Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Και συ Λαέ βασανισμένε μη ξεχνάς .‏

http://ift.tt/1SuBhiJΤου Αθανάσιου Καρανάσιου
Πολιτικού Μηχανικού


Αυτή η γη, η χώρα, που υφαρπάζουν οι γύπες, με πρόσχημα το «κίβδηλο χρέος», είναι δική μας.. «Το χρέος που αναγνωρίζουμε είναι: Να αντιστεκόμαστε!»

Μελετήστε, έστω και επιγραμματικά, για να ντιληφθείτε τις αποικιοκρατικές λεόντειες συμβάσεις, όπως η συνημμένη, που αφορά την αρπαγή των Αεροδρομίων μας από τη γερμανική Fraport (*), που υπογράφουν γραικύλοι πολιτικοί, εγκάθετοι διοικητικοί υπάλληλοι, ελληνόφωνοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και τεχνοκράτες, χωρίς καμία εξουσιοδότηση από τον φυσικό ιδιοκτήτη -τον Ελληνικό Λαό!

Εν μέσω της σκοταδιστικής τηλεορασοκρατίας για τα επουσιώδη και τα ανούσια, σταδιακά και μαρτυρικά, ξεπουλάνε τις υποδομές της χώρας μας. Τέτοιο δικαίωμα δεν το έχουν!

Έχουμε χρέος, ως αυτόχθων Λαός αυτού του τόπου, να μην προσπερνάμε το καυτό ζήτημα των δήθεν «ιδιωτικοποιήσεων» (ενώ είναι κρατικοποιήσεις για τους άρπαγες), μέσα στη νομοτέλεια της λήθης. Γι αυτό το λόγο, εν προκειμένω, μνημονεύω μεταξύ των άλλων, την αποκρουστική και κολάσιμη αποξένωση των Ελληνικών Αεροδρομίων μας στη γερμανική Fraport, η οποία διοικείται και από το «γερμανικό δημόσιο»! Δηλαδή οι ιδιωτικοποιήσεις για τους νότιους, αποτελούν τις κρατικοποιήσεις για τους βόρειους. «Ωραίους εταίρους» βρήκαν οι πολιτικοί μας για οικονομική "συνεργασία" και "συμφιλίωση" των λαών. Μετέτρεψαν την Ελλάδα σε τσιφλίκι του 4ου Ράιχ. Λεηλασία . Ντροπή!

Πρόκειται για πρωτοφανή αποξένωση του δημόσιου πλούτου και των ζωτικών υποδομών μέσω του ΤΑΙΠΕΔ. Αν σε αυτά προσθέσουμε την επίθεση μέσω φορολογίας στην ιδιωτική γη και τους πλειστηριασμούς κατοικιών, τότε γίνεται επιτακτική ανάγκη για καταγγελία, κατηγορία και τιμωρία των ενόχων. Μας μετατρέπουν σε παρίες, γκαρσόνια και παλλακίδες της εγχώριας ολιγαρχίας, της ευρωπαϊκής τραπεζοκρατίας και της ατλαντικής επικυριαρχίας.

Στην περίπτωση του ελληνικού χρέους, πολιτικοί, «δανειστές» και μέσα μαζικής αποχαύνωσης, μέσω της δηλητηριώδους προπαγάνδας και τη συνέργεια των ντόπιων δωσίλογων κάθε ιδιότητας και θέσης, μετέθεσαν το πρόβλημα από τους θύτες στα θύματα, από τους «μαζί τα φάγανε» στους «μαζί τα φάγαμε». Έκτοτε, κατασκευάστηκε η ηθική υποχρέωση από τους λίγους στους πολλούς, που λειτουργεί σαν μηχανή λεηλασίας και αφαίμαξης της κοινωνίας. Στηριζόμενοι στην αφήγηση περί συλλογικής ευθύνης, οι πολιτικοί ανέλαβαν να διαπραγματευτούν με τους «πιστωτές» των δανείων του «κοπανιστού αέρα» του «χρήματος από το τίποτα» και αποδέχτηκαν αιματηρές υποχρεώσεις, με υποθήκη τα περιουσιακά στοιχεία ολόκληρης της χώρας, μέχρι και την απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας! Αρχικά το ΠΑΣΟΚ, μετά το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαθίδρυσαν αυθαίρετα με πολιτική ψευδολογία (απάτη) στη χώρα, από το 2010, ένα μηχανισμό εξουσίας, βασισμένο σε θεσμικές αντισυνταγματικές εκτροπές, ειδεχθείς ιδιωτικοποιήσεις, αντικοινωνικές μεταρρυθμίσεις και άγρια καταστολή της όποιας διαμαρτυρίας.

Θα γίνει επιτέλους κατανοητό και αποδεκτό από την πλειονότητα των χειραγωγημένων κομματόσκυλων, των θυμάτων της κομματοκρατίας, των θυματοποιημένων αδιάφορων, των χαζοχαρούμενων τηλεθεατών κοκ το πόσο ακατάλληλοι, ανεύθυνοι, ενδοτικοί, επικίνδυνοι και εγκληματικοί είναι οι πολιτικοί μας και ότι η διαχρονική ανενεργή πολιτική αποστασιοποίηση των εν λόγω κατηγοριών «πολιτών» είναι αντικοινωνική, αντεθνική και εν τέλει αυτοκαταστροφική;

Όλοι εμείς οι υπόλοιποι τουλάχιστον, να μη σταματάμε να καταγγέλλουμε με κάθε μέσο την υφαρπαγή, που βιώνουμε και αυτή που επέρχεται με την δουλική έγκριση του μνημονιακού κοινοβουλευτισμού. Και αν η ιστορία επαναλαμβάνεται ως τραγωδία ή ως φάρσα, τότε έχει τραγική επικαιρότητα η απάντηση του Καποδίστρια του 1828 στην ερώτηση των Προστάτιδων Δυνάμεων «τι οικονομικά σημαντικό έχει η Ελλάδα»; Η απάντησή του ήταν «τη γεωστρατηγική της θέση και τη γη με το υπέδαφος». Σήμερα, οι «προστάτες-δανειστές» δεν ρωτούν, το ξέρουν και γι αυτό επιβάλλουν ρυθμίσεις, μεταρρυθμίσεις και μέτρα, για να τα υφαρπάσουν. Ας αντιστεκόμαστε!!!


(*) Αυτή είναι η σύμβαση με τη Fraport για το ξεπούλημα των αεροδρομίων μας:

http://ift.tt/1SuBfaQ.

from The Secret Real Truth http://ift.tt/1Pr7A1d
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου