύουν, η τύχη τους ή μάλλον η ατυχία τους δουλεύει. Ο κ.Τσίπρας ετοιμάζεται για την μεγάλη «έξοδο» από τα Μνημόνια και για την είσοδο στην Νέα Εποχή της πείνας και της εξαθλίωσης. Εδώ και αρκετές ημέρες, βουλευτές της κυβέρνησης μας προειδοποίησαν ότι έρχεται μεγάλο «τσεκούρωμα» στις συντάξεις και….όχι μόνο!.

Το αφορολόγητο θα μειωθεί, η ανεργία θα αυξηθεί αφού οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν λόγω της υπερφορολόγησης αλλά οι πολίτες……..κάνουν εκδρομές.

Δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος τους πολίτες οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να ξεχαστούν λίγο ΑΛΛΑ:

Δεν είναι δυνατόν την ώρα που έρχεται μεγάλο κακό να μην καταλαβαίνουν απολύτως τίποτα. Ο σημερινός Έλληνας ζει μόνο για το σήμερα και ποτέ δεν σκέφτεται τις συνέπειες που έχουν οι επιλογές του.

Εκτός από το ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός της παθητικής στάσης που κρατάνε οι πολίτες, το ακόμη πιο απαράδεκτο είναι το ότι γιορτάζουν την πρωτομαγιά. Μα γιατί είναι κακό θα πει κανείς;




el.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2vW77mn
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου