Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Maria Margaronis η αριστερή πίσω από τη δημοσίευση BBC περί σκοπιανής μειονότητας στην Ελλάδα...


ΑΞΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ SORROS... 

Μπαράζ αποκαλύψεων ξετυλίγουν το κουβάρι του άρθρου του BBC, που ήρθε να διαστρεβλώσει την Ιστορία και να μας μιλήσει γιακαταπιεσμένη ψευδομακεδονική μειονότητα!
Η ανθέλληνας δημοσιογράφος έχει υπερασπιστεί τον νεοταξίτη Σόρος, απο ανάρτηση της στο twitter.
Δείτε την ανάρτηση:


And to all my left-wing friends in #Greece who attack George#Soros without acknowledging that they're being antisemitic: Stop it. Just stop it.
Αλλά και  απο το ΦΒ.... δεν κρύβει την αγάπη της για τουςΕβραίους... και τον Σημιτισμό...
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η Maria Margaronis δήλωσε ότι της αρέσει ο σύνδεσμος...  ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΧΩΡΙΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ! STOP ANTI-SEMITISM IN GREECE! σε Causes.

Πιθανώς η όλη συμπάθεια προς τον Εβραίο νεοταξίτη Sorros και τους Εβραίους, να προέρχεται και απο την καταγωγή της...
Το όνομα Margaron  όπως αποκάλυψε μια γρήγορη αναζήτηση σε ιστοσελίδα με εβραϊκά ονόματα, δεν είναι ελληνικό αλλά εβραϊκό!
Δείτε και μόνοι σας:

Γεννημένη στο Λονδίνο χωρίς άλλες πληροφορίες όπου κι αν έψαξα, φαίνεται ή για καμουφλαρισμένη δήθεν ελληνίδα, ή γιαδήθεν αριστερή και φευγάτη, όπως οι κυβερνώντες μας... 
Πάντως η αγάπη της για τον μεγαλοεπενδυτή και νεοταξίτη Σόρος δεν κρύβεται….

Ως γνωστόν, ο G. Sorros επανέφερε το σχέδιο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ - ΣΟΝΕΝΦΕΛΝΤ κατά της Μακεδονίας για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.
Το σχέδιο πήρε σάρκα και οστά από τον ΑμερικανοΕβραίο Χένρι Κίσσιγκερ, τέως αρχηγό του State Department.
Συντάχθηκε στο τέλος της δεκαετίας του '60 από τον Εβραίο καθηγητή Σόνενφέλντ , βοηθό του Κίσσιγκερ, και πήρε το όνομα του.
Πρόκειται για ένα τρομερό σχέδιο κατά της Ελλάδος οι καταβολές του οποίου χάνονται εδώ και 110 χρόνια , όταν «σκοτεινά» άτομα το σχεδίασαν και προσπαθούν από τότε να το υλοποιήσουν με κάθε τρόπο , μέθοδο κά.
Το Μακεδονικό πρόβλημα είναι πολύ παλαιό και αποτελεί μέρος του Ανατολικού Ζητήματος, εκδηλώνεται δε κατά καιρούς σαν προσπάθεια εξόδου των Σλάβων στο Αιγαίο.
Όμως σήμερα τούτο παίρνει καινούργιο χαρακτήρα, χάρη και στουςιθαγενείς ΕΦΙΑΛΤΕΣ...
Eπιδιώκουν:
α. την δημιουργία ενός κράτους-χωροφύλακα και προβοκάτορα στην καρδιά των Βαλκανίων για να ελέγχει, την Ν. Α. Ευρώπη, την Ε. Ε. και τους αγωγούς πετρελαίου που καταλήγουν στην περιοχή
β. για να μετατρέψει το κρατίδιο σε μια εκτεταμένη στρατιωτική και κατασκοπευτική βάση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ (CIA, NSA κλπ)
γ. για να επεκτείνει την πολιτιστική δράση του κρατιδίου και έξω από τα σύνορα του, στο χώρο που έδρασε ο Μ. Αλέξανδρος, δεδομένου ότι συμπίπτει με την σημερινή στρατηγική προώθηση των ΗΠΑ προς Ανατολάς (Μέση Ανατολή-Περσία-Πακιστάν-Αφγανιστάν),
δ. για να δημιουργήσει ένα κράτος-γέφυρα για το Ισραήλ-με έδρα την Θεσσαλονίκη-που θα αποτελεί συνέχεια του υπό διαμόρφωση άξονος Ισραήλ-Κύπρος-Κρήτη-Σκόπια- Ευρώπη,
ε. για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.
Ο Σόρος θεωρεί τα εθνικά σύνορα μια μουντζούρα στον χάρτη ενώ αυτό που ευαγγελίζεται είναι να δημιουργήσει ένα είδοςπαγκοσμιοποιημένου εφιάλτη ειδικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τα τελευταία χρόνια, ο Soros έχει στρέψει την προσοχή του πίσω στην Ευρώπη και θέλει να καταργήσει τα έθνη που συναποτελούν την Ευρώπη!



from The Secret Real Truth https://ift.tt/2XDA1Sa
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου