Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 29/01/2016.

http://ift.tt/20At3bGΣτις 29 Ιανουαρίου 2016, στις 17:58, μια παρέα φίλων που βρισκόταν στο γνωστό εστιατόριο «Άνεμος» στην Πετρούπολη ισχυρίστηκε ότι φωτογράφησε κάποια παράξενα φωτα πάνω απο τις πολυκατοικίες της Αθήνας, όμως δεν συνέβει ποτέ κάτι τέτοιο.
Το σενάριο που κυκλοφόρησε σε δεκάδες μπλογκ του διαδικτύου, ήθελε την 4μελή παρέα των φίλων να κάθεται στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και δια γυμνού οφθαλμού να εντοπίζει αυτά τα παράξενα φώτα καπνού... που έμοιαζαν με Τεχλίνες!? Τότε ένας από αυτούς σήκωσε το τηλέφωνο του και πρόλαβε να τα απαθανατίσει. Τα φώτα κινήθηκαν ακαθόριστα πάνω από την πόλη για λιγότερο από ένα λεπτό και μετά εξαφανίστηκαν.


http://ift.tt/20At3bG

Δυστυχως, η φωτογραφία που δημοσίευσαν προδίδει την ψευτικη ιστορία τους καθώς τα φώτα δεν βρίσκονταν μόνο πάνω από την Αθήνα αλλά και μπροστά από τον πρώτο δεξιά θάμνο του προαυλίου. Κάτι που σημαίνει ότι η φωτογραφία έχει τραβηχτεί μέσα από το τζάμι του εστιατορίου και πρόκειται για αντανακλάσεις στο γυαλί, παρά τα λεγόμενά τους που αποκλείουν κάτι τέτοιο!... 


ufotruth-gr 

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1VzxG2u
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου