Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΟ KEKΣΜΠΟΥΡΓΚ, 1965.



ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ Α.Τ.Ι.Α. ΣΤΟ KEKΣΜΠΟΥΡΓΚ, 1965.

Στις 9 Δεκεμβρίου του 1965 εκατοντάδες μάρτυρες στο Μίτσιγκαν του Οχάιο και στο Κέκσμπουργκ (Kecksburg) της Πενσυλβάνια είδαν ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο να σχίζει τον ουρανό και να πέφτει στο έδαφος. Κάτοικοι του Κεκσμπουργκ κατευθύνθηκαν στον τόπο της συντριβής και είδαν από κοντά ένα αντικείμενο που έμοιαζε με χάλκινη καμπάνα, περίπου οκτώ μέτρα μήκος, και σε σχήμα βελανιδιού. Επάνω του ήταν χαραγμένα παράξενα σύμβολα που έμοιαζαν σαν τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά.
Αφού το αντικείμενο συνετρίβη, η Frances Kalp (κάτοικος της περιοχής και μητέρα των παιδιών), άκουσε μια έκτακτη είδηση σε μία εκπομπή στο ραδιόφωνο και τηλεφώνησε για να πει ότι το αντικείμενο φαινόταν να είναι μέρος ενός αεροπλάνου, δεν ήταν όμως ένα πλήρες αεροπλάνο, όπως η εκπομπή ισχυριζόταν. Λίγα λεπτά αργότερα, η Frances έλαβε μια κλήση από έναν άνδρα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Στρατιωτικοί και δύο άγνωστοι άνδρες σύντομα έφτασαν στο σπίτι της και της ζήτησαν να τους προσδιορίσει το τόπο της συντριβής. Το αντικείμενο είχε συντριβεί περίπου μισό μίλι από εκεί, σε μία χαράδρα του κοντινού δάσους! Τριάντα εθελοντές πυροσβέστες άρχισαν να ψάχνουν για το αντικείμενο στο δάσος. Ο James Romansky, ένας πυροσβέστης εθελοντής, που ήταν μέλος της ομάδας αναζήτησης που ανακάλυψε το αντικείμενο, δεν πιστεύει ότι το αντικείμενο ήταν ένα αεροσκάφος, και παρατήρησε τα περίεργα χαραγμένα γράμματα επάνω του. Οι άνδρες στη συνέχεια είπαν στο κόσμο να εγκαταλείψει το χώρο και ο στρατός σφράγισε την περιοχή. Οι αρχές ισχυρίστηκαν ότι πρόκειται για θέμα εθνικής ασφάλειας και πήραν το αντικείμενο σε μυστική τοποθεσία.



Το περιστατικό του ΑΤΙΑ του Kecksburg είναι ένα από τα πιο έντονα αμφισβητούμενα γεγονότα μετά από τη συντριβή στο Roswell. Το περιστατικό αναφέρεται στα αρχεία του Project Blue Book και γράφει ότι «μια ομάδα τριών ατόμων στάλθηκε για να ερευνήσει και να πάρει ένα αντικείμενο που ξεκίνησε μια πυρκαγιά». Η ομάδα των τριών ατόμων είναι πλέον γνωστό ότι ήταν μέρος του άκρως απόρρητου «Project Moon Dust». Άρθρα σχετικά με το ατύχημα έχουν εμφανιστεί στο Sky & Telescope και το περιοδικό της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρείας του Καναδά. Ένας δημοσιογράφος από το τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό WHJB, που ονομάζεται John Murphy, ανέφερε ότι ο στρατός είχε αποσπάσει όλες τις φωτογραφίες του αντικειμένου που είχε τραβήξει η σύζυγός του, εκτός από ένα ρολό φιλμ. Δυστυχώς, όταν το ανέφερε στο σταθμό, λίγες ώρες μετά εκφοβίστηκε από δύο άνδρες που του ανακοίνωσαν ότι ήταν υπάλληλοι της κυβέρνησης και αναγκάστηκε να παραδώσει το φιλμ.
Το 1990 ένας νέος μάρτυρας παρουσιάστηκε, ο οποίος φέρεται να ήταν μέρος της στρατιωτικής ομάδας που εστάλη για να πάρει το αντικείμενο. Ισχυρίστηκε ότι είχαν λάβει την εντολή να «πυροβολούν όποιον πήγαινε πάρα πολύ κοντά». Επίσης, αποκάλυψε ότι το αντικείμενο είχε μεταφερθεί στη βάση Wright Patterson. Το 2005, η NASA άλλαξε γνώμη πάνω στην ετυμηγορία που είχε δώσει αρχικά, και από μετεωρίτη προσδιόρισε το αντικείμενο ως έναν πεσμένο σοβιετικό δορυφόρο που ονομαζόταν Cosmos 96. Ο Ερευνητής UFO Stan Gordon πιστεύει ότι το αντικείμενο ήταν είτε μια διαστημοσυσκευή από μια άλλη χώρα που ήταν πολύ υψηλής τεχνολογίας για το 1965, ή ότι ήταν ένα UFO από το εξωτερικό διάστημα. Σήμερα, το μυστήριο παραμένει...



ufotruth-gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2HEgqNh
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου