Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ... Πρόκληση μέσα στη Θράκη... «ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ» είπε για τους ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ο τουρκος Υποψήφιος Μουχαρέμ Ιττζε...!!!


Μια επίσκεψη αστραπή που έβγαλε όμως ειδήσεις αυτή του αντιπάλου του Ερντογάν Μουχαρέμ Ιντζέ στην Κομοτηνή. Ο τούρκος πολιτικός σα να ήταν στην χώρα του και έκανε προεκλογική εκστρατεία, περπάτησε στους δρόμους της Κομοτηνής, χαιρέτισε τον κόσμο και μίλησε στα ελληνικά στους δημοσιογράφους.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ επι της ουσίας στήριξε την στάση της Τουρκίας για τους δυο έλληνες στρατιωτικούς λέγοντας ότι «υπάρχει δικαιοσύνη στην Τουρκία» και ότι ο ίδιος παλεύει να γίνει η χώρα του κράτος δικαίου.

Όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις των δυο χωρών είπε ότι πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου. «Δεν μπορεί να γίνει κάτι για να κουμπώσει το πουκάμισο αν οι δυο πλευρές δεν καθίσουν στο τραπέζι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο αντίπαλος του Ερντογάν μίλησε μπροστά στο κτήριο της αυτοαποκαλούμενης τουρκικής νεολαίας της περιοχής ουσιαστικά θέλοντας να στείλει μήνυμα περί της υποτιθέμενης τουρκικής μειονότητας, καταπατώντας έτσι κάθε έννοια διεθνούς δικαίου που αναγνωρίζει μόνο θρησκευτική μειονότητα στην περιοχή. Ο κόσμος ήταν πολύς και μόλις εμφανίσθηκε τον καταχειροκρότησε.

Νωρίτερα, ο Ιντζέ βγήκε από το αυτοκίνητο στο Τελωνείο Κήπων και στη διάρκεια του τυπικού ελέγχου συνάντησε Τούρκους οπαδούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα σύνορα και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Τουρκίας συνοδεύεται από δημοσιογράφους που καλύπτουν την παρουσία του στη Θράκη.




stoxos.gr

from The Secret Real Truth https://ift.tt/2LM5nQo
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου